Ons pand is een gemeentemonument. Hierdoor was de zoldervloer en het schuine dak isoleren van binnenuit de enige optie. We wilde het graag zelf doen (we hadden hier al ervaring mee bij eerdere verbou... Mehr ansehen
Goed geholpen. Regelmatig contact over het verloop van de werkzaamheden. Gemeentelijke subsidie werd al automatisch toegekend. De subsidie van de overheid kun je in veel gevallen beter zelf rechtstr... Mehr ansehen
Tijdens dit traject heeft Ralph Bögels mij top begeleid. Was zeer informatief en erg betrokken tijdens dit traject. Daarom wil ik hem enorm bedanken voor de goede begeleiding en zeer betrokken houding... Mehr ansehen
Het maken van een passende afspraak was erg eenvoudig. De adviseur kwam op de afgesproken tijd bij mij thuis aan en maakte nog eens in het kort duidelijk wat zij voor mijn huis en mij kwam doen. Dit a... Mehr ansehen
- Berater
- auch in
- Umweltberater
Vom Unternehmen geschrieben
Wij zijn Klimaatroute; hét energieadviesbureau van Nederland. Elke dag helpen wij bewoners en ondernemers om hun woning of bedrijf te verduurzamen. Dat doen we met persoonlijke aandacht, praktisch advies en resultaatgerichte begeleiding. Zo maken we verduurzaming haalbaar voor iedereen. Vandaag voor morgen.
Zekeringstraat 11A, 1014 BM, Amsterdam, Niederlande
- 020 700 94 38
- info@klimaatroute.nl
- klimaatroute.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 96 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Dat ze vooral mee moeten doen.
Mijn adviseur Ralph gaf duidelijke informatie en heeft mij prima geholpen bij de subsidieaanvraag.
Ik denk, dat mijn huis straks een stuk comfortabeler voelt en dat ik het hopelijk ga merken aan mijn energierekening.
Meggy Kretzers
Nogmaals dank Ralph!

Antwort von Klimaatroute
Correct, netjes en vakkundig.
Een nette medewerker die zich keurig voorstelde. Hij heeft uitleg gegeven aan wat hij ging doen en in welke volgorde. Was duidelijk in zijn beantwoording op de vragen die ik stelde. Bleef rustig en deed zijn werk heel netjes en correct. En was zeer vakkundig.

Helemaal top
Goede adviezen met meteen een prijsindicatie van het eventuele verduurzaming project.

Antwort von Klimaatroute
Collega’s communiceren niet met elkaar
Mijn probleem is niet zozeer het energielabel rapport wat prima is, maar de communicatie.
Ik geef voor de inspectie aan collega 1 aan dat mijn huis een bijzondere situatie heeft
Bij inspectie door collega 2 weet deze van niks en heeft geen idee hoe om te gaan met deze situatie. Hij belooft terugkoppeling te geven maar ik hoor niks.
Het rapport wordt opgesteld door collega 3 die niks weet van de eerdere besproken zaken en is geen rekening mee gehouden.
Ik wordt gebeld door collega 4 die niks geen antwoord op mijn vragen kan geven en belooft dit uit te vragen hij collega 2.
Vervolgens krijg ik een mail van collega 5(!) de vragen van collega 4 volledig verkeerd geïnterpreteerd heeft omdat deze de situatie niet kent. Ik krijg dus nog steeds geen antwoord.
Na mijn reactie krijg ik een onvriendelijke mail dat uit coulance de vraag terug zal gaan naar collega 2, maar dat dat niet gebruikelijk is.
Uiteindelijk belt collega 2 met een toelichting op de vraag die ik al 3 weken eerder stelde, waarbij hij zich zijn belofte van terugkoppeling niet zegt te herinneren, maar zich ook niet verbaast over de afwezigheid van communicatie tussen collega’s, en zich hiervoor alleen voor de vorm na 6x aandringen excuses aanbiedt.

Klimaatroute: Duurzaam Wonen
Heel tevreden over de service, uitleg en invullen van alle gegevens om de subsidie te ontvangen.
Ook regelmatig heeft Roald Rameckers geinformeerd over de stand van zaken.
DIK TEVREDEN !!

Antwort von Klimaatroute
De adviseur was onervaren en had geen kennis over energie techniek
De adviseur was onervaren en kende slechts een paar basisbegrippen wat ik na een kort gesprekje al vrij snel moest constateren.
Ons huis was al goed geïsoleerd en na diversen investeringen die we de laatste paar jaar hebben gedaan eigenlijk niet beter meer te maken dan het nu is.
Ik had gehoopt op een advies met betrekking tot investeren in een full electric warmte pomp bovenop de reeds bestaande hybride warmtepomp/cv die we momenteel hebben alsmede advies voor het investeren in een thuisbatterij echter daar hadden beide heren geen verstand van.
Jammer en een gemiste kans want onafhankelijk advies op dit terrein is juist zo belangrijk voor veel huiseigenaren die reeds volledig geïsoleerd zijn.
Nog een paar puntjes:
- De documentatie zoals facturen en foto's die ik vooraf zorgvuldig en met ontvangstbevestiging aangeleverd had waren niet toegankelijk en moest ik ter plekke opnieuw gaan opzoeken en per e-mail naar de adviseur sturen. Huiswerk niet goed gedaan of een slecht werkend systeem?
- De jongeman die met een iPad door het huis liep en daarmee een volledig beeld van alle ruimtes en oppervlakten zou moeten maken had de inpandige, geïsoleerde en verwarmde berging volledig over het hoofd gezien. Later aan tafel hebben we dit wel gecorrigeerd maar waarom vooraf aannemen dat iets niet bij het huis hoort zonder kennis van zaken?

Antwort von Klimaatroute
Ik had een hele goede adviseur
Ik had een hele goede adviseur, nl. Ralph Bögels, ik kon hem altijd bellen als ik iets niet wist, hij heeft mij prima over alles op de hoogte gebracht en heeft het hele proces goed begeleid

Geweldig
Geweldig! Adviseur heeft ons van A tot Z begeleid. Prettige rustige man die echt veel moeite deed om alles voor elkaar te krijgen.
En zó fijn dat dit bestaat ook voor mensen met minder te besteden die wel graag verbetering wilt.

Super duidelijk
Super duidelijk, vriendelijk en regelmatig een controle of alles nog goed verliep.

Antwort von Klimaatroute
Alles snel en goed geregeld en Ralph…
Alles snel en goed geregeld en Ralph was altijd beschikbaar voor vragen. Heel fijn dat iemand zo ondersteunt bij het aanvragen van een subsidie!

Top!
Alles netjes geregeld en subsidie zonder problemen ontvangen

Antwort von Klimaatroute
Nakomen wat beweert en beloofd is
Nakomen wat beweert en beloofd is. Vloerisolatie zou merkbaar moeten zijn maar niets van dit alles. Buitengewoon teleurstellend.

Antwort von Klimaatroute
Mensen met veel kennis,en erg beleefd
Veel informatie en de inspecteur had veel kennis van zaken.
Zeker een aanrader voor iedereen.

Duidelijke informatie over…
Duidelijke informatie over mogelijkheden vloerisolatie en snelle afhandeling naar tevredenheid.

Goed initiatief van de Rabobank
De adviseur was terzake kundig en duidelijk in zijn antwoorden.
Heeft alles netjes nagelopen in en om ons huis.
Daarna heeft hij alle benodigde documenten goed nagekeken en notities gemaakt.
Dit is een heel goed initiatief van de Rabobank, het laat uiteindelijk zien hoe je huis er voorstaat.

Antwort von Klimaatroute
Een fantastisch ervaring van het hele…
Een fantastisch ervaring van het hele traject
Klimaatroute. Op 7 januari was adviseur
R. Bögels uitgebreid en duidelijk komen uitleggen en dacht mee mbt verduurzamen.
6 februari waren alle ramen correct en netjes geplaatst door Glastech Solutions BV. We zijn zeer tevreden

Super fijn geholpen
Super fijn geholpen. Betrouwbaar. En duidelijk advies gekregen. Heel erg blij mee.

Aanrader!
Ik ben goed begeleid gedurende het hele traject en steeds te woord gestaan indien ik ergens vragen over had. Top!

goede keuring
alles wordt bekeken en nagemeten.
een keurige heer die netjes en vriendelijk antwoord geeft op vragen.

Antwort von Klimaatroute
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.