Keukenstunter Bewertungen 1.060

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn ontzettend tevreden over onze nieuwe washokinrichting! Appie heeft ons zeer goed geholpen! De service was vanaf het eerste contact uitstekend en de montage is vakkundig en netjes uitgevoerd.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik ben bij Keukenstunter in Mijdrecht geweest. Erwin en zijn zoon Tim zijn hele aardige mensen en ,belangrijk: professioneel,denken met mee,dringen niets aan je op en de service is helemaal top. Ik b... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij hebben onze keuken gekocht bij Keukenstunter Gorinchem en zijn ontzettend tevreden. Dankzij de 3D-ontwerp kregen we direct een duidelijk beeld van hoe de keuken er uiteindelijk uit zou komen t... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Een verassende uitkomst van ons bezoek aan keukenstunter Alkmaar. Wij zijn goed geholpen met een mooi ontwerp door Richard voor een nieuwe keuken. En vriendelijk personeel.

1. Fachhandel für Küchenbedarf
  2. Küchenstudio

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!

4,6

2 Sterne
1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Geholpen door Richard Kleverwal: perfect

Geholpen door Richard Kleverwal: perfect. Eigen ideeën ingebracht en doorgesproken, alternatieven aangeboden en vergelijkingen laten zien. Echt iemand die meedenkt en bruikbare tips, advies en suggesties doet. Man met hart voor wat hij doet.

7. Mai 2025

Beste Richard,

Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen en dat het advies waardevol was. Veel plezier met het eindresultaat!

Compliment voor Gydo

Bij het zoeken naar een nieuwe (ingewikkelde) keuken ,(met 3 hoeken van 135 graden), hebben we 9 keukenzaken bezocht. De meeste zaken maakten gewoon een offerte n.a.v. de gegevens en tekeningen die we zelf meenamen.
Gydo was de eerste die in de gaten had dat de gegevens die ik meenam, niet helemaal klopten. Hij dacht écht dacht mee en ging enthousiast aan het tekenen en berekenen.
Dat we de keuken uiteindelijk niet bij de Keukenstunter hebben gekocht lag niet aan Gydo.

4. März 2025

Beste Fred,

Bedankt voor je eerlijke en positieve review! Wat fijn om te horen dat Gydo echt heeft meegedacht en betrokken was bij jullie zoektocht. Jammer dat het uiteindelijk niet tot een aankoop kwam, maar we waarderen het enorm dat je de moeite neemt om zijn inzet toch te benoemen. Veel succes en plezier met jullie nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Voelt goed en vertrouwd aan

Na eerst een telefonisch contact een afspraak gemaakt. Kamiel kwam aan huis, heeft goed naar ons geluisterd, en kwam dezelfde middag terug met een mooi voorstel. Hij heeft alle tijd voor je en laat alle opties zien die mogelijk zijn.
Later bij hun in de winkel nogmaals alles met Kamiel bekeken en besproken.
Nu keuken besteld, hopelijk loopt de installatie net zo vlot en netjes.
Maar dat is nog paar weken afwachten nu!

2. Mai 2025

Beste Anne,

Bedankt voor jullie fijne review! Wat goed om te horen dat Kamiel zo betrokken en zorgvuldig met jullie heeft meegedacht, zowel thuis als in de winkel. Alvast heel veel plezier van jullie nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service in filiaal Alkmaar!

Bij binnenkomst en fijn ontvangst , even rustig mogen kijken en nadat we om advies vroegen werden we keurig geholpen! Geen druk achter je keuze , ze geven je liever de tijd dan dat ze je een keuken aanbieden waar je niet 100% achter staat.

Onze keuken besteld en een gezellige en fijne ervaring gehad! Super service ✨

Dikke duim naar Richard! 😁

3. Mai 2025

Beste Nicole,

Bedankt voor jullie enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat jullie je op je gemak voelden en in alle rust tot de juiste keuze zijn gekomen. We geven de dikke duim graag door. Veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

Superr!

Gister het eerste gesprek gehad bij Keukenstunter in Amsterdam Westpoort. Wij zijn hier goed geholpen door Ercan. Er werd geluisterd naar onze wensen en we kregen eerlijk advies. Als iets niet mogelijk/praktisch was werd goed meegedacht in oplossingen en andere opties. Er word meegedacht hoe het budget te besteden en het meeste uit je geld te halen. We kregen de tijd om de fronten en het aanrechtblad uit te kiezen en mochten zelfs de samples mee naar huis nemen om er een nachtje over te kunnen slapen. Al met al fijne communicatie en klantvriendelijkheid.

1. Mai 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor jullie mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn. Mooi dat er ruimte was om rustig keuzes te maken en dat jullie zo prettig zijn begeleid. We geven het compliment graag door aan het team.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een super ervaring met de keukenstunter…

Een super ervaring met de keukenstunter gehad, service was zeer aangenaam. Hele persoonlijke professionele benadering van Rik en het plaatsen van de keuken was echt top.

Beste familie Klok,

Wat fijn dat jullie helemaal tevreden zijn over het resultaat. De keuken is erg mooi geworden!
Wij wensen jullie heel veel kookplezier en mocht er in de toekomst iets zijn dan staan we altijd klaar voor jullie.

David, Larissa & Rik
Team Keukenstunter Zaandam

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bij Kamiel van de Keukenstunter Son …

Vandaag bij Kamiel van de Keukenstunter in Son een mooie keuken besteld. We zijn goed geholpen en er werd goed naar onze wensen geluisterd.
Het was erg prettig dat er ook vanuit Edgar meegedacht werd aan praktische oplossingen.

29. April 2025

Beste Ruud,

Dank voor de mooie woorden! We geven het compliment graag door aan Kamiel en Edgar. Alvast veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Groet, Team Keukensale.com

Ik ben geholpen door Gert- Jan en Ron

Ik ben geholpen door Gert- Jan en Ron, zeer professioneel en vooral duidelijkheid voor het geen wat je wil kwa prijs en kwaliteit geen nonsens of slap gelul.

27. April 2025

Beste Mike,

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je zo professioneel en helder bent geholpen, precies zoals het hoort. Veel plezier met je aankoop!

Beste team van Keukenstunter,

Wij hebben onlangs een keuken bij jullie gekocht en zijn zeer tevreden over de hele ervaring. Jullie kwamen met geweldige ideeën en oplossingen, en hebben ons enorm goed geholpen. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe keuken!

Hartelijk dank, in het bijzonder aan de heer Topkir.
Jullie zijn een topteam!

Mvg
Umut Dogan

17. April 2025

Beste Umut,

Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de hele ervaring en dat alles naar wens is verlopen. We geven het compliment graag door aan het team. Geniet van jullie prachtige nieuwe keuken!

Keuken gekocht bij Keuken Stunter Westpoort

Gister heb ik een afspraak ingeplaned bij Eus. Vandaag de keuken gekocht bij Ron, Ercan en Jeroen.

Ik ben zeer goed geholpen. De heren waren erg gastvrij en geven goed advies!!

Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een keuken.

Ik kijk uit naar de levering van mijn keuken :)

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo gastvrij bent ontvangen en goed advies hebt gekregen. We wensen je alvast veel plezier met de voorbereidingen en kijken samen met je uit naar de levering van je nieuwe keuken!

Zeer tevreden

Zeer tevreden, vanaf het eerste contact tot en met de montage. Aardige en deskundige mensen die met je meedenken.

Beste Andre,

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent over het hele proces en de begeleiding. We wensen je veel plezier met je aankoop!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Vandaag een definitief gesprek gehad…

Vandaag een definitief gesprek gehad voor m’n keuken. Adviseur Richard heeft me in Alkmaar top geholpen met de te maken keuzes. Ik heb er nu alle vertrouwen in en zie uit naar de plaatsing in juni!

24. April 2025

Beste Dave,

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat Richard je zo goed heeft geholpen en dat je nu met een goed gevoel uitkijkt naar de plaatsing.

Groet, Keukenstunter.com

Vriendelijk en denken mee

Vriendelijk en denken mee. Niet opdringerig maar transparent in voorlichting en prijzen.

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze werkwijze als prettig en transparant hebt ervaren. We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt en goed geïnformeerd wordt.

2de paasdag ri

2de paasdag ri. Ekkersrijt in Son vertrokken om voor een keuken te gaan kijken.Na enkele zaken te hebben gehad bij de keuken stunter aangekomen.
Na wat rondgekeken te hebben ,en iets gevonden te hebben werden we keurig netjes door Rachid geholpen.
Hij heeft met de grootste zorg onze keuken mee samengesteld en ons ook veel tips gegeven.
Na wat over de prijs te hebben gepraat, hebben wij besloten tot aankoop van deze keuken.
Nu is het plannen voor inmeten en dan hopen we snel te kunnen genieten van onze aankoop tot nu toe alles als zeer positief ervaren!!!
Pvan den Heuvel

Beste familie den Heuvel,

Bedankt voor jullie uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed en met zorg zijn geholpen door Rachid, en dat het hele proces tot nu toe zo prettig verloopt. We wensen jullie alvast heel veel plezier met de verdere voorbereidingen en straks natuurlijk met jullie nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastische ervaring bij de aanschaf van onze nieuwe keuken bij keukenstunter Westpoort

Fantastische ervaring bij de aanschaf van onze nieuwe keuken!

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Ron, Ercan en Jeroen. Vanaf het eerste moment voelden we ons welkom: we werden hartelijk ontvangen met een drankje en zelfs een hapje. Wat ons vooral opviel, was de oprechte interesse in onze wensen en het respect voor ons budget. Er werd écht geluisterd, en dat maakte het verschil.

De heren zijn ontzettend creatief en maakten gebruik van de nieuwste systemen om ons een duidelijk beeld te geven van hoe onze toekomstige keuken eruit zou zien. Dat gaf veel vertrouwen en maakte het kiezen een stuk makkelijker.

Wij kunnen iedereen aanraden om hier een keuken aan te schaffen – en dan in het bijzonder bij deze drie toppers. Een diepe buiging voor hun gastvrijheid, geduld en deskundigheid. Heel erg bedankt!

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor jullie prachtige en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat jullie zo warm zijn ontvangen en dat er écht naar jullie wensen is geluisterd. We geven jullie complimenten met veel plezier door aan het team. Geniet straks volop van jullie nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van advies tot plaatsing: alles perfect geregeld

Onlangs heb ik een keuken gekocht bij Keukenstunter in Leiderdorp en ik ben zeer tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste moment voelde ik me welkom. De service was uitstekend, het advies deskundig en het personeel bijzonder klantvriendelijk.

Er werd echt de tijd genomen om naar mijn wensen te luisteren en mee te denken over praktische oplossingen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ik voelde geen enkele druk, wat het keuzeproces prettig en ontspannen maakte.

De communicatie verliep soepel en ook de levering en plaatsing van de keuken waren professioneel en volgens afspraak. De monteurs werkten netjes en zorgvuldig, met oog voor detail.

Een speciaal bedankje aan Appie en Jeffrey voor de fijne begeleiding en uitstekende service. Jullie hebben het hele proces echt aangenamer gemaakt!

Ik ben erg blij met het eindresultaat en raad Keukenstunter zeker aan.

15. April 2025

Beste Nilgun,

Wat een prachtige review, dankjewel voor het delen! Geweldig om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad bij Keukenstunter Leiderdorp, van het eerste gesprek tot en met de plaatsing. We geven je complimenten zeker door aan Appie en Jeffrey! Geniet volop van je nieuwe keuken en bedankt voor je mooie aanbeveling!

Positieve ervaring

Graag willen wij u en het team van Keukenstunter Duiven bedanken voor de uitstekende service die wij hebben ervaren bij de aankoop van onze nieuwe keuken en apparatuur. We zijn ontzettend blij met het resultaat en de kwaliteit van alles wat geleverd is.

We zijn zeer tevreden over de begeleiding tijdens het hele proces, van de eerste oriëntatie tot aan de levering. Alles is naar wens verlopen en we genieten volop van onze nieuwe keuken.

Er is echter één klein puntje maar dat hebben we besproken.We zijn zeer tevreden met onze aankoop en de service tot aan de levering.

Nogmaals dank voor alles. We zullen Keukenstunter Duiven zeker aanbevelen bij vrienden en familie.

1. März 2025

Hi Wibo,

Dank voor deze positieve review.
Wij wensen jullie enorm veel plezier van jullie nieuwe keuken.

Groeten namens ons hele team

Keuken gekocht in Leiderdorp

Keuken gekocht in Leiderdorp, Geholpen door de heer Topkir, heel behulpzaam met het keuze maken van je keuken. Mooie en goede adviezen dat je van hem krijgt hoe je je indeling kan doen. Kwaliteit van het keuken is een top kwaliteit !
Ik ben zeer tevreden betreft alles compleet hoe ze het werk allemaal uitvoeren.
En grote dank aan de heer topkir !

8. April 2025

Beste Emre,

Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent. We geven uw complimenten graag door! Veel plezier met uw nieuwe keuken!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Na maanden keuken lang zoeken naar een nieuwe…

Na maanden lang zoeken naar een nieuwe keuken voor onze woning, kwamen wij onverwachts terecht bij keukenstunter-Zoetermeer met hun deskundige advies en kennis was de keuken samengesteld naar ons wensen en behoeften.
Een paar weken geleden is de keuken geplaatst, uiteindelijk na een paar aanpassingen was het een prachtige keuken met alle ons wensen daarin verwerkt, zeker een aanrader, onze dank aan Manon Samlal voor zijn geduld en begrip, en ook aan de monteurs voor hun goede service, deskundigheid en kwaliteit.
Bedankt Keukenstunter!!

14. Februar 2025

Antwort von Keukenstunter

Wat een mooie woorden, dank jullie wel voor deze fijne review! 🙏

We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie zoektocht naar de perfecte keuken uiteindelijk bij ons is geëindigd – en met succes!

Het was een genoegen om met jullie samen te werken en mee te denken over een keuken die écht past bij jullie wensen en behoeften.

Dank voor jullie geduld en vertrouwen tijdens het proces, en wat fijn dat jullie tevreden zijn met het eindresultaat én de service van onze monteurs. We geven jullie complimenten zeker aan hen door!
Geniet met volle teugen van jullie prachtige keuken – en weet dat de koffie altijd klaarstaat als jullie nog eens langskomen. 😊

Hartelijke groet,
Manoj Shamlal & Team Keukenstunter Zoetermeer

Goed geholpen!

Ervaren verkoper met kennis van mensen en keukens. Hartelijke ontvangst! Gelijk voorbeelden laten zien mogelijkheden, apparaten etc. in de showroom. Gerben luisterde naar onze wensen en verwerkte dat gelijk in de tekening. Wij hebben er vertrouwen in!

5. April 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat Gerben jullie goed heeft geholpen. Veel succes met de verdere stappen en alvast veel plezier met jullie nieuwe keuken!

Groet, Team Keukenstunter.com

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr