Jeg bestilte en knivsliber efter mange overvejelser. Da jeg fandt den på kitchengadget og så anmeldelserne bestilte jeg en. Lige efter jeg havde bestilt den opdagede jeg den samme model kunne købes 10... Mehr ansehen
Det er når noget går galt, at de forskellige webshops skiller sig ud mht. håndtering af problemet. I mit tilfælde havde Kitchen Gadget, grundet juletravlhed, kommet til at sende mig den forkerte pakke... Mehr ansehen
Fantastisk service. Min pakke var strandet ved DAO, som var umulig at få fat på. Skrev til Kitchen Gadget, som svarede med det samme (trods det at det var midt i december) og afsendte en ny samme dag... Mehr ansehen
Da produktet ikke helt levede op til vores forventning til kvalitet og udformning fik vi hurtig og problemfrit aftalt returnering. Derfor en flot bedømmelse der dog ikke kan nå alle fem-stjerner ⭐️
Vom Unternehmen geschrieben
Hos Kitchengadget.dk brænder vi for at gøre madlavning både nemmere og sjovere med smarte, funktionelle og stilfulde gadgets til køkkenet. Vi udvælger nøje vores produkter og går aldrig på kompromis med kvalitet eller design – alt skal gøre en forskel i hverdagen. Vi lægger stor vægt på god kundeservice, hurtig levering og ærlig kommunikation. Derfor står vi altid klar til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp før, under eller efter dit køb. Tusind tak fordi du handler hos os – din tilfredshed betyder alt!
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering og fint produkt.
Jeg købte et Damaskus kniv sæt helt…
Jeg købte et Damaskus kniv sæt helt ubegribeligt god pris og jeg blev ikke skuffet de var fantastiske flotte og meget skarpe kom efter en og en halv da super hurtig levering alt var i den skønneste orden rigtigt dejligt produkt 5 stjerner herfra⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antwort von KitchenGadget
God kvalitet og særdeles god service
Vi havde bestilt en vare der ikke var på lager, så der var lidt ekstra ventetid, men KitchenGadget holdt os løbende orienteret, og gjorde det ventetiden værd, vi er superglade for den gode kvalitet på produkterne, og den særdeles gode service, og vi handler helt sikkert hos KitchenGadget igen.

God oplevelse!
God oplevelse!
Har modtaget vare fra Kitchengadget, leveret hurtigt & let ....
Der lå en lollipop i kassen, fin lille detalje som bare er et plus oven i...
Men de hvide 'skum fiduser' som lå rundt om varen var godt nok lille smule seje ... Ned kom de dog!!! :-D
Tak for handel
MVH
Super fin kundeservice - produkt dog ikke som forventet
Derfor en flot bedømmelse der dog ikke kan nå alle fem-stjerner ⭐️
Super Service
Super god og hurtig service og hurtig levereing
Christoffer og virkelig venlig og altid klar på at hjælpe. Jeg købte nogle lækre titaniums skære brædder, men da de kom havde de fået et ordentlig hak. Snakket med Christoffer og uden problemer kom der 3 nye 2 dage efter fantastisk god ssrvice.
Super fede produkter
Super fede produkter! God betjening. Meget hjælpsom

Super lækre produkter
Super lækre produkter, god service og hurtig levering.
Har deres glasvasker i køkkenet og bruger den hver dag - virkelig et must have!!!
Jeg købte en grydeorganizer fra…
Jeg købte en grydeorganizer fra kitchengadget.dk og er virkelig imponeret! Bestillingen var nem, leveringen hurtig, og produktet er af høj kvalitet. Organizeren er solid og sparer masser af plads i mit køkkenskab. Alt står nu pænt og overskueligt. Kan klart anbefale både produktet og kitchengadget.dk!
Fantastisk service
Fantastisk service. Jeg bestilte en vare som det viser sig ikke var på lager. Tiden gik og min ordre udløb. Jeg blev informeret undervejs og vidste hele tiden forløbet.
Jeg fik besked da varen kom på lager igen og hvis jeg ville gen bestille, så ville jeg få en lille gave med i handlen.
Jeg bestilte igen og fik en MEGET fin gave. Så jeg kan varmt anbefale at købe der.
Alt var i top
Havde to bestillinger til to forskellige adresser. Alt fungerede perfekt. Havde et enkelt spørgsmål. Behagelig telefonsamtale og fin forklaring på mit spørgsmål. 5 flotte stjerner
Købte skærebræt sættet
Købte skærebræt sættet. Er mega glad for det. De bedste jeg nogensinde har ejer. Slut med træ og plastik herfra for evigt
Kan klart anbefales
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.