Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkeligt dejligt at arbejde med et firma der har tænkte et skidt længere end jeg i forhold til at sikre en god fest. Samtidigt var enhver kontakt med medarbejdere venlig / hjælpsom.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem bestilling, flotte varer og god service! Søren og Klar til Fest leverede de perfekte borde og duge til vores store fødselsdagsfest, hvor alt lige fra kontakt, udlevering, materialer og andet bare... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vi modtog varen dagen efter bestilling. Desværre havde lageret plukket en forkert vare. Da vi henvendte os til Klar til Fest, var fragtmanden kørt for dagen, men det lykkedes for dem at få ham retur o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds! Hurtige svar, gode instrukser pr mail, meget venligt personale. Vi afhentede selv og fordi en vare udsolgt, fik vi et alternativ/lignende produkt. Nydelige glas, pænt bestik, gode klap... Mehr ansehen

1. Veranstaltungen & Unterhaltung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Festudlejning - Udlejning af borde, stole og service til festlige lejligheder. De kan bestille online og vi leverer direkte til Dem eller De har selv mulighed for at afhente på vores lager i Kastrup, lige ved Kastrup Lufthavn. Salg af Festtilbehør - Salg af Duni duge, Duni Servietter, Ternet duge, lys, Rød løber, VIP-standere, engangsservice og meget mere.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

God service!

Efter en dårlig oplevelse hos et andet festudstyrs firma, troede jeg at jeg skulle igennem det igen da jeg modtog en forkert størrelse på de plastikglas jeg havde bestilt. Men i stedet kom jeg igennem til en sød medarbejder der undskyldte og nu sender mig den korrekte ordre. :) dejlig service!

27. Mai 2021

Billige priser

Billige priser, og hurtig levering.
Klart 5 stjerner herfra.

10. Januar 2021

Hej Teddy.
Tusind tak for den fine anmeldelse :-) Vi håber du er blevet glad for produkterne.

Rigtig god dag :-)

Team Klar Til Fest

Det bedste firma overhovedet

Det bedste firma overhovedet, så fin betjening, hurtig levering. Tusind tak. Mvh Anni

8. Januar 2021

Hej Freddy.
Tusind tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.

Dejligt at høre du har været tilfreds - Rigtig god fornøjelse med alle lysene, håber de bringer hygge i denne tid :-)

De bedste hilsner
Team Klar Til Fest

Verdensklasse service

Verdensklasse service! Lejede runde borde og stole til konfirmation. Der var en udfordring med nogle af bordene, som vi fik at vide i god tid. Og som tak for at acceptere deres løsningsforslag med andre borde, fik vi duge med i prisen. Super god stil :) Derudover levering i god tid før festen og nemt ift. afhentning bagefter. Helt sikkert første sted vi tænker på, næste gang vi skal holde fest!

22. September 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt og professionelt firma ganske…

Godt og professionelt firma ganske enkelt - Søren, som har behandlet vores ordre, er meget serviceminded. Vi havde rettelser/reducering til ordren et par gange efter oprindelig bestilling - og alt var bare i orden.

9. August 2020

En rigtig god oplevelse

En rigtig god oplevelse. Vi var i gode hænder hele vejen i gennem - konceptet fungerer og Søren er super serviceminded og giver et stort smil med på vejen.
Vi fik smadret et glas undervejs uden at blive opkrævet for det. Ikke at det er pengene der gør det - men at det er en god "sund fornuft" holdning man møder.

Stor anbefaling!

26. August 2019

SUPER SERVICE

Klar til fest har et pakketilbud på duge. I første omgang gør jeg ikke brug af dette men fortryder. Klar til fest får tilpasset prisen da jeg kontakter dem for at sige jeg alligevel ønsker at gøre brug af tilbudet.
Så god service. Jeg vil helt sikkert give dem mine bedst anbefalinger og bruge dem Igen.
Mvh. Tina

21. August 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Klartilfest virkelig hjælper dig klar til fest

Skulle bruge 10 runde borde til stående. Fandt Klartilfest med intuitiv bestilling via hjemmeside. Super proces incl info få dage før levering med bekræftelse. Leverance til adresse samt afhentning af kundefokuserede folk. Er MEGET tilfreds og vender garanteret retur ved næste behov. Tak Klartilfest

26. Juni 2019

Service helt i top.

God service.
Vi lejede Banquet stole og de var helt fantastiske. Flotte og dejlige at sidde på i mange timer.
Bordene var også i fin stand.
Kan varmet anbefales og vi lejer bestemt der igen, en anden gang.

20. Mai 2019

Kan klart anbefales

Har i denne weekend holdt fest hvor Klar til Fest kom med alt fra borde og stole, duge, bestik, tallerkener og glas. Perfekt service, god pris. Det som blev lejet var i flot stand, bestik og glas skinnede som var det nyt. Kan klart anbefales. Og levering og afhentning fungerede perfekt.

29. April 2019

Fantastisk

Vi lejede borde, stole, duge og servietter.

Gode produkter, lette og dog stabile borde, meget gode stole også til mange timers brug. Flotte duge, lækkert leveret, ovenikøbet med en ekstra dug som backup, hvis nogen skulle fjumre og spilde.

Nem og professionel on-line bestilling.

Super god og hjælpsom levering, betjening og indstilling.

Min sidste øjebliks tillægsbestilling blev fantastisk håndteret.

Kommunikationen fra firmaet skal specielt fremhæves, god præcis og rettidig, der er ikke et øje tørt.

Det kan kun blive maksimum karakter

7. April 2019

Skinnende ren service

Vi havde bestilt runde borde, stole og service til ca. 100 mennesker. Alt var skinnende rent og pænt, og servicen var pakket pænt ind. Tingene blev leveret på vores ønskede tidspunkt (to dage før brylluppet) og afhentet igen dagen efter brylluppet. Chaufførerne var også meget flinke og ønskede os en rigtig god fest. Jeg synes, at det hele fungerede super fint :-)

4. September 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstrem dårlig kordinering

14. August 2018

Hej Jhon.

Tak for din tilbagemelding.

Vi er kede af den oplevelse du har haft.

Der har desværre været en fejl på hjemmesiden mht. levering hvilket gjorde at du havde mulighed for at vælge en by udenfor vores leveringsområde.

Vi er opmærksomme på fejlen, og der arbejdes på denne.

Vi beklager endnu engang fejlen,

Klar Til Fest Teamet

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr