Jeg har fået en utrolig god behandling…
Jeg har fået en utrolig god behandling af Mette
Mette tager sig tid til at finde hvorfra problemet stammer og behandler ud fra det
Kan varmt anbefale hende
Mvh Allan Holtz marts 2026
Kiropraktor i Kolding med fokus på nærvær og empati. Enkelte problemstillinger i ryg, nakke, arm eller ben løses. Hvis der er brug for det bliver sammenhænge i kroppen vurderet og behandlet. Effektiv behandling af rygsmerter, nakkesmerter, idrætsskader, overbelastning, kold skulder, tennisalbue, hælspore mv.
Olaf Ryes Gade 7N, 6000, Kolding, Dänemark
Jeg har fået en utrolig god behandling af Mette
Kan varmt anbefale hende
Mvh Allan Holtz marts 2026
Jeg vil varmt anbefalde Kirobalance i Kolding.
Mette er meget dygtig og empatisk.
Efter et par behandlinger blev min mand fri for stærke smerter, opgivet af læger.
Jeg kan varmt anbefale Roar eller mette som kiropraktor, har bøvlet maget med min skulder når jeg skal spænde moment på jobbet efter 4 gange er min skulder som ny født.. denne her gang var min nakke låst, det blev klarede efter 2 gange men med store forandringer efter 1 besøg..
Jeg kom til skade med ryggen omkring nytår og fik hurtigt en tid hos Kirobalance. Mette fandt hurtigt frem til den rette behandling, og jeg mærkede hurtig lindring. Efter endt forløb kan jeg kun give mine varmeste anbefalinger – venlig og imødekommende service hele vejen igennem. Jeg vil helt sikkert anbefale både Mette Bidstrup og Kirobalance
Altid imødekommende og jeg blev altid mødt med smil. Roar er en klar anbefaling, hjalp mig med et hold i ryggen. Tak for god behandling
-17 år

Antwort von Kirobalance
At the age of 40 and having visited chiropractors for 22 years, i have finally found the best and his name is Roar. Using his knowledge of balance in your body he quickly finds the problems you know about and those you don't. There's no hesitation in what he does only precision and relief. You have a customer for as long as im alive!!
You will not regret visiting kirobalance!

Antwort von Kirobalance
Super god behandling og altid et smil på læben. Jeg vara til behandling p.g.a. et dårligt knæ og der blev ikke taget nogle chancer.
Jeg kan absolut anbefale Roar som din Kiropraktor.