Dybt ubehagelig oplevelse! Firmaet har boret hul i min væg inde fra naboens væg og prøvede efterfølgende at lægge ansvaret fra sig. Han blev sur over, at han skulle komme og reparere hullet, og det er... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Brug aldrig dette firme!
Vi havde denne firme hos os, når vores styrenhed til gulvvarmen ikke virkede. Jeg har et flertal gange kontaktet dem efterfølgende for at få en rapport på hvad de lavet og hvad årsagen til at den ikke virkede var, men ikke fået noget svar. Brug aldrig dette firme, de er useriøse, dyre, svarer ikke på mails og kan ikke sit arbejde da han der var hos os ikke vidste rigtigt hvad han lavede.
Absolut værste oplevelse....
Absolut værste oplevelse jeg nogensinde har haft med en virksomhed. Først er håndværkeren helt slukket og har ikke udstyr klar til at montere, hvad man har bedt om. Han kører ud uden at spørge ind til instrukser om, hvordan arbejdet ønskes udført, derefter skrider han igen, netop fordi han ikke har spurgt.
Et par dage senere får jeg et ubehageligt opkald fra en eller anden som skulle forestille sig at være leder, som starter med at udgive sig som en kunde der har fået det dårligt af den mad jeg har serveret (NÅR HAN ALDRIG HAR VÆRET HOS MIG!) Han forsøger derefter ynkeligt at tale mig ind til at trække min anmeldelse af det elendige arbejde tilbage, fordi "vi har en forretning der skal drives." Så vil jeg da foreslå man ikke ringer ud til kunder og nærmest truer dem med FALSKE anmeldelser. Jeg ville aldrig være gået så langt, men efter at have betalt en faktura på +8k for et stykke halvfærdigt arbejde, (Ja, håndværkeren gjorde det ikke færdigt og jeg stod med lorten selv) skal det sku meldes ud, at Københavns Vandservice ikke er til at samarbejde med.
Hilsen
En forarget og meget utilfreds kunde.
Optrækkeri
Optrækkeri er vist det ord, der dækker bedst. Vi har fået en faktura på over 1700 kr. for et besøg af små ti minutters varighed. Her fik vi at vide, at vvs'eren ikke kunne hjælpe os med vores problem med vaskemaskine, og så rådede han os til, hvad vi selv kunne gøre. Et råd, han lige så vel kunne have givet i telefonen, da vi bestilte tid og udførligt forklarede ham, hvad vi ønskede hjælp til. Det er simpelthen for groft. Det bliver ikke dette firma, vi ringer til, næste gang vi har brug for vvs-hjælp.
Jeg er faktisk litt overrasket over de…
Jeg er faktisk litt overrasket over de dårlige anmeldelser Københavns Vandservice har fått. Jeg har brukt dem 2 ganger - først til fjernelse/avpropping(??) av gassrør og i andre omgang til å montere vaskemaskin, oppvaskmaskin og taurus vandhane samt legge opp alt av rør/innstalasjoner - dette har vært en fantastisk opplevelse! De har alltid komt til tiden, har kunne gjennomføre oppgaven ekstremt hurtig og har alle gangene kunne gi en fast pris. Jeg sammenlignet med flere vvs firmaer som lå på rundt samme pris så jeg opplevde prisene som fornuftige. Alle som har vært innom hos oss har vært super søde og de har vært proaktive i forhold til å hente evt manglende materialer i lokale butikker uten ekstra kostnader utover avtalt pris. Så viss du trenger en vvser hurtig til en ok pris, med hyggelig mennesker kan jeg varmt anbefale dem! Som sagt så synes jeg de dårlige kommentarer ikke gjenspeiler min opplevelse på noen som helst måte.
Mvh, Adrian københavn ø
Tager 100% avance på materiale indkøb og ødelægger del af armatur.
1500 kr. for 4 minutters service! Desuden tager de 100 % avance på bestilte materialer.
VVS mester kommer i maks. 2 min til 716 kr. Herefter er han her i 2 min + kørsel til 560 kr. Under reparation af brusearmatur ødelægger han en plastrem som han på stående fod giver et tilbud på, hvis han skal bestille en ny ring og komme igen, til 1000 kr. Altså skal jeg betale 1000 kr for noget han ødelægger mens han er i gang.
Det bestilte materiale koster for privatpersoner 585 kr. men i fakturaen betaler jeg 1260 kr. og jeg betaler for 40 km i kørselsudgifter indenfor Østerbro/Kbh området.
Det havde været langt billigere at hente det selv nede i vvs. handlen. Jeg har bedt om specifikation men endnu ikke modtaget en.
Så alt i alt beder Københavns Vandservice mig om at betale i alt 3.350 kr. for en bruser der stadig drypper desuden et armatur hvor knoppen ryger af samt en smadret del indeni.
Nej tak! I kan reparere som aftalt til rimelig pris eller ikke få betaling for noget.
Lovede mig selv jeg ville skrive en…
Lovede mig selv jeg ville skrive en anmeldelse om dette skønne firma.
Jeg fik hjælp af Københavns Vandservice til at istandsætte min nye lejlighed, og gud et flot resultat! De var altid tilrådgihed og den søde kvinde i telefonen kunne svare på alle mine spørgsmål jeg måtte have (og der var mange). Priserne var ikke til at klage over og servicen var klasse.
Jeg kan klart anbefale dem til alle, der søger pålidelig VVS-hjælp til en fair pris!
Totalt fusker firma
Totalt fusker firma.
Tager overpriser og vender ikke retur ved forespørgsel på fakturer. Kan absolut ikke anbefales.
Endte med en grim uensartet fuge omkring et toilet, tilsvining af materialer i bad og råd om at få deres firma til at købe nogle til mig i stedet, da de var i et ikke holdbart materiale ( indtil jeg gjorde opmærksom på at det skam VAR Københavns Vandservice, der havde købt og installeret kort tid forinden ;-) ) Overså / handlede ikke på fugt under en håndvask, som der blev kommenteret på. ( Jeg måtte have to mand fra et andet firma akut ud, da det fossede med vand ud på mit køkkengulv næste dag - TIL ET MINDRE BELØB, END HVAD JEG GAV EN ENKELT MAND, DER BLOT VAR BESTILT TIL AT MONTERE ET TOILET OG FUGE AF CA: 15 MIN. VARIGHED, HAVDE HAN IKKE FYLDT OPGAVER OG PRIVAT SNAK OM EN SYG FORÆLDER PÅ !
Jeanett på kontoret vender ikke retur ( opgaven blev udført for et par år siden og jeg har kontaktet hende et utal af gange !) Ej heller kan jeg få billeder af det udførte arbejde, som håndværkeren tog, da mit kamera ikke virkede, til brug for en forsikringssag.
Brug ALDRIG dette firma, medmindre du vil være til grinfor egne penge.
Når jeg iøvrigt fortæller hvad farve fugen skulle være til Jeanett over telefonen, da hun spurgte, kan det undre mig at vvs'eren måtte ned TO i bilen ( Bevidst tidsforbrug ?? ) for at hente den og alligevel endte det med en eller anden grim og uens standard betonfarve :-( )
Useriøst firma, med dårlig service.
Vi valgte firma uden at undersøge markedet ordentligt, da vores gl fjernvarmeanlæg trængte til udskiftning og de kunne lave det hurtigt. Forslag til forskellige modeller var der ikke, men overtalte os til valg af en model med en dobbelt så stor varmebeholder som den gl, så det kom til at fylde meget mere. Meldte arbejde færdigt 2 gange, uden at varme fungerede på 1 sal, og uden at have gået arbejdet efter inden. Monterede anlæg, så elkabel blev for kort. Samlede det med nyt uens kabel, og tapede enderne sammen. Samling blev anbragt på gulv under beholder med vandansamling fra kondens. Troede igen vand på gulv skyldtes at rør ikke var samlet ordenligt. Kondensafledning, enkelte tilstoppede vandhaner efter montering blev desværre ikke løst, måske fordi mester sagde at vi havde fået arbejdet udført "billigt"
Vi har fået en mail at vores…
Vi har fået en mail at vores fjernvarmeanlæg skal have eftersyn🤔
VI har IKKE fjernvarme,
Så der er en slags fup reklamemail🤪😡😡
Pas på
Skulle have et tilbud på at fikse vask…
Skulle have et tilbud på at fikse vask mm.
Det blev 1500 kr.
De kunne ikke engang sige hvad det ville koste at lave, så for at være på den sikre side gav de mig prisen på en ny vola vandhane.
hvorfor skulle de så ud og kigge??
absurd dårlig service
Forsøgte at indhente et tilbud via 3…
Forsøgte at indhente et tilbud via 3 bygge tilbud, det ville de så ikke give mig.
Min kæreste og jeg skal til at lave køkken og har i den forbindelse ville indhente et tilbud på at få rykket et afløbsrør. Jeg er ikke uddannet vvs'er så jeg ved ikke hvad der er muligt eller ej. Så da jeg bliver stillet nogle spørgsmål af deres medarbejder via telefon, som jeg har svært ved at svare på. Foreslår jeg derfor om de vil komme ud og kigge på det. Så kan de med deres ekspertise og faglige viden vurdere det.
Det ville de gerne men det ville koste 1000 kr at få dem til at komme ud og give tilbud. Hvis jeg så valgte at benytte dem ville de selvfølgelig fratrække det i tilbuddet. Jeg takkede pænt nej tak og sagde at jeg var blevet kontaktet af en anden vvs'er som gerne ville komme og kigge på det samt give et tilbud.
Fik så at vide at da min kæreste og jeg er tidligt i processen med at få lavet køkken, og da vi kun er i gang med at afsøge om det overhovedet er muligt at rykke røret. Så kunne de jo bruge rigtig meget tid på at tage rundt og komme med løsningsforslag.
Det skal lige siges at det var først da jeg nævnte at vi var fleksible i forhold til hvornår de skulle komme og kigge på det at gebyret på 1000 kr bliver nævnt, Vi er netop gået i gang med processen og pt er vores tidshorisont på 2-3 måneder. Men åbenbart planlægger vi for lang tid ud i fremtiden i forhold til Københavns Vandservice.
I min verden starter enhver process med at finde ud af hvad der overhovedet er muligt og når man som almindeligt menneske ikke ved dette, så må man spørge fagfolk til råds, samt få dem til at udføre det. Men selvfølgelig skal der være et tilbud på hvad det koster at få det gjort og selvfølgelig når jeg benytter en side som 3 bygge tilbud til at indhente tilbud, så er det med henblik på at sammenligne priser for opgaven samt løsningsforslag.
Men det er åbenbart ikke den måde Københavns Vandservice arbejder på, så ved ikke helt hvorfor de samarbejder med 3 bygge tilbud.
Svenden fra firmaet talte brysk til mig…
Svenden fra firmaet talte brysk til mig ved deres første besøg for ca et år siden. Jeg havde ellers rydet toilettet pænt og stillet en lampe til rådighed, så det var nemmere at udføre arbejdet. Der skulle kun skiftes en standard håndvask vandlås. En meget nem standard opgave. Det lykkedes ham at tilsvine mine gulve fuldstændig, ikke bare på toilettet men også i store dele af resten af mit hjem. Han efterlod lejligheden med åbenstående hovededør, så min kat forsvandt. Vandlåsen var utæt og min håndvask der forinden havde siddet fint hang ned af væggen. Sjældent har jeg set så ringe udført arbejde. Da jeg konfronterede deres kontor med dette, var tonen truende og meget hård.
BRUG IKKE DETTE FIRMA!
BRUG IKKE DETTE FIRMA!
DE UDFØRER ELENDIGT ARBEJDE OG ANERKENDER IKKE NÅR DE HAR BEGÅET FEJL!
Høj kvalitet
Vi skulle have et tilbud på renovation af vores badeværelse, og de leverede bare fra den øverste hylde. Ingen sure miner herfra!
Utroværdig oplevelse - holder ikke hvad de lover.
De var ude og kigge på et utæt vandrør, måtte køre igen, da teknikeren ikke havde taget en stige med. Lover de kommer dagen efter. Bliver så ringet op og meddelt, at de ikke kommer alligevel, men at de har tid 3 dage efter. Har nu været uden vand en uge. Kommer aldrig til at bruge dem igen.
fup firma har lige betalt 5000 fordi de…
fup firma har lige betalt 5000 fordi de påstod over for Nybolig (er i gang med at sælge bolig) at vvs installationer ikke var lovlige, 100 % fup firma. Har dem de taler med ikke forstand på vvs, så lyver de, spurgte hvad er der galt ned vandhanen det kunne blikkenslager ikke fortælle, spurgte hvorfor der skulle et sidde vandstop efter et vandstop, det kunne blikkenslager ikke fortælle, så for 2 fup numre og en bakke under vaske maskinen 5000kr. Forhandlet frem af Nybolig på øresundsvej som syntes de havde gjort et godt arbejde.
Fusk
Jeg havde d. 28/2 besøg af en af jeres VVS-teknikere, til montering af ny QUOOKER. Det lykkedes ham at montere et rør under vasken, men han opgav efterfølgende den egentlige montering af Quookeren, da han ikke kunne finde afbryderen for vand i lejligheden.
Denne afbryder fandt jeg selv dagen efter, i netop det skab, hvor jeres montør også kiggede. Herefter har jeg fået udført arbejdet andetsteds.
Der er efterfølgende fremsendt faktura på ca. kr. 2.100, for 2 montørtimer, servicebil, samt indkøb af diverse. Da jeres medarbejder på ingen måder har løst den ønskede opgave, agter jeg ikke at betale det fulde beløb. Betaling for indkøbte materialer, samt én montørtime, vil jeg gerne acceptere.
Jeg modtog i går en rykker på betalingen af fakturaen, samt varsel om et gebyr på kr. 100, såfremt betalingen ikke finder sted inden for de næste 8 dage, denne antager jeg, at vi ser bort fra i forbindelse med afklaringen af ovenstående.
Radiators issue
I asked them to check my radiators since they were not heating up. After a plumber did a check (which costed 1500kr) they told me to change my radiators. The operation would have coasted me additional 14000kr. I had a bad feeling so I googled “radiators not heating up”. I fixed them myself in 30 minutes. I don’t know whether to call this sheer incompetence or dishonesty, either way I do not recommend them.
Talentløs VVS’er
For 6 uger siden oprettede jeg en sag med 2 toiletter der løber og en vandhane der drypper. I løbet af få dage kom de og kiggede på alle 3 dele, men gik igen uden at løse problemerne. De har ikke været proaktive og efter 2 rykkere har jeg nu opgivet dem. Gå langt uden om disse talentløse klamphuggere😡
Virkelig en skuffelse
Nej. Betalte 2000,- kroner for ingenting. De prøvede at lave det, men de fik det aldrig repareret ordentligt, og så snart jeg have betalt regningen, så gik det i stykker igen efter 2 dage, og pludselig gad de jo ikke at svare på hverken mail eller sms. Personligt forstår jeg ikke, at man ikke har mere stolthed over sit fag, og har en fast politik i situationer, hvor man ikke formår at løse opgaven. Jeg kunne have fået halvdelen af beløbet tilbage, men nej - ikke et ord. Så nu skal jeg ud og finde en anden VVS'er, og skal til at betale igen. Belastende
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.