KG Onderhoud Bewertungen 18

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Eerlijk vakmanschap bestaat nog

Tijdens jaarlijkse CV-ketel controle (dit keer grote beurt) bleek de ketel overduidelijk aan vervanging toe, niet iets wat je graag te horen krijgt. Bovendien was dit natuurlijk ook het moment om diverse randzaken (leidingen, afsluiters, expansievat, etc) te vervangen. Binnen een paar uur kregen we een keurige en alleszins redelijke offerte die we gelijk accepteerden zodat KG ons kon inplannen, hetgeen 3 werkdagen later al lukte!
Binnen 5 uur was het hele zaakje geklaard en wat een verschil. Niet alleen was de ketel vervangen maar werden o.m. alle radiatoren gecheckt en alles bleek perfect te werken. Er werd vastgehouden aan de afgesproken prijs ook al monteerde KG wat extra beugels e.d. om alles in tiptop conditie te krijgen. KG zelf was ook erg tevreden met het uiteindelijke resulaat. Zelfs het afvoeren van het sloopmateriaal werd geregeld. Wat een prettige ervaring, ik kan KG dan ook oprecht en van harte aanbevelen: eerlijk vakmanschap bestaat (gelukkig) nog!!!

14. April 2026

Antwort von KG Onderhoud

Bedankt voor de duidelijke review, tot volgend jaar.

Tevreden klant

De communicatie met KG Onderhoud verloopt digitaal erg soepel. Maar ook als KG gewoon Karel is als hij bij je thuiskomt is het een vriendelijke peer die dingen duidelijk uitlegt en goed ketelonderhoud uitvoert.

1. April 2026

Antwort von KG Onderhoud

Bedankt voor de eerlijke beoordeling en tot volgend jaar.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

kan geen rubber ring vervangen?

De monteur geeft aan niet te kunnen helpen met het vervangen van een rubber ring van de boiler van het merk waarin het gespecialiseerd is. Dat klinkt niet als een vakman.

12. Februar 2026

Antwort von KG Onderhoud

Zoals duidelijk op mijn website staat, ben ik gestopt met storingsdienst en reparatie. ik focus me al meer dan een jaar alleen op inspectie en onderhoud.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vandaag is vloerverwarming onze…

Vandaag is vloerverwarming onze vloerverwarming gereinigd. Hij durfde de klus aan. En nu kunnen wij er fijn gebruik van maken. Mooi om te zien hoe het vuil uit de leidingen kwamen.
Fijne persoonlijkheid we raden Karel iedereen aan. 👍

9. Februar 2022

Karel is een vakman

Karel is een vakman: hoge kwaliteit van werk, duidelijke afspraken en communicatie en adviseert niet vanuit eigenbelang. Ik ben enorm blij met de service die geboden is en zou kg onderhoud aanbevelen.

13. November 2021

Snel geholpen, fijne service

Wij hebben een onderhoudscontract bij KG. Vandaag een storing laten verhelpen. Ketel aan het diagnose-apparaat gelegd maar oorzaak niet kunnen vinden. Monteur (eigenaar Karel Gerlag) vond het niet nodig dit resetten in rekening te brengen. "Was toch in de buurt en was zo klaar"...Geweldige service.

16. August 2021

Kundig, betrouwbaar, eerlijk bedrijf

Het was voor het eerst dat ik met dit bedrijf in zee gegaan ben. Namen gelijk op, klantvriendelijk, karel kwam gelijk langs, had van te voren het onderdeel uitgezocht en meegenomen. Zeer kundig, eerlijk, vriendelijk...grote klasse..ik doe mijn cv bij hem op zeker in onderhoud.

12. Juli 2021

Fantastisch!

Fantastisch!
Wat een service! Binnen een uur nadat we hadden gebeld stond hij voor de deur. Van tevoren had hij al wat dingen gevraagd, waardoor hij materialen mee kon nemen. Binnen een half uur was hij klaar. Gelukkig viel de prijs mee, het was een ander onderdeel dat defect bleek te zijn.

De monteur hield zich prima aan de RIVM regels. Hij was beleefd en erg service gericht. We gaan zijn diensten zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen!

11. Januar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Perfecte service en snel beschikbaar

Perfecte service en snel beschikbaar. Snel beschikbaar toen ik iemand nodig had die mijn ketel kon onderzoeken en onderhouden. Karel was vriendelijk en deskundig. Alles was uiteindelijk snel geregeld. Toen ik twee dagen later alsnog problemen ondervond met de ketel heb ik Karel om advies gevraagd. Binnen een dag had ik reactie en hij had ook contact opgenomen met de fabrikant om het probleem daar voor te leggen. Na zijn instructies kon ik zelfstandig het probleem verhelpen en functioneert alles nu naar behoren.

4. Dezember 2020

Kundig, netjes en professioneel

Omdat onze oude ketel lekkage vertoonde hebben wij contact opgenomen met KG onderhoud. Zij waren keurig aanwezig op de afgesproken tijd om het probleem te beoordelen.

Na wat achtergrond informatie over het soort ketel is het branderhuis opengemaakt en werd het euvel zichtbaar. Compleet aangekoekt, maar ook grotendeels weg gerot. Een reparatie was mogelijk, de kosten echter te hoog voor een dergelijk oud model. Hierop is besloten een nieuwe op te hangen en het leidingwerk deels aan te pakken.

KG onderhoud heeft snel gehandeld en zeer netjes gewerkt. Alle aansluitingen netjes waterpas, goed gebeugeld en kwalitatief goed materiaal gebruikt.

Als je een goede CV monteur zoekt die kundig is én netjes werkt, dan zit je hier goed!

Hartelijk dank!

21. September 2020

Een aanrader!

Goede communicatie, snelle reactie, duidelijke gespecificeerde offerte, vakkundig en betrouwbaar. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Een aanrader!

8. Juni 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

KG onderhoud zeer vakkundig.

Oude CV altijd in onderhoud gehad bij deze vakman, afgelopen maand nieuw CV ketel laten plaatsen ook bij deze vakman alles was weer perfect en professioneel geregeld, Dank hiervoor.

3. Juni 2020

Zeer matig

Zeer matig, nog geen half jaar geleden laten keuren en repareren. Nu brommende geluiden waarbij een baby nabij ligt. Enige reactie: ik heb geen tijd zit vol, weet niet of het gevaarlijk is, nu geen tijd (pardon?).....werkelijk waar absurd. Dus die correcte en snelle service...not..een beetje vakman probeert je te helpen niet af te wimpelen (iig meedenken, daar was weinig sprake van).

O ja, dit was ook inderdaad Karel

7. Dezember 2018

Overenthousiaste Karel,

Monteur gebeld van KG, Karel heet hij.
Ik was in Frankrijk en mijn vrouw had de afspraak gemaakt.
Karel gaat aan de slag en na 45 minuten is hij klaar en heeft een rekening voor mijn vrouw van 563 euro inclusief de btw.
Mijn vrouw schrikt zich rot maar betaald per pin een bedrag van 420 euro en vanwege een computer probleem wordt haar verzocht om ook 150 euro cash te betalen.
Ik krijg van mijn vrouw dit te horen en bel vanuit Frankrijk naar Karel met de vraag of hij een nieuwe ketel heeft opgehangen?
Karel verteld mij dat er veel aan gedaan moest worden en dat ook de printplaat vervangen is.
Op mijn vraag waarom niet bij constatering van hoge kosten even melding maken van de situatie antwoordden hij, ,,als ik lekker aan het werk ben ga ik gewoon door,ik doe mijn werk met plezier”
Op de rekening die per mail verstuurd werd is niets over een printplaat te vinde,notabele een onderdeel van 200 euro bijna?
Wel 79 euro diverse,waar de btw nog overheen moet.
Na een aantal kritische vragen en hem confronteren met het opnieuw naar de ketel te laten kijken door een ander bedrijf om te zien wat er gedaan is heeft Karel eieren voor zijn geld gekozen en mij een mail gestuurd dat ik alles wat er aan de ketel vernieuwd is mag houden en dat hij het volledige bedrag terug stort op onze rekening,,.WOW, dat is oas service van KG onderhoud.
Deze man had toevallig het printplaten van onze 8 jaar oude ketel met exact het zelfde type printplaatje nieuw in de bus liggen,..mijn niet heus.
Er is helemaal geen printplaat vervangen en deze kloothomel wilde de boel bedonderen.

John van der Starre

23. Mai 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr