Problemer med at få lov til at købe, blev af en eller anden årsag afvist flere gange, og deres support fattede intet. Til trods for at jeg har angivet at jeg ville have sendt dem til min hjemme adre... Mehr ansehen
Bestilt et par fælge derinde de kom rigtig hurtigt, det var desværre de forkerte, men tog kontakt til firmaet og de beklagede og sørgerede for at de blev hentet og sendte hurtigt et par nye. Det er fo... Mehr ansehen
Bestilte nogle fælge, som jeg fandt ud af ikke passede på min bil. Skrev til dem om jeg kunne annullere ordren. Pg det gjorde de. Bestilte et andet sæt. Kom efter 3 hverdage. Super service. Fik også... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Fælge er en af de vigtigste dele af bilens opbygning og har stor betydning for både sikkerhed og køreegenskaber. De sikrer korrekt ventilation af bremsesystemets komponenter, herunder ankerplade, bremsetromle, bremseledninger og bremseklips. Derfor er det vigtigt at vælge fælge i høj kvalitet. Hos KINGSWHEELS.DK tilbyder vi et bredt udvalg med over 1.000 produkter, som kan opfylde selv de mest krævende kunders behov. Vi sælger nye alufælge i størrelserne 15", 16" og 17", der passer til mange forskellige bilmærker og modeller. Derudover finder du også tilbehør som ventiler og skruer, så du kan få en komplet løsning samlet ét sted.
Kejlstrupparken 13, 8660, Skanderborg, Dänemark
- 42 50 03 54
- support@kingswheels.dk
- kingswheels.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering og varen lever op til…
Hurtig levering og varen lever op til forventning.
Langsom sagsbehandling
Vi har i dag d. 28.
Jeg bestilte 4 fælge d. 21 og jeg har ikke fået dem endnu...
Jeg er ikke imponeret.

Antwort von Kingswheels
God service og hurtig levering
God service, hurtig levering og fine fælge. Jeg vil helt klart benytte Kingswheels igen.
Fede fælge til en fin pris og passer…
Fede fælge til en fin pris og passer 100% godt til min bil 👍
Problemer med at få lov til at købe
Til trods for at jeg har angivet at jeg ville have sendt dem til min hjemme adresse, skal jeg nu bokse med UPS om at få dem leveret hjem til.
Men hvis fælgende svarer til det forventede, så kan vi da måske godt give en stjerne mere.
Top god service og hurtig levering 👌🏼
Har haft en rigtig god og ros-værdig oplevelse med køb hos Kingswheel. Helt fantastisk service og hurtig svartid, trods mails efter, hvad man må mene er uden for almindelig arbejdstid. TAK for top god shoppeoplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Troværdigt firma
Fandt en enkelt fælg der var svær at…
Fandt en enkelt fælg der var svær at få, men den skaffede de hjem, endda ret hurtigt. Rigtig fint
Super
Super service. Fik også centreringe med i købet.
Hurtig og god service.
Fælge er i god kvalitet ingen skader…
Fælge er i god kvalitet ingen skader eller ridser jeg kan varmt anbefale købe dem her. 🏆🏆🏆🏆🏆👍👍👍👍👍
Modtog nye fælg med UPS på den aftalte…
Modtog nye fælg med UPS på den aftalte dag og i en smart og sikker emballage. De er ny monteret og kører perfekt!
Stort udvalg til gode priser
Stort udvalg til gode priser. - Varen var godt indpakket og ingen skader/mangler ved levering.
Der opstod et problem med forkert…
Der opstod et problem med forkert levering fra producenten. Men skal Kingwheels bedømmes på deres opførsel, i tilfælde af problemer, så er det fremragende.
Forstående og løsningsorienteret.
Købte et taske sæt
Købte et taske sæt, super god kvalitet.
fælgende var ridset og det var ikke…
fælgende var ridset og det var ikke fragtmanden skyld som de siger
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.