Så bra! Har ett diskbråck som spökat och med hjälp av Niklas, Ryggakademin, är jag smärtfri idag. Jag fortsätter så klart att träna efter dessa tre månader. Niklas är otroligt kunnig, lättsam, rolig... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Har haft ont i ryggen ett bra tag och visst, jag kunde träna & leva ett rörligt liv men det var ändå irriterande att gå med smärta. Hoppade på Ryggakademin och har lärt mig massor om tolerans och kapa... Mehr ansehen
Det känns väldigt seriöst med Niklas. Han är lyhörd och svarar alltid om man har frågor. Bra upplägg med träning och digitala möten där man kan ställa frågor om man behöver. Tydligt och enkelt att gen... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
KiroXpert är en online plattform som fokuserar på enkla lösningar på smärtsamma problem. Vi förenklar för kunder att förstå hur dom ska kunna träna, må bra eller lösa specifika problem. Vi gör detta genom vår medlemsplattorm KiroXpert medlem.
Kontaktinformationen
Schweden
- info@kiroxpert.se
- kiroxpert.se
Das haben sich andere Leute angesehen
Grymt bra tjänst
Grymt bra tjänst! Skönt att få hjälp och motivation med att träna hemma.
Friskvårdsbidrag
Hittade Kiroxpert på instagram först och blev mycket imponerad av Niklas sätt att förklara diverse saker. Har fullt upp med gården, och alla djuren, men med träning på hemmaplan kan man få det att fungera. Använder friskvårdsbidraget. Toppen!
Rekommenderas!
En träningstjänst för alla nivåer. Bra och tydligt upplägg.

Antwort von Kiroxpert
Superbra och inspirerande tjänst för…
Superbra och inspirerande tjänst för hemmaträning, många olika program både för friska kroppar och för dem med skavanker

Enkelt och lättnavigerat
Korta videoinstruktioner som enkelt förklarar hur och varför man ska göra övningen. Lättnavigerad sida och man ser lätt vilka övningar man redan tittat på. Superbra att kunna leta upp övningar som kan hjälpa lösa problem när det gör ont eller stramar här och där!

Mycket användbart
Kanonbra träningsprogram som mjukar upp och stärker kroppen!

Antwort von Kiroxpert
Lätt att utforma egna program utifrån behov…
Jag hittar lätt övningar specifika för de önskemål jag har, exemplevis om gör krämpor jag vill träna bort. Tydliga instruktioner. Trevligt tilltal.

Jättenöjd
Användarvänlig tjänst till jättebra introduktionspris. Bra övningar och program för mig som gillar att träna hemma och utbudet växer för varje vecka. Har fått en väldigt bra känsla så här långt, sedan gillar jag verkligen Niklas sätt att beskriva övningar. Jag har följt honom en längre tid på sociala medier.

Antwort von Kiroxpert
Professionell träning och friskvård med leg kiropraktor
Så bra med en strukturerad och professionell träningsapp med en legitimerad kiropraktor. Känns bra att helt kunna lita på att övningarna inte skadar, speciellt för mig som kommit upp lite i åren och har en del problem med leder och muskler. Har just nu ett rehabiliteringsbehov efter en tids sjukdom. Jag hittade medlemskapet via Actiway och därmed betalar min arbetsgivare medlemskapet som friskvård. Ser fram emot att komma igång regelbundet och bra att övningar och träning går att göra hemma nu i covid tider.
Möjlighet att ställa frågor och att få svar.
Plötsligt en dag för inte så länge sedan dök det upp en live sändning på Instagram. Kommer det mer av detta?
Nytt koncept som jag inte hittat någon annanstans - tumme upp.

Tydliga och lätta övningar
Tydliga och lätta övningar. Gillar detta koncept mycket. Jag kan göra det när som helst, var som helst. Längtar till när de kommer en app. Som gör det ännu mer smidigare.

Antwort von Kiroxpert
Mycket positivt det jag hittills sett
Mycket positivt det jag hittills sett. Bra vettiga övningar och Niklas ger ett bra förtroende när han förklarar och berättar om olika övningar.

Följt Kiroexpert länge nu
Följt Kiroexpert länge nu, tror det är 1,5 år, är snart 66 år och har artros lite här o där i kroppen.
Med hans tips och träningsförslag mår jag bättre i kroppen nu än för 10 år sedan.

Bra övningar
Bra övningar, lätta att förstå och göra.
Bra med ”live”-visning så ser man hur övningen går till.

Antwort von Kiroxpert
Uppskattar alla uppdateringar i lagom…
Uppskattar alla uppdateringar i lagom dos på Instagram, bra och enkla tips och övningar varvat med bra pepp. Uppskattar att får svar på frågor när jag ställt dem. Bra och tydligt på hemsidan med övningar. Passar mig och min träning:)

Svårt att logga in..tyvärr
Svårt att logga in..tyvärr
Ej hunnit prova program ännu.

Antwort von Kiroxpert
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.