KAIROS Regenerative Agri & Food Systems Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

ik heb hier de camelia-olie gekocht. Een olie waarin de omega's 3, 6 en 9 in de juiste verhouding aanwezig is. Fijn dit te kunnen geproduceerd is door dit Nederlands bedrijf. Snel geleverd, goed verpa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooi product om te zien. Heerlijk qua smaak. Het plaatje van vader en zoon die samenwerken aan een duurzame ecologisch verantwoorde landbouw is wat het helemaal Fantastisch maakt!!

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Weer snelle levering. En keurige afhandeling en op eigen initiatief terugstorting van een korting die ik had gemist. Heb deze keer 4 flesjes besteld want we gebruiken de olie veel.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Alles goed: leuke mail terug na mijn bestelling, bestelling volgende dag bezorgd, verpakking 100% OK (geen plastics), product uitstekend.

Unternehmen hat geantwortet

1. Lebensmittelproduzent
  2. Agrardienst

Über KAIROS Regenerative Agri & Food Systems

Vom Unternehmen geschrieben

Als primair producent, verbinder en initiator draagt Kairos bij aan de ontwikkeling, implementatie en kennisdeling over directzaai en regeneratieve landbouw en -voedselsystemen met de boer, bodem en (bio)diversiteit als basis.

Hiervoor zetten wij onze lokale, regionale en (inter)nationale netwerken in en hebben wij geïnvesteerd in materiaal zoals een directzaaimachine en kneusrol. Door zelf ook gewassen te telen, te verwerken en te verkopen groeit ons vermogen om te begrijpen en verbinden.

Samen kunnen wij regeneratieve landbouw en voedselsystemen ontdekken en beproeven. Met mensen en plannen die passen bij de (bedrijfs)situatie en behoeften kunnen wij burgers, boeren en bedrijven helpen de wereld te verbeteren, op een duurzame en rendabele manier.

Hervorragend

Alle Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Snelle levering, uitstekende kwaliteit

Snelle levering. Zorgvuldig verpakt. Uitstekende kwaliteit.

16. März 2023

Beste Marijke,
Geweldig om te horen dat je de kwaliteit van onze Camelina olie uitstekend vindt (: Wij doen ons best snel te leveren en met zorg te handelen. Fijn dat je dit opmerkt, en dank voor dank voor het nemen van de tijd om je ervaring te delen!

Wij zien je graag nog eens terug in onze (web)winkel.

Great product!

The oil arrived quickly. A nice bottle. Still have to get used to the taste as it is very different than an olive oil, but that was as expected (in a good way). Thanks!

1. März 2023

Antwort von KAIROS Regenerative Agri & Food Systems

You're very welcome, Robert. We're happy to help you try new tastes! Enjoy!

Here are some recipes if you are looking for inspiration, and feel free to share your own! https://www.kairos-agrifood.com/recepten

All the best,

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super mooi product prachtig en duurzaam…

Super mooi product prachtig en duurzaam ingepakt iets nieuws dus een leuke verassing
Prima op tijd volgens afspraak bezorgd

5. März 2023

Antwort von KAIROS Regenerative Agri & Food Systems

Dank voor deze geweldige feedback Karin, wij zijn blij dat onze Camelina Olie & Zaadjes zo goed bevallen! Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen kun je mij direct of support@kairos-agrifood.com berichten, en nogmaals dank voor het nemen van de tijd om je ervaring met anderen te delen. Proeven doen we samen (:

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Heel puur en fijn product

Heel puur en fijn product, echt heerlijk, incl leuke info erover.
Snelle service, heel goed en netjes verpakt.

12. März 2023

Antwort von KAIROS Regenerative Agri & Food Systems

Fijn om te horen dat de olie, info en service in de smaak valt Renee!

Mocht je meer willen weten, vragen zijn welkom! Je kunt deze sturen naar info@kairos-agrifood.com.

Mooi, Heerlijk, Fantastisch

23. Februar 2023

Antwort von KAIROS Regenerative Agri & Food Systems

Dank voor je positieve feedback Gert-Wessel, geweldig om te horen dat niet alleen de smaak en beeld van ons product bevalt, maar ook hoe het wordt gemaakt!

PS. Dat het er ook goed uitziet zal ik ook doorgeven aan mijn moeder en zussen, zij hebben een belangrijk deel van het design op zich genomen (:

Joris

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr