Kitchen&More Bewertungen 85

3,3

Ik heb 3 BK pannen besteld hier. Ten eerste waren ze niet meer leverbaar vanwege...(whatever reason)? Ten tweede kreeg ik ze uiteindelijk los gestort in een kapotte dunne kartonnen doos geleverd. Dat... Mehr ansehen

We hebben een koffiezetapparaat gekocht en zeer tevreden. Goed verpakt en netjes binnen drie dagen bezorgd en staat super leuk bij onze waterkoker. Kon nooit een matchende vinden maar nu eindelijk wel... Mehr ansehen

Maandag avond de sola juvia pannenset besteld, 5 delig. Vandaag woensdag al bezorgd. Mijn man en ik waren in Zeist bij de sola fabriek waar we deze pannenset hadden gezien en graag wilde hebben, maar... Mehr ansehen

Goed verzorgde website maakt het kiezen eenvoudig. En dan de service......! Niet alleen komt men de belofte om de volgende dag te leveren (mits vóór 20 uur besteld) keurig na, ook de klantenservice is... Mehr ansehen

1. Küchenmöbelgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

www.kitchenandmore.nl is dé Online kookwinkel voor al uw keukenbenodigdheden.

3,3

Akzeptabel

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat 80 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Kapot product ontvangen

Ik had een champagne koeler besteld waar stond dat het de volgende dag geleverd kon worden. Vervolgens heb ik betaald en krijg ik een uur later een mail dat mijn product niet op vooraad is en niet geleverd kan worden zoals aangegeven stond. Er was wel een vergelijkbaar product beschikbaar, echter was deze 15 euro duurder. Toen was afgesproken dat ik deze zou ontvangen nadat ik 7,50 euro zou overmaken, dit heb ik gedaan en het product was de volgende dag inderdaad meteen op de post gezet. De volgende dag kwam het pakket aan en hier trof ik een beschadigde chanpange koeler aan, met krassen en deukjes / gaatjes aan de binnenkant. Na al een niet spoele bestelling, wordt er aan mij ook nog eens een kapot product geleverd.

18. Dezember 2020

Klopt niet helemaal

Ik heb een review op hun site (op hun verzoek) geschreven, wordt niet geplaatst. Schrijf ik een review op Kiyoh, waar zij bij aangeloten zijn, wordt niet geplaatst. Mmmm. Maar mijn punt is dit:
Ik heb glazen besteld, ze komen aan in een productdoos die kapot is en duidelijk is open geweest. Het is een cadeau dus ik ben hier uiteraard niet blij mee. Nadat ik een mail met foto heb gestuurd, krijg ik terug: dit kan gebeuren. Als ik wil retourneren betaal ik zelf de retourkosten.
Bovendien kreeg ik 2 ipv verwachtte 4 glazen. Op de foto's staan 2 glazen, en een doos met 2 erop. Het 'per stuk' las ik dan ook als 'per doos' en niet als 'per glas'.

13. Juni 2020