Angelique's GPS Horloges Bewertungen 280

TrustScore 5 von 5

4,9

Supersnel goed geholpen door een ervaren meedenkende dame die precies herkende wat wij nodig hadden. wij hebben nu een G.P.S systeem waar wij het volste vertrouwen in hebben mocht onze dementerende... Mehr ansehen

Hele fijne service. Op maandag het horloge besteld en op dinsdag binnen gekregen. Er zat een envelop bij met daarin duidelijke instructies, kon niet missen. Ik had nog een klein vraagje en op die v... Mehr ansehen

Al een tijdje ben ik opzoek naar een gps horloge tot dat ik deze site kreeg ik ging kijke en dacht bij het eerste al meteen dat is lekker dat alles al geïnstalleerd word! Horloge had ik binne een dag... Mehr ansehen

1. GPS-Anbieter

Angelique’s GPS Horloges is al 8 jaar gespecialiseerd in betrouwbare en gebruiksvriendelijke GPS-horloges voor kinderen vanaf 4 jaar. Mijn kinder GPS horloges combineren veiligheid en gemak met functies zoals GPS-locatiebepaling, (video)bellen, een SOS-knop en ik heb zelfs een waterdicht model. Bij mij staat transparantie, service, gemak en betrouwbaarheid centraal. Daarom draag ik met trots het WebwinkelKeur-keurmerk, dat staat voor een veilige aankoop, duidelijke voorwaarden en onafhankelijke geschillenbemiddeling. Of het nu gaat om buitenspelen, naar school gaan, naar de sportclub gaan of zelfstandig reizen: met een Angeltrack Kinder GPS Horloge van Angelique’s GPS Horloges heeft u altijd de zekerheid dat u in contact blijft met uw kind.

4,9

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Ongekende goede service

De service van Angelique is van een ongekend hoog niveau. Zelfs jaren na aankoop biedt ze ongekend veel service. Zowel per mail als telefonisch is ze goed bereikbaar en blijft ze ondersteuning bieden tot dat alles naar behoren werkt.

19. Februar 2026

Super service

Super service! Goede producten, een horloge van 3 jaar terug werkt nog hartstikke goed. En nu een nieuwe erbij besteld👍👍

3. Juni 2025

Top service en kwaliteit horloges!

Inmiddels 3 horloges rijker waarvan de oudste inmiddels ook al 3 jaar “oud” is maar nog steeds als nieuw werkt.

Hele fijne service en altijd te bereikbaar voor vragen. Zeker aan te raden!

25. April 2025

Het is jammer dat je maar 5 sterren mag geven...

Het is jammer dat je maar 5 sterren mag geven.... Had er graag nog een paar bij gedaan. Wat een super goede ondersteuning. Veel relevante informatie op de site. Goed en snel bereikbaar via allerlei media. Ik snap heel goed waarom deze online winkel zo'n hoge score heeft hier op Trustpilot.
Angelique heeft ons geholpen bij een horloge dat wij in 2022 bij haar hadden aangeschaft. Waren al heel tevreden over het horloge. Hadden 'm een tijd niet gebruikt en bleek nu een bootloop te hebben (continu herstarten). Moest voorzien worden van nieuwe firmware. Konden 'm aan Angelique toesturen. Horloge werd op zaterdag bij haar afgeleverd door DHL. Op zondag kregen we via Whatsapp bericht met een filmpje van een als nieuw werkend horloge. Geweldig. Ze had ook even de screenprotector vervangen. Gaat morgen weer naar ons retour. Waar vind je nog deze snelle service!
Koop niet bij One2Track of Spotter maar bij Angelique's GPS Horloges!

30. März 2025