Associaal rijgedrag in Hoog Dalem Gorinchem. 60km op woonerf tussen de fietsende kinderen door zonder te remmen
Unternehmen hat geantwortet
Bij uitkiezen/samenstellen ging alles goed. Prima geholpen. Aanschaf werd steeds luxer met inductie, combi magnetron/oven, quooker. Werd mij verteld dat extra groep aangelegd moest worden. Akkoord. B... Mehr ansehen
Voor de 2e maal in twee jaar tijd een keuken gekocht bij KeukenCoach Utrecht. Wederom ging de verkoop uitermate vlot, mede omdat we wisten wat we wilden. Keuken werd keurig op tijd geleverd en werd... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
KeukenCoach is het resultaat van ruim 20 jaar ervaring in de branche. Bij KeukenCoach gaat het kopen van een keuken net even anders. Onze experts zijn stuk voor stuk vakmensen met uitermate veel kennis van materialen, apparatuur en ontwerpen. In onze service gaan wij een stap verder dan anderen. We stoppen pas als je helemaal tevreden bent en gidsen jou vanaf ontwerp tot oplevering naar jouw droomkeuken. We gaan áltijd voor het beste resultaat.
Niederlande
- info@keukencoach.nl
- keukencoach.nl
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Prachtige keuken geworden
Ophra heeft geholpen met het stap voor stap uitwerken hoe de keuken eruit moest gaan zien en actief meegedacht en geadviseerd hoe binnen budget te blijven zonder af te doen aan het totaalplaatje. Installatie van de keuken ging ook goed, echt een goede installateur, wederom iemand die meedacht en zo heeft geholpen om alles soepel te laten verlopen. Keuken uiteindelijk nog mooier dan had gehoopt, heel blij mee, dank jullie wel. En mochten we ooit (voorlopig niet hoop ik;-) weer een keuken nodig hebben, dan kom ik zeker bij jullie terug!

Antwort von KeukenCoach
Heel fijn geïnformeerd en keuken op…
Heel fijn geïnformeerd en keuken op maat mogen uitkiezen.
Denk goed mee.
Zeer goede ervaring
mooi materiaal, prima en vakkundig advies en daarbij fijn geholpen.
Rude manner and lack of commitment
Two weeks ago on Saturday, I had an appointment at the Villa Arena branch to design a kitchen. We discussed our preferences, but the lady primarily focused on the cost of our kitchen design. In the midst of the discussion, she mentioned very rudely, "I don't want to be rude, but I have to spend a lot of my time on your quote, and you might not accept it because it's expensive."
I explained that we preferred this design, already had an offer, and there was no guarantee we would choose them even if the price was lower elsewhere. She reconsidered and continued the discussion about our design. Eventually, she assured us she would send the 3D design and the quote by the following Wednesday.
Ten days have passed since the promised day. Despite deciding not to purchase the kitchen from them, I waited patiently to ensure there were no issues. However, I have yet to receive anything from her. They simply wasted 2-3 hours of our weekend, time that could have been spent exploring other kitchen companies.

Antwort von KeukenCoach
Alle aandacht voor persoonlijke wensen
Wij wilden na 25 jaar onze keuken vervangen en wilden graag bij ons thuis een persoonlijk advies. Wij hebben een heel prettige ervaring gehad met onze Keukencoach, Awinash. Hij had alle aandacht voor onze wensen en wist die ook nog eens binnen ons budget te realiseren. Het plan werd heel inzichtelijk gemaakt in 3D. Ook toen we achteraf nog enige wijzigingen wilden aanbrengen ging dat zonder enig probleem. Nu nog even afwachten hoe de installatie gaat (gepland begin maart) maar gezien de ervaring tot nu toe hebben wij daar alle vertrouwen in.

Antwort von KeukenCoach
Professionele assistentie bij de keukenwensen van de klant.
Wij hebben nu twee positieve ervaringen met keukencoach. De collega’s gaan vriendschappelijk met elkaar om. Onze ervaring met Michel was top daarom weer naar hem gevraagd. Door omstandigheden zijn wij geholpen door Betul. Dit was ronduit fantastisch enorm respect voor haar collega. Onder tijdsdruk enorm door haar geholpen. Zij heeft goed naar onze wensen geluisterd en wilde dit rustig uitwerken en heeft ons toen enorm verrast met haar mooie ontwerp van onze nieuwe keuken. Echt een topper op dit gebied zoals waarschijnlijk alle medewerkers van keukencoach Rotterdam zullen zijn. Niets is te veel en ook wijzigingen etc worden positief opgevat. Er wordt snel en adequaat gereageerd. Ik zal dit bedrijf dan ook zeker aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen.

Antwort von KeukenCoach
Met kop-en-schouders steekt deze…
Met kop-en-schouders steekt deze Keukenspecialist boven zijn branchegenoten uit. Wat zijn wij enorm blij met onze keuken die we na een zoektocht van enkele maanden gekocht hebben bij Keukencoach Rotterdan. Ons uitgangspunt is, we gaan voor een woon-leef keuken met groot werkblad en willen goede apparatuur erin. Een vrij simpele uitgangspositie. Als een van de eerste winkels zijn we naar Keukencoach Rotterdam gegaan. Een lekker speelse showroom met heel dingen die ons totaal niet aanspraken maar ook dingen die ons dus wel enorm aanspraken. Een perfecte mix dus. De mensen zelf waren no-nonse, geen autoverkopers mentaliteit en echt over alles hadden ze kennis. Na de ervaring bij de Keukencoach nog bij diverse andere keukenwinkels geweest maar op kwaliteit keuken/ prijs/ betrouwbaarheid/ apparatuur kwaliteit vielen die allemaal direct af. Dus uiteindelijk de keuken besteld bij KeukenCoach Rotterdam en ook zo laten installeren. Natuurlijk zijn er dingen fout gegaan en kwamen er gebreken aan het licht nadat we de keuken in gebruik hadden genomen. Nergens en nooit hebben wij moeite moeten doen. Onze senior verkoopster van Keukencoach Rotterdam heeft ons ook achteraf bij alles geholpen, monteurs gestuurd, na-gebeld of alles goed is opgelost om ons compleet te ontzorgen. Wij gaan nooit meer ergens anders een keuken kopen.

KeukenCoach Eindhoven
KeukenCoach Eindhoven. Een rustige omgeving met een luxe uitstraling. Een aanwinst voor Ekkersrijt. Ontvangst was vriendelijk en niet opdringerig. Nadat we rondgekeken hadden werden we geholpen door Martijn. Hij heeft verstand van zaken en door goed naar ons te luisteren kon hij met onze wensen en zijn input en suggesties een droomkeuken voor ons op papier zetten. Ook toen was er geen druk en pusherige houding van als u nu tekent dan....blahblah zoals je wel in vele andere keukenzaken hebt. Super goed en vakkundig advies. We hebben rustig na kunnen denken en hebben de keuken tenslotte aangekocht en zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Van advies tot verkoop tm plaatsing is alles top verlopen.

Bedankt KeukenCoach
Bij verschillende winkels geweest om van alles te vergelijken en uiteindelijk toch de Top-deal geaccepteerd van Awinash van KeukenCoach. Allereerst natuurlijk een prachtige kwaliteits Keuken, maar zeker ook de goede klik met de verkoper(s), gaven uiteindelijk de doorslag om bij KeukenCoach te kopen.

Totaalconcept
Professioneel en vriendelijk geholpen. Goed advies en goed meegedacht. Verder gekeken dan alleen de keuken. Een mooie combinatie met een pvc vloer gemaakt en advies over het totaalconcept. Heel tevreden.

Mooie keukenzaak
Aardige verkopers, nemen de tijd voor je en geven een fijn advies.
Natuurlijk is de koffie ook lekker.

Keukencoach Utrecht
Keukencoach Utrecht, mooie winkel met leuke keuken opstellingen. Verkoper dacht goed mee aan een mooie functionele keuken met de wensen die wij hadden. Ook al veranderd je 50x van opstelling of apparatuur onze verkoper bleef erg behulpzaam. Hij kijkt en denkt wat verder met je mee. Tot nu toe goede ervaring, goede prijs, goede afspraken.

Positieve ervaring bij de KeukenCoach
We hebben onze keuken bij de KeukenCoach Utrecht besteld en onze ervaring was zeer positief. Zeer vriendelijk benadering, goede adviezen/ meedenken. Oplossingsgericht en goede controle van de offerte, mooie kwaliteit van keuken. Wij vinden de KeukenCoach zeker een aanrader!! Wij gaan er vanuit dat het plaatsen ook positief zal verlopen.

Antwort von KeukenCoach
Keukencoach geeft een veilig gevoel!
Keukencoach geeft een veilig gevoel en neemt de tijd voor je! Na een nare ervaring bij een andere keukenwinkel (ik zal de naam niet noemen) was ik een beetje huiverig. Bij Keukencoach kom je in een warm bad terecht, wordt je niet gepusht en is geen vraag teveel! De coaches hebben een fijn team met elkaar en dat is voelbaar. Kim Oostveen is mijn persoonlijke coach, Kim is oprecht en heeft plezier in wat ze doet! Ze denkt goed met je mee en doet net even dat stapje extra en dat is fijn😊 door haar vrolijke en aanstekelijke energie ga je na elke afspraak altijd met een lach de deur uit! Ik zou keukencoach absoluut aanraden!
top!
Zeer goede adviseur in de winkel! Wist heel snel de perfecte oplossing voor al onze wensen.
We gingen niet kijken voor een keuken…
We gingen niet kijken voor een keuken maar waren wel erover aan het nadenken wat we nu echt zouden willen.
En toen zagen we de opstelling staan die we mooi vonden.vervolgens worden we aangesproken door een verkoper die gelijk een 3D tekening wilde maken.we hadden ons budget aangegeven dat was haast niet te doen, maar de verkoper ging aan de gang en ja hij had ons overtuigd we hebben ja gezegd.
1 minpunt alles zou in deze prijs zitten bleek achteraf dat hij de vaatwasser was vergeten in deze prijs.
Of dit nu de verkoop truc was verteld het verhaal niet maar we gaan van het goede uit maar de keuken moet nog worden geplaatst dan kunt u nog een keer om terugkoppeling vragen.
Goed meegedacht en de tijd genomen
Goed meegedacht en de tijd genomen. Ook heeft Yakup kennis van zaken.
Bij uitkiezen/samenstellen ging alles…
Bij uitkiezen/samenstellen ging alles goed. Prima geholpen.
Aanschaf werd steeds luxer met inductie, combi magnetron/oven, quooker. Werd mij verteld dat extra groep aangelegd moest worden. Akkoord. Blijkt bij levering dat hele unit vernieuwd moet worden voor ca 1000,—!!! Gevolg keuken die geplaatst werd maar niet aangesloten! Gebeld, gemaild, directie aangeschreven NUL NUL REACTIE. Oplichters wil ik niet zeggen. Alhoewel eigenlijk wel. Ook geen reactie op afwerking achterzijde, geen stekker aan inductieplaat. Slordigheden. Zo dat op leidingschema staat dat eea in muur gefrezed moet worden…. Héél veel werk en kosten, totaal overbodig. Schandalig. Service een dikke 0
Buitengewoon fijne verkoper
Buitengewoon fijne verkoper.
Niet opdringerig en meedenkend in onze situatie.
Warm welkom en ruimte voor onze wensen
We kwamen zonder afspraak naar KeukenCoach in Amsterdam en we werden met veel enthousiasme welkom geheten. We zijn uitgebreid geholpen en kregen alle ruimte voor onze vragen en wensen. We konden aan de hand van onze eigen moodboard een unieke keuken samenstellen. KeukenCoach is dus zeker een zaak waar je met andere wensen kunt aankloppen dan de modellen die in de showroom staan. We kijken uit naar de volgende stap van het inmeten en installeren van onze nieuwe keuken.

Antwort von KeukenCoach
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.