Juul Karsten Automobiler Bewertungen 40

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venlig og høflig mand. Tilfreds med handlen. Meget forstående og empatisk.Fik endda et lift videre efter handlen, så jeg kunne låne nå min aftale

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk kundeservice! Havde lige akkurat sat min Berlingo til salg på Bilbasen og 2 timer senere havde Karsten set, prøvekørt, betalt og læsset den til turen hjem. Hurtigt og fantastisk service -... Mehr ansehen

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

MGN installation - virker perfekt.

MGN installation
Vi har fået servicetjek m.m. hos Karsten Juul, der har intet været af negative oplevelser omkring dette og istedet for at de bare laver ekstra som koster, bliver der kommunikeret omkring dette så man har valget, det er god service.
Vi har endvidere fået installeret en multimedie navigationsenhed i vores bil, det er forløbet uden problemer med installationen - små bump på vejen dertil men det blev nået inden jul :) tak for det.
Vi er super godt tilfredse med vores nye MGN, den er hurtig til at opfange gps signal, god navigation, android auto virker som en drøm (dejligt ikke at skulle skifte cd konstant), virker endda som om at lydkvaliteten er steget i skiftet fra den gamle afspiller.

23. Dezember 2018

Fantastisk varm

Fantastisk varm, imødekommende og ærlig bilforhandler👍 Vi var forbi et nabo bilhus, hvor man knap gad betjene os, og kørte så over til Karsten Juul Automobiler. Her handlede vi med Martin, vi fik en fornuftig byttepris for vores Rensult Capture, og kørte derfra i en dejlig Mitsubishi Asx.
Vi har kun godt at sige om denne familieejede bilforretning, der nok ikke uden grund kan fejre 50 års jubilæum her i 2018🇩🇰👍

18. Oktober 2018
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Aldrig har jeg følt mig så dårligt…

Aldrig har jeg følt mig så dårligt behandlet, på trods af aftaler både mundtlig og skriftlig, om bytte af bil.
Vi aftaler om onsdagen at jeg skal komme mandag og bytte bil og der skal vi finde ud af de sidste detaljer.
Jeg har kvitteret for modtagelse af slutseddel, men ikke underskrevet den. Jeg indfrier mit eksisterende lån, da dette var beskeden fra sælger Martin Juul, da det er vigtigt at jeg har en kvittering på at den er gældfri. Dette har jeg på skrift. Gør generelt det hele klar til afhentning af anden bil mandag efter aftale med dem.
Jeg får en mail søndag aften kl 15.05, at de desværre har solgt bilen til en anden, hvor jeg ellers skulle hente den mandag morgen.
Kan simpelthen ikke forstå man kan drive en virksomhed, hvor man springer fra aftaler.

15. Oktober 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt og igennem tilfredsstillende service!

Min kæreste har for nogle måneder siden købt en chevrolet spark! Og her for et par dage siden begyndte den og blive varm ved bremserne. Martin hos karsten juul, gav os en tid så hurtigt han kunne, og nu er det lavet uden beregning. Selvom at reklamationsreten var ved at være over, der er bare fuld reklamationstillid her fra os! Og nu kører den lille spark bare der ud af igen.

Foruden det, så min egen bil jeg har købt ved martin hos karsten juul. Den er stadig super fin og lækker og køre med. Og hvis der har været nået, så "kommer du bare med den, så kikker vi lige engang på den " det er bare så fint!

Tak for alt indtil videre karsten og martin juul! Vi er super tilfredse!

En lille Hilsen den blå space star

25. Juni 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skønt at god service stadig eksisterer!

Købte en High Up! af Martin hos Karsten Juul og udover en fantastisk service under købet, har de endnu en gang fortjent 5 stjerner! Da bilen hoppede når jeg bremsede, ringede jeg til Martin som straks ville arrangere at jeg kom forbi og få kigget på bilen. Under 1 time testede deres mekaniker bilen og skiftede forbremser på den uden beregning! Det må man da kalde god service! Jeg kan klart anbefale Karsten Juul Automobiler.
Modsat større bilforhandlere for man en hjemmelig oplevelse her, med sælgere som gerne vil lave en god handel og hjælpe dig til at vælge den bil som passer dit behov.

22. März 2018
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og behagelig kontakt …

Fantastisk service og behagelig kontakt både personligt og telefonisk. Man føler sig velkommen og i fagligt gode hænder hos Karsten Juul Automobiler.

Særlig tak fra mig til Martin Juul for din tålmodighed, godt samarbejde og gode grin undervejs.

20. Dezember 2017
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var på udkig efter ny bil

Jeg var på udkig efter ny bil, og lagde et smut forbi Karsten Juul. Mine øjne faldt på den nye Mitsubishi spacestar, og derefter begyndte vi og handle. Jeg har aldrig fået sådan en god behandling, og så god service! Utrolig professionelle personer og komme komme ind til. Det kan kun anbefales! 😊

18. August 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Alt er fint når man er i gang med at …

Alt er fint når man er i gang med at underskrive aftalen, forhandleren er venlig og hjælpsom. Men så snart nogle problermer opstår får man ingen hjælp! Fra den milde og venlige forhandler ændrer han sig til en der overhoved ikke er venlig. Forhandleren overholder ikke sine aftaler. Jeg anbefaler ham ikke.

18. Juli 2017

Alt i orden!

Meget behagelige og troværdige folk der giver en super kundeoplevelse. En sand fornøjelse at købe bil hos dem!

21. November 2016
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ikke værd at bruge tid på

Karsten ringer til mig da jeg har bil til salg og tilbyder én pris hvor bilen bliver afhentet ved mig
Men da der var flere købere afviste jeg men da den anden var useriøs så ringede jeg til Karsten et par dage senere og så ville han pludseligt have den leveret men stadigt give samme pris

Plus har været i hans butik flere gange hvor de ikke kan guide en til det ene eller det andet

30. September 2016
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Brugtvognsforhandler med stort B!

Karsten Juul lever desværre fuldt op til de kendte fordomme om brugtvognsforhandlere. Han bruger alle kneb for at snyde kunderne til at tro at de gør en god handel, samtidig med at han snakker for sin syge moster.

3. August 2015

Super fin betjening

Min kone og jeg købte bil ved Karsten Juul Automobiler i december 2012, en Spark. Vi fik utrolig god behandling af ejeren selv, Karsten Juul, og sparede 50.000 kr. på at købe en brugt fra året før, der kun havde kørt 20.000 km., som han lige havde fået hjem, i forhold til at købe samme model fra ny.
Vi har været utrolig glade for bilen, men grundet økonomi, har vi været nødt til at sælge den og købe en ældre bil, da vi gerne ville betale et lån ud og få ro i maven. Vi lagde Spark'en på BilBasen, hvorefter Karsten ringede til os dagen efter, og spurgte om vi ikke var tilfredse, som vi jo faktisk var, men havde valgt at sælge den og købe noget ældre. Han stod med en Nubira fra 2005, som kun har kørt 81.000 km, som vi fik en rigtig god byttepris på, som han havde klar næste dag.
Vi er super glade for vores nye (gamle) bil og for den service vi har fået hos Karsten Juul.

27. Juni 2013
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr