Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk vandfontæne – katten elsker den! Jeg er virkelig imponeret over den automatiske vandfontæne. Min kat drikker meget mere end før, fordi den løbende cirkulation gør vandet mere indbydende.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Fantastisk produkt og service.. vi havde vores bekymringer om den ville nå at komme inden vi fik vores killing, og det gjorde den! Vil helt klart anbefale til andre
Unternehmen hat geantwortet
Hurtig levering! Smart med videoer som forklarer opsætningen af både foder- og vandautomaten. Jeg kunne dog ikke få tændt vandautomaten, jeg skrev derfor en mail til firmaet. Fik svar med det... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
KatKat.dk er en lille dansk webshop med håndplukket katteudstyr og eget lager på Fyn. Vi har specialiseret os i udstyr, der gør livet nemmere for dig – og bedre for din kat – uanset om du har en killing, voksen kat eller senior. I sortimentet finder du blandt andet vores automatiske foderautomat, drikkefontæne, bløde kattesenge, store kattebakker, pelspleje, praktisk tilbehør og masser af kattelegetøj, der aktiverer og stimulerer. Vi udvælger kun produkter, vi selv kan stå inde for, og vi går op i funktion, holdbarhed og komfort! Bag KatKat.dk står Ken, kattefar til Pjevs og Felix. Mange af produkterne bliver derfor vurderet og testet i hverdagen, før de får lov at komme i shoppen. Vores mål er enkelt: mere trivsel for katte og en lettere hverdag for katteejere – med løsninger der faktisk virker. Vi lægger vægt på hurtig levering, god kommunikation og ærlig rådgivning, så du føler dig tryg ved dit køb. Har du spørgsmål til størrelse, funktion, vedligehold eller hvad der passer bedst til din kat, så skriv endelig direkte til os – vi hjælper gerne med at finde det helt rigtige katteudstyr.
Odensevej 77, 5800, Nyborg, Dänemark
Hurtig forsendelse, bestilt søndag og afsendelse samme dag. Afhentning i pakkeshop tirsdag. God emballering så varen kom uskadt frem og tracking, så man trinvist kan følge varen fra betaling til den lander i pakkeshoppen. KatKat havde lavet en god instruktionsvideo om samling og opsætning af foderautomaten, så man ikke skulle nøjes med en instruktionsvideo på engelsk. Foderautomaten virker fint, jeg er meget tilfreds.

Antwort von KatKat.dk
Super service! Hurtig levering og lækkert produkt! Købte fodre automaten og både min lille kat og jeg er så glade for købet ❤️

Antwort von KatKat.dk
Leveret til tiden, og den virker til at give samme mængde foder hver gang, hvilket er vigtigt.
:-)

Antwort von KatKat.dk
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med KatKat.dk. Jeg kan varmt anbefale dem.

Antwort von KatKat.dk
Bestilte en vandfontæne sen aften den 8/2.
Den ankom allerede tidligt den 10/2. Virkelig hurtig forsendelse. Og jeg er meget tilfreds. Den overgår alle mine forventninger, nem at installerede med meget detaljeret brugsvejledning og også en video på hjemmesiden.
Bestemt ikke sidste gang jeg køber her fra.

Antwort von KatKat.dk
Hurtig levering, og meget venlig betjening, ejeren sendte ekstra dimser med pga. en lille bule i kassen, og skrev at han havde afprøvet maskinen, og den fejlede ikke noget; absolut værdsat. Den automatiske fodringsmaskine er nu sat op og virker som om den er god. App'en er intuitiv, og opsætningen var nem. Kattebakken er ikke afprøvet endnu, men det virker som en god investering i stål når jeg tænker på lugten der sidder i den nuværende plastikbakke. Vil absolut bruge KatKat igen næste gang jeg mangler ting til pelsklumpen :)

Antwort von KatKat.dk
Jeg har købt en vandautomat og en til fodre, fantastiske produkter. Mine katte elsker det og det er meget nemt og sætte op og bruge efterfølgende, man spare tid da den klare det hele
Blev sendt samme dag som jeg bestilte
Kæmpe anbefaling

Antwort von KatKat.dk
Fantastisk vandfontæne – katten elsker den!
Jeg er virkelig imponeret over den automatiske vandfontæne.
Via appen kan jeg følge med i hvor meget min kat drikker i løbet af dagen, det giver en stor tryghed at vide at han får nok væske.

Antwort von KatKat.dk
God forklaring af produkter der lever op til forventningerne.
Fedt med de to katte testere 😀
Sympatisk ejer

Hurtig levering!
Smart med videoer som forklarer opsætningen af både foder- og vandautomaten.
Jeg kunne dog ikke få tændt vandautomaten, jeg skrev derfor en mail til firmaet. Fik svar med det samme og løst problemet (fejl 40).
Derudover havde jeg været lidt nervøs for lydstyrken på vandautomaten, men den er seriøst lydløs!!! Kæmpe +
Og katten Elly har også godkendt begge produkter ;)

Antwort von KatKat.dk
Jeg har købt denne fodreautomat, og jeg er virkelig glad for den. Den er nem at indstille, fungerer stabilt og giver præcis den mængde foder, jeg ønsker. Det er en stor hjælp i hverdagen, og min kat elsker den også!
Kan helt klart anbefales til andre, der vil gøre fodringen lettere og mere regelmæssig.

Antwort von KatKat.dk
Perfekt, ingenting at sætte en finger på nogen steder......hurtigt og expedit

Antwort von KatKat.dk
Hurtig levering, super service, gode instruktionsvideoer. Vi er allerede meget glade for vores kattedispenser :)

Antwort von KatKat.dk
Vi og især vores dejlige røde kat er meget tilfredse med den nye foderautomat købt hos KatKat
God service, fornuftige priser og hurtig levering.
Thumbs up herfra 👍

Antwort von KatKat.dk
Jeg købte den automatiske fodermaskine i hvid hos KatKat, og den virker endnu bedre end forventet! Man kan selv vælge portionstørrelse, og så er der både kamera og mikrofon i, så man kan se og tale til sin kat, hvis man ikke lige er hjemme til fodringstid. Ingen problemer med opsætningen, og er nem at bruge via app :) Jeg vil klart anbefale KatKat og deres produkter til enhver katteelsker.

Antwort von KatKat.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.