Der er sådan set ikke så meget mere og sige. Men find mig gerne og spørg så vil jeg svare hudløs ærligt. Dog vil jeg på ingen måder anbefale denne efterskole. Ærlige anmeldelser fjernes desværre.
Kongensgaard Efterskole er en helt fantastisk efterskole med en varm og inkluderende atmosfære. Det er et sted fyldt med skønne mennesker, hvor både elever og ansatte møder hinanden med respekt,... Mehr ansehen
KGE har været et fantastisk sted for min datter, året 24/25. Efterskolen har virkelig meget fokus på personlig udvikling og tager udgangspunkt i hver enkelt elev. Der har altid været tid til en sna... Mehr ansehen
Meget arrogant ledelse Laver aftale med kontoret lige så snart man vender ryggen til lade de elev selv stå med at alle de indgået aftaler ikke overholdes Meget ringe hygiejne Elev fik kvalme... Mehr ansehen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Fantastisk efterskole
Den måde vores søn er vokset på og kommet i trivsel på, efter nu 8 måneder på efterskolen, kan slet ikke beskrives. ❤️
Her er der nærværende og dygtige lærere, og en forstander der med liv og sjæl vil sine elever, og forstår dem.
Der er en hel særlig plads til hver enkelt elevs unikke måde at være menneske på, og vores dreng har været så glad for opholdet fra første dag.
Det giver sig selv at han nu skal starte på sit næste år på Skolen efter sommerferien, og vi kan som forældre ikke føle os mere trygge og glade for lige præcis det KGE kan tilbyde, både pga størrelsen og dermed et stort nærvær, og fordi det føles som om lærerteamet har øje for alles trivsel og udvikling.
Min yngste søn er andens års elev
Min yngste søn er andens års elev, han har hele sommerferien glædet sig til, at komme tilbage på skolen.
Han er blevet mere selvstændig og bevist om ham selv som person.
Da han ikke kunne få det fag, som han helst ville, kom han på performance og det fortrød han ikke, for her fandt han et super godt sammenhold, og en ny kompetence, nemlig at han kunne spille trommer.
Man mødet med kanon venlige og hjælpsomme voksne, og man kan aflevere sine unge med ro i sjælen.
Vi har haft vores pige på KGE i 23/24…
Vi har haft vores pige på KGE i 23/24 og hun forsætter i år som 2.års elev med tryghed i hjertet.
Vi er blevet mødt med ærlighed og personale med overskud.
Samarbejdet med skolen har været upåklageligt og vi har fået en pige, som er i rivende udvikling og med øget selvtillid.
Meget tilfredse forældre ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vores datter starter som 2. års elev i år og hun har glædet sig til at komme "hjem" til KGE igen🫶
Hun er på 1.år i 8.klasse blevet set, elsket og anerkendt, som den hun er, det har positivt modnet hende og dejligt som forældre, at vide hun føler sig tryg et andet sted end hjemme🙏
ALLE ansatte er utroligt imødekommende og både de unge og vi forældre mødes med et kram på skolen🫶
De ansatte har store kompetencer både socialt og fagligt og vi mærker hvordan det styrker, ikke kun vores datter men hele skolen.
De har hjertet på rette sted og når skolen er forholdsvis lille, kender ALLE ansatte eleverne indgående og de er altid klar med en snak, et kram eller hvad de unge måtte have brug for i deres hverdag, uden familie🫶
KGE - kongeriget af alle efterskoler
Vi har som forældre kun, mere end positivt at sige om Kongensgaard efterskole. Skolen har givet vores søn et kæmpe løft og støttet ham i at vokse markant. Han har fået lov til at udvikle sig, som den person han er, og det kan vi kun takke KGE for! De er yderst imødekommende, støttende, søde, og lærerige allesammen og man føler sig HJEMME ligeså snart man kan se taget på KGE’s bygninger. Vores søn spurgte efter 3 mdr på hans første år, om han kunne forsætte på skolen i 9.-10. og derefter blive lærer på skolen! Han er nu startet på hans 2. år, og med spænding i maven er han lige kommet retur efter sommerferie og glæden var stor! Vi kan kun anbefale KGE, og har intet at sætte en finger på! Hans storebror (7 år siden) og moster ( ca 20 år siden) har også gået på KGE, og været glade for det. Skolen har nogle fantastiske ansatte, som alle har et hjerte af guld! Vi vil give KGE meget mere end 5 stjerner - for det er virkelig blevet vores søns andet hjem🙏❤️
Vælg en anden efterskole
Man burde kunne give 0 stjerner. Med det mine børn har været ude for på den skole, vil jeg advare andre mod at sende deres guld derhen.
Arrogant leder og personale
I den tid jeg har gået der har jeg aldrig følt mig mere overset og svigtet lederen går ikke op i elevernes velvære det vigtigste for dem er indkomst intet hjælp at hente nogen steder kan ikke anbefales til nogen
Jeg kan kun bekræfte de perspektiver…
Jeg kan kun bekræfte de perspektiver øvrige anmeldere med en stjerne har skrevet.
Desværre ikke muligt at give nul eller fratage stjerner.
Den højeste værdi for ledelse og bestyrelse er penge, og ikke som de lover trivsel og tryghed.
Udskiftning på en årgang slår alle rekorder og skæpper godt i kassen.
Det tjener dog ikke den enkelte elev.
Jeg har fortrudt mange gange at min datter har stiftet bekendtskab med dette sted.
KGE- et trygt sted at udvikle sig
Ønsker du en fantastisk efterskole til dit barn, hvor fællesskab, trivsel og udvikling går hånd i hånd, skal du vælge kongensgaard efterskole.
Her kommer de unge og deres trivsel først. De lærer hvem de selv er, hvor deres grænser går, hvordan de bidrager og er en del af fællesskabet og ikke mindst, hvordan de kan håndterer alt dette.
Dette foregår i et trygt læringsmiljø, hvor højt kvalificerede medarbejdere arbejder og brænder for de unges trivsel og udvikling hver dag. Du kommer til at opleve en samlet medarbejder stabel som alle lige fra køkkenmedhjælper, pedel, lære, forstander, pædagog mm samarbejder for at finde den bedste løsning for den enkelte og fællesskabet.
Et helt unikt sted 😊
Fede oplevelser, godt humør og klar til fremtiden
Vores søn har gået på KGE i knapt 2 år nu. (8. + 9. Klasse) Han trives og er glad for den tid han har haft på skolen og ligeledes har tilbage. Han er samtidig modnet meget og fået mod på at komme videre i uddannelsessystemet.
Skolens medarbejdere er engagerede i eleverne og man kan mærke at de vil de unge mennesker det bedste og møder dem hvor end de er i nuet.
Besøg skolen, snak med medarbejdere, elever og lyt til jeres unge. Vi var ikke i tvivl om at der var et match for vores søn og det var han heller ikke.
Min datter på KGE
At sende min datter afsted på KGE, er nok noget af det bedste jeg har gjort for hende.
Hun er SÅ glad for at gå der.
Hun har fået en masse nye og gode venner og det betyder bare alverden for hendes trivsel, og at hun trives er jo det vigtigste for mig som mor 😍
Da vi besøgte skolen første gang, kunne hun mærke at det var lige hende og jeg kan kun give hende ret. Den glæde og passion som både lærere og forstander har for stedet, smitter ihvertfald af på min datter. Vi har ikke fortrudt valget af KGE ❤️
Kan varm anbefales
Kan varm anbefales, har en søn der er blevet glad for og gå i skole igen. Dyrker meget idræt som han elsker. Søde lære og forstander som eleverne elsker. Har fået nye venner.
Desværre kan jeg ikke give 0 stjerner…
Desværre kan jeg ikke give 0 stjerner…
Jeg synes ikke, at Kongensgaard Efterskole fortjener bare en enkelt.
Jeg har ikke noget positivt at sige om dette sted.
Det er ikke en efterskole som jeg ville anbefale til nogen forældre, at de skulle sende deres unge menneske hen ☹️👎👎
Det er den bedste efterskole siden den…
Det er den bedste efterskole siden den nye ledelse er kommet og de er de sødeste mennesker kan klart anbefales
Smider uskyldige elever ud og giver…
Smider uskyldige elever ud og giver ingen forklaringe og ingen chance for at forklar
Meget arrogant ledelse
Meget arrogant ledelse
Meget ringe hygiejne
Elev fik kvalme af forfærdelig lugt på værelset hvilket ledelsen var ligeglad med de ville at hun skulle sove på værelset det næste halve år
Møder ikke forældre og eleverne så eleverne kan få et godt år
Nægter at hører hvad der er galt og nægter at gøre noget ved det
De lyver og er ligeglad med både forældre ig elever
KAN IKKE ANBEFALES! ELEV MÅTTE FJERNES.
Møgskole der lyver for børnene og behandler dem dårligt! Direkte sundhedsskadelig behandling der modstrider special lægers anbefalinger.
Da de blev konfronteret med dette lyver de som viden kan blæse, hvilket resulterede i eleven måtte fjernes fra efterskolen for alle aftaler der blev indgået belv ikke holdt fra skoles side!
KAN IKKE ANBEFALES!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.