Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god oplevelse. Købte to liner til min skønne schæfer, men ringede lige til Marianne for at være sikker på længden. Hun var super snakkesalig og hjælpsom. Man kan tydeligt se at hun elsker arbejd... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

10 ud 10 oplevelse! Marianne giver så god service, jeg skrev til hende om hun kunne hjælpe med nogle tilskud, hurtig, venlig, dygtig og bare generelt virkelig god service hver gang jeg har skrevet... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig fin service. Havde ikke set at der blev holdt ferie i den periode hvor jeg bestilte, og fik sms med besked og mulighed for enten at annullere eller vente en uge. Kunne sagtens vente. Fik endd... Mehr ansehen

1. Geschäft für Heimtierbedarf
  2. Futterhandlung

Vom Unternehmen geschrieben

KingsShop – Alt til din Hund med Personlig Kundeservice. Velkommen til KingsShop! Vi er en dansk webshop, som specialiserer sig i kvalitetsprodukter udelukkende til hunde. Vores mission er at tilbyde et bredt udvalg af nøje udvalgte produkter, der gør livet bedre og sjovere for både hunde og deres ejere. Fra legetøj og foder til plejeprodukter og udstyr – vi har alt, hvad din hund behøver. Hos KingsShop går vi op i at være tæt på vores kunder. Vi forstår, at din hund er en vigtig del af familien, og vi er her for at hjælpe med at finde de bedste produkter til netop jeres behov. Vores kundeservice er altid klar til at svare på spørgsmål, store som små, og vi sætter en ære i at tilbyde en personlig service, hvor du føler dig hørt og hjulpet hele vejen. Hvorfor vælge KingsShop? • Specialiseret Sortiment: Vi tilbyder produkter af høj kvalitet specielt tilpasset hundes behov, så du kan være sikker på, at din hund får det bedste. • Personlig Kundeservice: Vi prioriterer tæt kontakt med vores kunder og byder alle spørgsmål velkomne. Vi er her for at rådgive dig, så du træffer de bedste valg for din hund. • Hurtig og Sikker Levering: Vi ved, at du ønsker at få dine varer hurtigt, og vi arbejder hårdt for at levere til tiden – hver gang. Vi glæder os til at hjælpe dig og din hund hos KingsShop og ser frem til at skabe en tryg og god oplevelse for jer begge. Har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os – vi er her for dig og din firbenede ven!

4,5

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Fantastisk god service!

Har bestemt IKKE handlet hos Kingsshop for sidste gang ☺️
Super god service, god vejledning, og hurtig levering. Jeg elsker at Marianne sidder klar til at vejlede og hjælpe, og hvor er det dejligt med en shop hvor der er tænkt så meget på de store hunde 🥳

Tak til Marianne for en virkelig flot og god service, da jeg havde fået købt et ben som desværre ikke fungerede for vores bamse 😓 Lyttende, forstående, vejledende og hjælpsom! Jeg er en glad kunde, som vil glæde mig til at handle hos Kingsshop igen, og vil helt sikkert anbefale andre at gøre det samme 😊

28. Januar 2026

Anbefales!

Jeg køber stort set alle snacks til mine hunde hos Kingsshop. God kvalitet, gode priser, hurtig levering.
Virkelig god og hurtig kundeservice.

22. Dezember 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg købte 5 stykker Kong legetøj til…

Jeg købte 5 stykker Kong legetøj til min hund - Min lille Yorkie fik det første og allerede 24 timer efter stoppede det med at pive. Jovist hundelegetøj går i stykker med tiden, men en hund, som aldrig har ødelagt et stykke legetøj før - også kong. Jeg kontaktede Kingsshop og de returnerede pengene for legetøjet med det samme. Rigtig god oplevelse, hurtig levering, flot og kompakt pakket uden "spild". Ikke sidste gang jeg ligger mine penge der.

18. Dezember 2025

Kære Signe

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det sætter vi stor pris på.

Det er selvfølgelig ærgerligt, når et legetøj ikke lever op til forventningerne, og selvom KONG generelt er kendt for høj kvalitet, kan der desværre ske undtagelser. Derfor er vi glade for, at vi hurtigt kunne hjælpe dig og refundere beløbet med det samme.

Det betyder meget for os, at du fremhæver både den hurtige levering, pakningen og servicen – for netop god kundeservice og fair behandling er noget, vi aldrig går på kompromis med.

Tak for din tillid.

Kærlig hilsen
Marianne & King 🐾

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kings Shop er en virkelig god butik med…

Kings Shop er en virkelig god butik med en fantastisk service. Man bliver altid mødt med venlighed og får gerne gode og ærlige råd. De er også meget hjælpsomme, hvis man har problemer eller spørgsmål omkring produkter til sin hund.

Butikken har et stort og varieret udvalg af både snacks og foder, og der bliver tydeligt lagt vægt på kvalitet. Der bliver kun valgt de bedste produkter, så man føler sig tryg ved sit køb.

Som en ekstra fin detalje får man ofte en lille gave med, når man bestiller, hvilket viser, at de virkelig værdsætter deres kunder. Alt i alt er Kings Shop en butik, jeg varmt kan anbefale.

17. Dezember 2025

Antwort von Kingsshop

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse ⭐⭐⭐⭐⭐
Det gør mig oprigtigt glad at læse, at du føler dig godt mødt, tryg og godt vejledt. Jeg lægger stor vægt på kvalitet, ærlighed og personlig service, så det betyder meget, at det mærkes.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din varme anbefaling.

Kærlig hilsen
Marianne
kingsshop 🐾

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mug på pølser

Købte feed it pølser hvor der var mug på to af dem.
Jeg fik pengene retur for pølserne, eller muligheden for at få leveret en ny på min adresse.
Fin service selvom oplevelsen var rigtig træls. Særligt når man har en allergihund men en ultra sart mave.

Efterfølgende opdagede jeg at pølserne kun kan holde sig til november - Det stod ikke oplyst selvom sælger mener det gjorde.
For havde jeg vidst det så havde jeg ikke købt dem til den pris.

1. September 2025

Hej KC 🌸

Tusind tak for din anmeldelse. Jeg er ked af, at en af pølserne var skadet – der var kommet luft i pakken. Du fik selvfølgelig pengene retur med det samme, for du skal ikke stå med et produkt, du ikke kan bruge.

Med hensyn til holdbarheden stod det i opslaget, at pølserne kunne holde sig til november, og derfor var de sat ned med over 15 %. Mange vælger også at fryse pølserne ned, så kan de holde sig i endnu længere tid – det er en god mulighed, hvis man køber flere ad gangen.

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback 🌸

De bedste hilsner
Marianne, kingsshop.dk

Rigtig fin service.

Rigtig fin service.
Havde ikke set at der blev holdt ferie i den periode hvor jeg bestilte, og fik sms med besked og mulighed for enten at annullere eller vente en uge. Kunne sagtens vente. Fik endda en fin rabat kode jeg kunne bruge.
Syntes det var virkelig fint at få besked med det samme, så man ikke blev irriteret over lang leveringstid. Super service. Produktet blev sendt virkelig hurtigt afsted efter ferietiden.

15. Juli 2025

Super hurtig levering

Super hurtig levering, med lækre gratis smags prøver. Kan helt sikker anbefales og køber gerne derfra igen😃

14. Juni 2025

Antwort von Kingsshop

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Det betyder virkelig meget for mig at høre, at du er glad for den hurtige levering og smagsprøverne. Jeg sætter stor pris på, at du vil anbefale mig ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har handlet på Kingsshop for nyligt…

Vi har handlet på Kingsshop for nyligt og alt levede 100% op til vores forventninger. Vi købte en god blanding af legetøj og tyggesnacks, og alt var pakket omhyggeligt ned, og der var ovenikøbet en fin gave med i pakken. Vi handler helt sikkert hos Kingsshop igen😊

30. Mai 2025

Antwort von Kingsshop

Hvor er det bare dejligt at læse – tusind tak for din fine anmeldelse!
Jeg er så glad for, at både legetøjet, snacksene og den lille gave faldt i god jord. Jeg gør mig altid umage med at pakke det hele pænt og personligt, så det betyder meget at høre, det bliver lagt mærke til.
De bedste hilsner

Marianne fra kingsshop.dk

10 ud 10 oplevelse

10 ud 10 oplevelse!
Marianne giver så god service, jeg skrev til hende om hun kunne hjælpe med nogle tilskud, hurtig, venlig, dygtig og bare generelt virkelig god service hver gang jeg har skrevet til hende ♥️
Hurtig levering og endda en gave med i købet, så jeg vil helt sikkert handle hos søde Marianne og King igen!

22. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kingsshop har altid hurtig levering

Kingsshop har altid hurtig levering, god personlig kundeservice, godt varesortiment, ofte gode rebatter, alt i alt jeg jeg meget tilfreds med Kingsshop har handlet der flere gange, og vil fortsætte med dette. Kingsshop kan varmt anbefales.

22. Mai 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har netop handlet hos Kingsshop.dk

Jeg har netop handlet hos Kingsshop.dk, og jeg er simpelthen så imponeret! Fra start til slut var det en virkelig positiv oplevelse. Kundeservicen var fremragende – jeg havde et par spørgsmål, som blev besvaret hurtigt og venligt. Leveringen var lynhurtig, og produkterne var præcis som beskrevet.

Det er tydeligt, at Kingsshop.dk virkelig går op i deres kunder, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker en tryg og problemfri shoppingoplevelse.

Jeg handler helt sikkert her igen!

15. Mai 2025

Antwort von Kingsshop

Tusind tak for din fine anmeldelse ☺️

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr