Unternehmen hat geantwortet
Paczka zgubiona - wielopłaszczyznowy problem w firmie kurierskiej - błędnie przeczytano adres, nikt z firmy kurierskiej lub kaufland nie zadał sobie trudu napisać lub zadzwonić do odbiorcy; paczka zos... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kaufland to sklep, który oferuje atrakcyjne promocje, jednak jego system rabatowy może być dla klientów frustrujący. Głównym problemem jest to, że promocje z aplikacji wymagają aktywacji – jeśli klien... Mehr ansehen
Ostatecznie anulowano, na moją prośbę, zamówienie, ale to droga przez mękę, aż strach pomyśleć co by było z odsyłaniem. Polityka zwrotu beznadziejna. Pracownik z infolinii kompetentny, kultur... Mehr ansehen
Hat 97 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Omijać jak ognia. Sprzedają towar którego nie mają korzystają z zewnętrznych sprzedawców takich jak zakupy w godzinę a zakupy w godzine to szajs, zgłaszam do rzecznika praw konsumenta. Kaufland jak już będziesz kłamał w komentarzu nie poniżaj się żadną odpowiedzią
Profesjonalna obsługa. Bezproblemowo
Unikać jak ognia ! Właśnie anulowali moje zamówienie na piekarnik za 7000 zł bez podania przyczyny . Nie określili się nawet czy zwrócą pieniądze

Antwort von Kaufland.pl
Zakupiłem woreczki foliowe do lodu. Każda zgrzewka była dziurawa. Tragedia.

Antwort von Kaufland.pl
Starsza osoba zakupuje produkt pyta się czy dany produkt wyjdzie w promocji, otrzymuje informacje że dopiero po wydrukowaniu paragonu będzie widać czy cena wyjdzie w promocji, płaci kartą by otrzymać paragon przy kasie po czym zauważa na nim że cena jest nie promocyjna zgłasza to kasjerowi, kasjer odsyła do punktu obsługi klienta a ów punkt informuję że promocja obowiązywać będzie dopiero od dnia następnego i z kartą Kaufland odmawia możliwości rezygnacji z zakupu ponieważ na ten produkt nie ma możliwości zwrotu wg waszego regulaminu. Kpina! paragon z obniżonymi cenami drukuje się dopiero po dokonaniu płatności a wtedy już klient nawet będąc przy kasie nie ma możliwości zrezygnować z produktu,

Antwort von Kaufland.pl
W sklepie jest brudno. Brudne lady, wagi w kasach samoobsługowych i koszyki.Produkty w nieładzie (rozbite jajka i popękane jogurty). Źle usytuowane stoisko mięsne. Obsługa kłócąca sie przy klientach. Do tego źle opisane promocje i też inne ceny w kasie. Ogólny chaos w sklepie. Jest coraz gorzej!!

Antwort von Kaufland.pl
Zamówienie międzynarodowe - szło długo (ok 3 tygodni), w momencie kiedy było w Polsce okazuje się że ktoś źle wpisał adres i przesyłka bez próby doręczenia została zawrócona. Dwa tygodnie piszę z zewnętrznym dostawcą/działem obsługi Kaufland i dalej nie wiem co z przesyłką... Jak ktoś ma do wyboru kupić to samo na innej platformie i nawet zapłacić te 70 zł serio będzie to lepszego rozwiązanie. W przypadku zamówień z Kaufland nie ma ani przesyłki, ani pieniędzy ani informacji co dalej

Antwort von Kaufland.pl
Nie polecam. Zamówiłem konsolę przez Kaufland Marketplace sprzedawca Tribesigns - zamówienie zostało przyjęte, a następnie jednostronnie anulowane przez sprzedawcę. Powód: produkt rzekomo wysyłany tylko do Niemiec, mimo że oferta była dostępna dla klientów w Polsce.
Dodatkowo sprzedawca przyznał, że zamiast usunąć ofertę z platformy podnosi cenę, aby uniknąć zamówień. Kaufland całkowicie umywa ręce i odsyła klienta bezpośrednio do sprzedawcy, mimo że zamówienie było złożone przez ich platformę.
Bardzo słabe doświadczenie zakupowe i brak realnego wsparcia ze strony marketplace.
Aktualizacja: Zgodnie z prośbą Kaufland podaję numer zamówienia: MRBFBD5. Liczę na realne wyjaśnienie sprawy i rozwiązanie problemu, ponieważ zamówienie zostało złożone za pośrednictwem platformy Kaufland

Antwort von Kaufland.pl
Cienko w aparacie w dół chciałem sprawdzić artykuły w sklepie na necie i cienko nie ma a wiem że w sklepie jest. I co z tym zrobicie? Spadacie biedronka i Lidl jest lepszy.

Antwort von Kaufland.pl
Jak dla mnie są w porządku. Nie jest to mój sklep pierwszego wyboru, ale promocje mają ciekawe
Zakupiony towar nie został dostarczony. Znacznie przekroczony czas oferowanej dostawy.
Brak reakcji na ponaglenia. Kaufland Marketplace zrzuca odpowiedzialność nad podwykonawcę, którego sam na swojej stronie poleca - bez jakiejkolwiek odpowiedzialności

Antwort von Kaufland.pl
Ta firma to kpina. Umywa ręce od jakiejkolwiek odpowiedzialności, w razie problemów zostajesz sam, a dostawca zazwyczaj jest zagraniczny co utrudnia kontakt i żądanie naprawienia szkody.
Zwodzili mmie kilka miesiecy udajac, że coś robią, a tak na prawde wysyłali tylko nic nie wnoszące do sprawy wiadomości, ktorych tresci nawet nie widzisz.
Obsluga to dramat.

Antwort von Kaufland.pl
Gazetka reklamowa - pierwsza strona - Zestaw Wiertarko-wkrętarka akumulatorowa Parkside Performance 12 V PBSPA 12 (+ładowarka, + 2 akumulatory, + 2 zestawy wierteł, +1 zestaw bitów) miał kosztować 169zł. Promocja miała trwać od 22.01.2026 do 28.01.2026. Chodzę codziennie do Kaufland przy ul. Działkowej w Parzniewie (Pruszkowie). Nie ma towaru, nigdy nie było. Obsługa raz mówi że jest na magazynie ale nie zdążyli wystawić, innym razem że wykupione, jeszcze innym razem i ta odpowiedź przeważa - nie wiem. Na stronie internetowej nie da się kupić tego towaru. W sklepie stacjonarnym nie da się kupić tego towaru. Poprosiłem w sklepie o rozmowę z kierownikiem sklepu, oczywiście nikt nie przyszedł. Sytuacja i poziom obsługi uważam za żenujący. Jako klient czuje się oszukany. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu.

Antwort von Kaufland.pl
Najgorszy serwis z jakim mialam do czynienia.
Zero pomocy klientowi. Nie polecam i trwa to miesiacami

Antwort von Kaufland.pl
Dlaczego nie ma polskich rzodkiewek i innych warzyw?
Olewanie klienta. Zbywają kontaktem mailowym rozłączając połączenia . Razem z DHL są siebie warci. Nie polecam

Antwort von Kaufland.pl
Szybki kontakt na infolinii, szybka dostawa towaru
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.