Kiebe Studio v. Mette Kiebe Bewertungen 10

1. Fitness- und Ernährungsberatung
  2. Fitnesskurs
  3. Gesundheitsberater

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til Kiebe Studio. Holdtræning og personlige forløb i Ringsted. Her træner du for at have det godt og blive stærk til livet. Du træner på små hold med maks. 6 kvinder, og derfor adskiller holdtræningen sig fra, hvad du er vant til i et fitnesscenter eller andre steder, hvor du blot er en i mængden. Der er ingen spejle, og der er ingen forventninger om, at du skal præstere 100% hver gang. Det vigtigste, vi træner her, er vanen med at komme og at holde momentum på en god træningsrutine. Kiebe Studio er træning på dit niveau. Her handler det om at gå fra hver eneste træning med en følelse af overskud og power til livet. Her kan du træne, uanset hvilken form du kommer med. Du får struktur og kvalitet i din træning, så du får mærkbare resultater både fysisk og mentalt.

4,4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Træning som bare er hyggeligt, hårdt og sjovt!

Jeg har trænet hos Mette i cirka et halvt år. Mette er meget dygtig og laver gode, tilpas hårde programmer og har blik for hvornår man lige skal skubbes lidt til. Der er altid god stemning og så er det genialt at have sin baby med, da Mette gerne holder, så man lige får lavet sit sæt færdigt, men for det meste hygger baby sig på gulvet sammen med andre. Og Mette har både legetæppe, ammepude, pusleplads, babyalarmer (hvis man har glemt) og andet. Som nybagt mor kan man både snakke træning, barsel og hvad der ellers lige falder ind. Jeg kommer to gange om ugen, og jeg elsker det 😀

24. Oktober 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Trygt træningsmiljø, med plads til alle

Jeg er startet op hos Kiebe Studio v/Mette. Det er det bedste jeg har gjort for min krop og mit hovede længe. Glæder mig til træning hver gang og de dage, hvor det nemmeste ville være, at springe over …. tager jeg afsted, da jeg ved mit lille hold venter og hepper på mig! Det er et trygt, rart og professionelt sted at komme.

18. August 2025

Virkelig god træning!

Træningen er gennemtænkt og med god variation af øvelser. Jeg føler mig godt taget hånd om. Mette hat helt styr på alle deltagere og er god til at tilpasse øvelserne til den enkeltes niveau. Jeg kan varmt anbefale Mette Kiebes studio.

22. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kiebe Studio er træningsglæde i trygge rammer

Kæmpe anbefaling af Kiebe Studio og indehaver Mette Kiebe. Jeg har trænet i Mettes hyggelige studie i 8 måneder og det har simpelthen gjort så uendeligt meget godt for mig - både mentalt og fysisk. Det er effektiv træning pakket ind i de tryggeste rammer, god humor & et stærkt sammenhold. Mette er en super kompetent coach, som ser os alle sammen hver især - og møder os lige dér, hvor vi er. Mette er den bedste træner, jeg kunne ønske mig. Jeg føler mig meget heldig, at hendes studio ligger lige netop i Ringsted.

9. Februar 2025

Bedste træningsfællesskab

Søde Mette og hendes tilgang til træning har fået mig til at holde ved og blive ved med at synes det er sjovt at komme afsted.
Jeg startede da jeg blev gravid og var tilbage i Studio 7 uger efter fødslen.
Jeg glæder mig altid til at komme op og træne, både på hendes babytummel/efterfødsel og på barselshold.
TAK Mette ❤️

Det bedste træningsmiljø

Det er fantastisk at træne hos Mette, altid dejlig stemning og man bliver set. Jeg har altid været god til at springe over hvis jeg ikke lige orkede, men hos Mette har man ikke lyst til at springe over, for det er et skønt frirum hvor man får prioriteret sig selv og så i godt selskab. Kan kun give min bedste anbefaling.

Fokus på den enkelte

Et skønt sted, med fokus på den enkelte. Der er plads til alle og man føler sig i den grad set👌 der er plads til at blive udfordret, få sved på panden og et befriende grin💪😊 kan kun anbefale andre at komme under Mettes vinger❣️

4. Februar 2025
Kiebe Studio v. Mette Kiebe-Logo

Antwort von Kiebe Studio v. Mette Kiebe

Tak for de smukke ord, Tina ♥️

Den bedste

Den bedste - og mest omsorgsfulde - træning jeg har oplevet. Mette har fokus på den enkelte, men også fællesskabet.
Jeg har prøvet mange forskellige træningscentre, fysioterapeuters træningsprogrammer, men har ikke kunne holde ved. Det kan jeg, og det gør jeg her, og det takket være Mette og hendes tilgang til træning, fordi hun på en og sammen tid ser den enkelte og os alle på holdet. Tak for dig, Mette. /Louise

Kiebe Studio v. Mette Kiebe-Logo

Antwort von Kiebe Studio v. Mette Kiebe

Tak for de meget smukke ord, Louise ♥️ 😭

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr