MIC Kasseapparater A/S
Advarsel angående MIC kasseapparater fra Ballerup
Jeg købte et kasseapparat hos MIC, for ca. 30.000 kr. Jeg har en vin og tobaksbutik, men i MIC kasseapparatet printes der hver aften en Z rapport. Her fremgår det af Z rapporten, at det er betaling for "Køkken, "bord" og "drikkepenge". Ydelser jeg ikke har. Jeg sælger vin og tobak. Jeg sælger ikke mad ej heller pizza. Deres Z rapport er næsten 30 cm lang. Jeg kan ikke integrere dankort terminalen i MIC kasseapparater. Deres dankort terminal udskriver ikke kundekvitteringer, de har prøvet mange gange at løse problemet. Det kan de ikke, argumentet for ikke at gå videre med en løsning er, argumentationen at i Jylland vil kunderne ikke have Dankort-kvitteringer.
1- MIC-software er ikke en europæisk standard
2- Der betales hver måned for vedligeholdelse af kasseapparatet. Det vedligeholdes ikke , på ingen måde
3- MIC siger, er de er godkendt af skattemyndighederne, skattemyndigheder siger, at de ikke har godkendt MIC-kasseapparater. De er mange fejl på MIC-kasseapparater. Dette er er advarsel. Køb ikke et MIC-kasseapparat, du smider penge ud af vinduet, intet virker. Køber du et billigt kinesisk kasseapparat, er det 1000 gange bedre end et MIC kasseapparat. Ellers lav en aftale med MIC, du bruger deres kasseapparater i 3 måneder, hvis det fungerer perfekt kan du overføre penge bagefter, du skal ikke betale før du har prøvet det først. Jeg begik en fejl og blev snydt. I skal ikke laver samme fejl.