Kanokajakcenter Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi er lige kommet hjem fra vores årlige kanotur med en gruppe drenge på 9 styks. Vi bruger dem hvert år pga. deres super service og gode priser💪🏻 i år fik vi endda brugt en projektor og så England v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Utrolig god oplevelse, og tusind tak til Villads derude, som fik fyret en fed stemning op inden vi sejlede afsted, kommer helt sikkert tilbage!!!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super nemt at booke og en virkelig hyggelig tur på Furesø! Super søde og venlige personale. Kommer helt sikkert tilbage🤩 Eneste minus er at parkeringspladserne bliver hurtigt proppet på sådan en somm... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kæmpe anbefaling herfra! Vi er en større gruppe, der nu har lejet kajakker hos Frederiksdal Kano- og Kajakudlejning to år i træk, og begge gange har det fungeret virkelig godt. De er super fle... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Kanu- und Kajak-Laden
  2. Kanu- und Kajakverleih
  3. Kanu- und Kajaktourenanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

Hyggelig kano- og kajakbutik samt kanoudlejning. Stort udvalg af kanoer, kajakker, havkajakker og surfski til salg. I kajakbutikken finder du al slags udstyr til kano og kajak, herunder pagajer, grønlandsårer, padler, kajakveste, neoprensko, sikkerhedsudstyr, vandtæt opbevaring, sprayskirts, og meget mere. I kanoudlejningen kan du leje kanoer, robåde, havkajakker og SUP (paddle boards). Tag på kanotur på Lyngby sø, Bagsværd Sø og Mølleåen. Lej havkajakker og kanoer i flere dage - mulighed for overnatning i naturen. Lej kano til skoleudflugt, firmaudflugt, lej kajak til polterabend, og meget mere.

Hervorragend

Alle Bewertungen

46 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der var noget specielt med…

Der var noget specielt med størrelserne, så inden de sendte de sko jeg havde bestilt, ringede de lige for at sikre, at jeg fik den rigtige størrelse. Størrelsen blev rettet, så jeg fik det der passede. Ellers skulle de være sendt retur og alt mulig bøvl, så super god service.😜👏👏

23. August 2024

Antwort von Kanokajakcenter

Tusind tak for dine fine ord Dorte - det glæader mig at du fik de rigtige størrelser :-) Kim, Kanokajakcenter

Virkelig god kajakbutik

Virkelig god kajakbutik - har handlet der flere gange. Go' personlig vejledning, godt udstyr og rigtigt gode kajakker - tilmed til go’e priser :)
Og tag så med, at butikken ligger fantastisk smukt med adgang til de 3 store søer - og man kan få lov at afprøve kajakkerne inden man beslutter sig.
Købte en fin Frej + en Pagaj samt lidt andet udstyr - og er SÅ tilfreds med det hele.

29. Mai 2024

Antwort von Kanokajakcenter

Tusind tak for den flotte anmeldelse - og dejligt at du er glad for din nye Frej :-D Vh Kim, Kanokajakcenter

Fantastisk service👍

Havde bestilt lidt forskelligt på deres hjemmeside. Fik et par kajak-sko i stedet for kajak-støvler. Det var selvfølgelig en fejl, de ville sende et par støvler, og jeg kunne bare beholde skoene🤟.
Fantastisk service, bestemt ikke sidste gang jeg handler der🤗👍.

10. August 2024

Antwort von Kanokajakcenter

Hej Carsten - tak for de fine ord! Det glæder os at du er tilfreds med vores service :-) vh Folmer, Kanokajakcenter

Good service.

4. Juli 2024

Antwort von Kanokajakcenter

Thank you Dmitrijus for your nice recommendation :-)
Regards, Folmer Kanokajakcenter.dk

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Refunderer ikke hele det betalte beløb ved returvarer

Købte en vare for 199 kr + 40 kr i forsendelse. Returnerede varen, betalte fragt og fik 179 kr tilbage fra butikken. Da jeg ringede til butilken fik jeg den besked, at de 20 kr i forskel var til dækning af butikkens udgift til forsendelse.
Det bør i det mindste fremgå overfor kunder, så de er bekendt med det, inden de beslutter at købe noget via onlinesalg.

22. Juni 2024

Antwort von Kanokajakcenter

Hej Lars. Det fremgår meget tydeligt af vores handelsbetingelser, at du selv skal betale for fragtudgiften, hvis du returnerer varen og vi ikke har noget salg til dig.
Jeg håber vi kan hjælpe dig en anden god gang - husk du altid er velkommen til at ringe til os for gode råd og vejledning :-) Vh Kim

serious service

serious service

21. Juni 2024

Antwort von Kanokajakcenter

Tak for anmeldelsen - glæder os at du har fået god service hos os :-D Axel, Kanokajakcenter.dk

Wig 520

Må bare sige jeg fik den bedste vejledning.
Fedt man kan prøve på vandet inden evt køb

7. Juni 2024

Tak fordi du deler din gode oplevelse Flemming :-D Vh Axel, Kanokajakcenter

God og hurtig handel

God og hurtig handel. Produktet levede helt op til forventningerne.

30. Mai 2024

Godt at høre Thor - tak for anmeldelsen :-) vh Folmer, Kanokajakcenter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig behandling af min ordre

Hurtig behandling af min ordre. Rigtigt fint.

23. Mai 2024

Dejligt at du har haft en god oplevelse :-) vh Kim, Kanokajakcenter.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sendte mail, da min størrelse kunne bestilles :o)

Da jeg ville bestille handskerne, var min størrelse udsolgt, men så tilbød de pr. mail at sende en ny mail, når de igen fik min størrelse hjem. Det takkede jeg ja til, og så skrev de også en mail, at nu kunne jeg bestille handskerne. Meget fin service! Meget tilfreds med handelen!

3. Mai 2024

Antwort von Kanokajakcenter

Tusind tak for de fine ord Mette - vi håber at kunne hjælpe en anden god gang .-) vh Kim, Kanokajakcenter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ingen problemer med returvare.

Ingen problemer med returvare.
Venlig og høflig betjening i butikken.
SUPER

22. April 2024

Antwort von Kanokajakcenter

Hej Tom - vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos os! Og tak for din flotte anmeldelse :-) Vh Sophie, Kanokajakcenter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en rigtig god service , de ved hvad de handler med og giver gode råd og vejledning

20. April 2024

Antwort von Kanokajakcenter

Tak for de fine ord Steffen - vi er glade for at du har fåetmgod rådgivning hos os :-) Vh Kim, Kanokajakcenter

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr