16 januari besteld bij kamagrashop.nl, vandaag 21 januari is zending toegekomen. Ik had er niet veel hoop op want mijn mails werden niet beantwoord (daarom 4 sterren en geen 5) en ik las hier veel neg... Mehr ansehen
2 setjes kamagra besteld bij kamagrabestellen.eu 26 okt jl. tot nu 17.12.2025 niets ontvangen . tig keer email bezwaar gemaakt en navraag gedaan. betaald is een belgisch banknummer van cortim inter... Mehr ansehen
Kamagrgrashop Libent sp en J.Piasecki poolse namen om uw verichtingen te plaatsen opgepast het zijn oplichters en grote bedriegers doe het zeker niet. Reknr. Libent sp z.o.o.PL2810202313000030021090... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Wij zijn sinds 6 december 2022 niet meer actief en sinds deze datum kan er ook niet meer besteld worden.
Niederlande
- 0682891111
- info@kamashop.nl
- kamashop.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Zelfs niet 1 ster waard wanr ze leveren…
Zelfs niet 1 ster waard wanr ze leveren en reageren niet
Ja ik hoor nu inmiddels ook in het…
Ja ik hoor nu inmiddels ook in het rijtje opgelicht! Lekker dan
Afgezet / niks geleverd /
Bestelling gedaan betaald gelukkig een klein bedrag .
Mail heen gestuurd waar mijn bestelling bleef , geen bericht terug ontvangen .
Dus helaas ben ik ook benadeeld .
De grootste oplichters die er zijn heb…
De grootste oplichters die er zijn heb meer dan 6 weken geleden besteld en nog niks ontvangen meerder mails gestuurd en altijd maar liegen dat ze het opnieuw gaan opsturen allemaal leugens.
Grote oplichters zijn het.
Ik ga zeker hun aangeven.
Oplichters! Coco Events niet zomaar geld overmaken!!
Oplichters!! Niet vooraf een betaling doen in de hoop dat je je bestelling netjes ontvangt want het zijn vuile oplichters en leveren niet!! 3 weken geleden bestelling geplaatst, na een week contact gezocht en kreeg 2 weken later een bericht dat ze het al verzonden hadden maar 3 weken later nog steeds niets!! Mensen lees aub eerst goed de recensies want ze pakken van iedreen het geld en leveren niets!! Ze werken met meerdere sites die allemaal vallen onder Coco Events!! NIET BESTELLEN ZEKER NIETS OVER MAKEN!!!
Het betreft oa deze sites waar ze je vragen vooraf te betalen:
kamagra.co.nl
kamagra-kopen.nl/
Dit zijn de zelfde lui met meerdere sites allemaal van Coco Events!!
Vaak opereren dit soort oplichters met meerdere sites, doe eerst goed onderzoek voordat je geld over maakt naar een "verkoop site"
Oplichters
Oplichters, 31 mei besteld en nooit geleverd gekregen maar ze hebben snel mijn account verwijderd, lafbekken.
Bestelling geplaatst en betaald
Bestelling geplaatst en betaald, nooit aangekomen.
Na meerdere mails te sturen, krijg ik geen antwoord...resultaat: geen product en centen kwijt! oplichterij...
Ik heb op 4 mei een bestelling gedaan…
Ik heb op 4 mei een bestelling gedaan en is nu nog steeds niet binnen maar wel betaald. Heb verschillende mailtjes verstuurd maar nog niks gehoord van ze. In het verleden ging het wel snel maar nu helaas niet meer meer nu. Dus vandaar die 1 ster omdat het nu anders gaat als in het verleden beetje jammer van hun
Scammers!!!
SCAMMERS! AVOID AT ALL COSTS
SCAMMERS! AVOID AT ALL COSTS!! I placed an order over a month ago and I contacted the customer care which they don’t know anything about customer service! First the accused me of lying and not shopping from them then
I provided a proof of bank details that I sent the money to and they still don’t want to do anything about it. THEY ARE FRAUD! DO NOT SHOP FROM THEM. THEY WONT SENT YOU THE ITEM AND WONT GIVE YOUR MONEY BACK!!
Still waiting for my order
Snap niet dat mensen hieronder webshops…
Snap niet dat mensen hieronder webshops door elkaar halen?
Kamashop is geen kamagrashop!
Kamashop nu (kamawinkel) is een uitstekende webshop
Weer netjes ontvangen bedankt !
Weer netjes ontvangen bedankt !
Blij dat jullie (kamawinkel) terug zijn
Toppers
Netjes ontvangen
Blij dat kamashop / kamawinkel zoals ze nu heten weer terug is😁
we hebben de bestelling weer netjes mogen ontvangen zoals altijd en netjes verpakt en op tijd geleverd.👍
Jammer
Jammer tweede bestelling en niks meer geen contact mogelijk probeer het al twee weken

Es una estafa.
Es una estafa.
Un fraude.
Nunca envían el producto, no contestan a la email y no devuelven el dinero.
Que no os engañen, es todo mentira.
Ahora contestan, como si no supieran nada, están cerrados desde diciembre, y entonces por que contestan?
Que cara más dura.
Todo para seguir engañando a la gente.

Antwort von Kamashop (Inactief sinds Dec 2022)
Pas op voor kamagrashop.nl ! Oplichting!
Ik heb maandag 20 maart 2023 een bestelling gedaan en heb momenteel nog steeds niets ontvangen! Heb meerdere malen via support formulier op hun website om opheldering gevraagd, en eveneens via e-mail meerdere malen, maar krijg geen antwoord!
Oplichters dus!
Bestel hier nooit!
En zoals de reactie van Kamashop hieronder: nee, mijn review betreft wel degelijk de website kamagrashop.nl , met het e-mailadres info@kamagrashop (met nl extensie) dus echt wel een andere site lijkt mij!

Onbetrouwbare webshop.
Onbetrouwbare webshop.
Na betaling geen product ontvangen. Wel email dat de iban niet correct was en geld werd terug gestort maar niets van dat alles.
Geen reactie meer op mail.
Onbetrouwbare webshop

Antwort von Kamashop (Inactief sinds Dec 2022)
Bestelling geplaats echter niet…
Bestelling geplaats echter niet geleverd. Whats app bericht wordt niet op gereageerd.

Antwort von Kamashop (Inactief sinds Dec 2022)
Ben ook bestolen door ze,ik ga aangifte…
Ben ook bestolen door ze,ik ga aangifte doen wegens internetfraude,zouden al die benadeelden moeten doen!
20 maart 2023
Heb antwoord gehad van Kamashop,heb daar nooit wat besteld nog een klacht ingediend.Het betreft hier de Kamagrashop.

Antwort von Kamashop (Inactief sinds Dec 2022)
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.