Keukenspoelbakwinkel Bewertungen

TrustScore 5 von 5

4,9

Deze week is de nieuwe Quooker Combi Boilerset geplaatst. Dit gebeurde door een SeniorMonteur die echt alle tijd van plaatsen nam.De oude apparatuur verwijderd . En zelfs nog een extra kraan geplaatst... Mehr ansehen

Super fijne ervaring gehad! We hadden met spoed een spoelbak nodig voor onze keuken en bezorgen was geen optie meer qua tijd. Gemaild met de vraag of afhalen mogelijk was en binnen een uur al reacti... Mehr ansehen

Een fantastische service! Onze zeepdispenser werkte niet goed meer na een aantal maanden en toen werd deze zonder probelemen vervangen. Toen de vervanger weer niet goed werkte was dit geen probleem... Mehr ansehen

Nieuwe Quooker besteld. Best een aanschaf en dus vervelend om te merken dat de pakketdienst deze schijnbaar meegegeven had aan iemand anders (!) Keukenspoelbakwinkel was snel bereikbaar en heeft voor... Mehr ansehen

1. Küchenmöbelgeschäft

Keukenspoelbakwinkel is een hoogwaardige leverancier van spoelbakken, keukenkranen en accessoires. Wij bieden hoogwaardige merken aan tegen de scherpste prijzen en snelste levering.

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

32 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Erg goed geholpen

Erg goed geholpen! Er waren door de sneeuwval problemen bij de bezorgdiensten, hierdoor kwam onze bestelling eigenlijk niet op tijd.. Keukenspoelbakwinkel heeft na contact direct een spoed/express levering aangemaakt.

Alles dus gelukkig op tijd binnen gekregen!

15. Januar 2026

Betrouwbaar en snelle levering

Ruime sortering, snelle levering, goede prijs-kwaliteit verhouding. Ondanks slechte weersomstandigheden is de bestelde kraan sneller bezorgd dan verwacht! Prima, betrouwbaar bedrijf.

10. Januar 2026

Helemaal top

Helemaal top. Quooker gekocht voor prima prijs maar onderdeel bleek defect. Heel snel geholpen. Professioneel, vriendelijk en snel.

9. Dezember 2025

Prima service

Prima service. Na bestelling van de verkeerde spoelbak, is soepele omruil geregeld. Moest wel een keertje extra vragen het verschil terug te storten, maar was daarna snel geregeld!

27. November 2025

Fantastische ervaring!

Fantastische ervaring met Stefan Bastin van de Keukenspoelbakwinkel. Ik had een spoelbak van een ander bedrijf besteld, maar die kwam maar niet binnen. Op de laatste dag voor de plaatsing van de keuken heb ik mailcontact gehad met Stefan, omdat hij dezelfde spoelbak op zijn site had staan. Ik kon meteen langsrijden om de spoelbak bij hem op te halen. Hij was heel vriendelijk en zeer behulpzaam.

9. November 2025

En zeer betrouwbaar adres.

En zeer betrouwbaar adres.
Na de bestelling gedaan te hebben, werd ik geinformeerd over een terugroepactie van uitgeleverde Quookers bij Post NL (kink in de kabel bij de distributie).
De eerste gedachte was ......... maar de volgende dag kreeg ik al de toegezegde notificatie dat mijn bestelde Quooker de volgende dag zou worden geleverd. En aldus geschiedde.
Tevens werd de 50 euro kortingsactie conform toezegging afgewikkeld. Kortom, een uitermate tevreden klant !

5. November 2025

juiste hulp

juiste hulp en snelle reactie op de mail soms wel binnen paar minuten bedankt stefan om te helpen waar het nodig was de volgende keer zal ik me nieuwe kraan zeker weer hier aanschaffen

18. Oktober 2025

Meerdere produten besteld snel en keurig bezorgd

Heel erg tevreden over keukenspoelbakwinkel!!
Meerdere artikelen besteld en alles direct een dag later al bezorgd, keurig verpakt.
1 artikel had een imperfectie en die als klacht gemeld foto s meegestuurd overleg gehad via mail en binnen 7 dagen omgeruild en keurig een nieuw artikel ontvangen. Heel keurig via mail gecommuniceerd en tot afhandeling in contact gebleven dus een dikke 5 sterren!

11. Oktober 2025

Hele goede service

Hele goede service! Ik had per ongeluk de verkeerde maat afvalbak besteld, ik kon deze retour sturen en er werd kosteloos de goede (iets duurdere) afvalbak opgestuurd.

8. Oktober 2025