K13 Events Bewertungen 55

TrustScore 4.5 von 5

4,6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for denne gang! Vi holdt vores bryllup i de romantiske omgivelser hos AFKROG på Reffen den 2. maj i år, og det blev præcis den magiske dag, vi havde drømt om. Vi bookede stedet gennem... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde den mest fantastiske aften på Vandværket. Sammen med venner og familie fejrede vi kærligheden. Vi blev gift i de bedste omgivelser, spiste virkelig god mad. Ikke mindst havde vi en tryg forne... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk bryllup i kælderen13! Hyggelig stemning i Moulin rouge stil Maden og bryllupskagen var meget velsmagende, intet at sætte en finger på! De 3 piger der afholdt arrangementet var enormt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi holdte bryllupsmiddag og fest på Afkrog og havde vores livs fest! Vores eventarrangør var Ana, som havde styr på alt fra planlægning til afholdelse og ændringer undervejs. Vi havde den bedste oplev... Mehr ansehen

1. Eventmanagement-Firma
  2. Vermietung von Konferenz- und Besprechungsräumen
  3. Kongresszentrum
  4. Veranstaltungsplaner
  5. Veranstaltungsstätte
  6. Hochzeitsservice

Vom Unternehmen geschrieben

Kælderen13 afholder events i alle former og afskygninger. Unikke arrangementer, du sent vil glemme.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Flotte lokaler, lækker mad og fremragende betjening

Vi afholdt en julefrokost i K13, hvor alt er forløbet fuldstændig fremragende. Dialogen med stedet var super nem, maden var lækker, atmosfæren var skøn og personalet var meget imødekommende og venlige!

Vi kan ikke sætte en finger på arrangementet udover, at vi helt klart kommer tilbage igen!

Tak for en god aften!

25. November 2022

Super Julefrokost med Kælderen13

I have recently planned our yearly company julefrokost (Christmas dinner) for about 100 people and used Christoffer and his partners to host and execute the festivities at Tempelriddersalen. This was a great success. Super evening with nothing to spare for our amazing colleagues.
A big shoutout to Bo from Mundwerk as well, who was serving us a fabulous, classic julefrokost menu.
I will highly recommend using Kælderen13, this is not our last time doing so

18. November 2022

3 x 30 års i de fedeste lokaler

3 x 30 års i de fedeste lokaler! Tak til Christoffer, for at det var så nemt for os fra start til slut! 👍 vi havde den bedste aften og skulle ikke gøre andet end at spise den lækre tapas og drikke den frie bar! Kan kun anbefale at booke eller tage kontakt til Christoffer! Tak for afholdelse af den fedeste fest! 🤩

19. November 2022

Julefrokost event 100 px

Tusind tak for en virkelig nem, god og løbende dialog. Mille gjorde det så fantastisk og var selv med til at afvikle hele vores arrangement fra tidlig morgen til sen aften, hvilket var rigtig dejligt. Hele festen blev som ønsket, og jeg er meget taknemmelig for denne oplevelse, og glæder mig til at afholde flere arrangementer hos dem.

18. November 2022

50 års fødselsdag

Vi kom med familie og gode venner - Eloise og Kælderen 13 sørgede for resten, så min 50 års fødselsdag blev perfekt! Lokale, mad og ikke mindst mennesker får en varm anbefaling!

11. November 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en fantastisk fest i kælderen…

Vi havde en fantastisk fest i kælderen 13! Andreas og de to andre tjenere var virkelig gode værter, havde styr på tingene fra start til slut og havde pyntet lokalet så flot!

Hele arrangementet var meget bedre end forventet, og jeg vil til hver en tid anbefale at holde en fest her!

5. November 2022

A true pleasure

We teamed up with Kælderen13 to plan a company dinner a few months back. It was a very hands-off experience in the sense that we seriously didn't have to think of anything ourselves. Everything was taken care of for us. The food was delicious, the drinks on point and the staff incredibly service-minded and easy to work with. We will definitely ask Kælderen13 to help us another time too!

29. April 2022

Super 30 års fødselsdag!

Fejrede min 30 års fødselsdag i kælderen med 40+ gæster. Hele processen fra planlægning til afholdelse af festen gik fantastisk fordi ejeren Christoffer og hans team har fuldstændigt styr på at afholde fester og samtidigt yde en god kundeservice.
En af de vigtigste ting for min fest var at jeg ikke selv skulle røre en finger og det krav formåede Kælderen 13 teamet at leve fuldstændigt op til.
Selv da et toilet desværre stoppede til, tidligt på aftenen, blev der taget hurtig aktion og en VVS'er fiksede problemet inden for meget kort tid - uden det tog opmærksomhed fra gæsterne.
Jeg takker Kælderen 13 for en god fest og kan varmt anbefale Christoffer og teamet til andre!

29. November 2021
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fantastisk bryllup i kælderen13

Fantastisk bryllup i kælderen13! Hyggelig stemning i Moulin rouge stil
Maden og bryllupskagen var meget velsmagende, intet at sætte en finger på!
De 3 piger der afholdt arrangementet var enormt søde og serviceminded.
Få mindre gode ting:
lidt dårlig akustik når 65 gæster sidder ved bord i 5 timer, projektor virkede ikke optimalt ved to indslag. Der var ikke kaffe til alle gæster. champagne tårnene var ikke sat op da vi kom. Få gæster der sad under AC anlæg frøs.
Dette var småting der ikke spillede 100%, i det store hele var festen vidunderlig og kælderen13 kan klart anbefales.

3. Oktober 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gnidningsfri afholdelse af bryllup i…

Gnidningsfri afholdelse af bryllup i den smukke Tempelriddersal.
Andreas fik stablet det flotteste bryllup på benene og vi følte os meget trygge igennem hele processen. Der var tænkt på alt og vores idéer og input blev imødekommet med professionalisme og kyndig hånd. Maden var fænomenal og personalet var flinke og hjælpsomme. Kan kun anbefale!

31. August 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ADVARSEL

Indehaver Christoffer er en dygtig sælger, og lokalet er virkelig charmerende, men hermed en advarsel til alle om at gå langt udenom K13.

Vores kuvertpris steg uventet med 584,- pr.person, fordi K13 pga forsamlingsloftet kun kunne lade os være under 50 personer i lokalet og ikke knap 80, som vi havde betalt fuld pris for – og K13 ville ikke refundere os én kr.
Argumentet for dette var, at bl.a. rengøring skulle betales uanset, men hvordan timers fri bar samt madindkøb til markant færre personer ikke ændrer prisen, begriber vi ikke.
Efterfølgende fortalte vores gæster, at indehaveren på selve festdagen havde fortalt gæsterne, at stedet er en guldgrube – og det tror vi helt bestemt på.

Desuden havde vi betalt ekstra for flere maditems (til det oprindelige antal gæster), som manglede på aftenen – inklusive en såkaldt obligatorisk dørmand.
Disse varer fremgår af både kontrakt og faktura, men vi fik hverken forklaring eller undskyldning – og fortsat fik vi ingen penge refunderet.

Jeg skriver denne anmeldelse i håbet om, at ingen andre falder i samme fælde og får en tilsvarende ubehagelig oplevelse ved at booke K13.

25. August 2021
K13 Events-Logo

Antwort von K13 Events

Hej Sille,
Jeg forstår ærlig talt slet ikke din besked og er middelstalt helt chokeret. Jeg husker selv, hvor glade I var for oppyntningen og arrangementet, og du har slet ikke rettet henvendelse senere til os? Vi forslog også at rykke arrangementet til en ny dato, vi pyntede rummet op med grønt og blomster uden beregning. Jeg undrer mig faktisk over, I ikke har ringet. I virkede vildt glade på aftenen, og jeg kan huske din mand var helt oppe og køre over arrangementet.
Jeres kuvertpris er ikke steget. I har booket et samlet arrangement, som vi stod for som aftalt fra start til slut med et minimumsdeltager antal. I har betalt for 75.000 kr. for et 12 timers arrangement med fribar, med oppyntning, lokale, natmad tjenere og blomster, mm. for 50 personer.
Vi fra Kælderen 13 har kun haft opfattelsen af at I har haft et rigtig godt arrangement, som I også har takket for. I har på intet tidspunkt givet udtryk for enten via telefon eller email at der var noget I har været utilfredse med. Derfor må vi indrømme at vi er meget chokerede over din anmeldelse, der pludselig kommer tre måneder efter brylluppet.
Vi rykkede arrangementet uden beregning af flere omgange grundet nedlukning og restriktioner i forbindelse med Covid. Vi har udelukkende prøvet at gøre alt hvad der stod i vores magt for at være så fleksible som overhovedet muligt samt give jer det bedste arrangement. Jeg gav jer desuden en overdådig oppyntning af lokalet med masser af grønt som I ikke har betalt for.
Du laver et direkte angreb mod mig og taler om min virksomhed, som jeg har brugt rigtig mange år på et opbygge som "en fælde", og skriver som om du har været i dialog med mig omkring dette. Du har ikke indgået en dialog med mig og dermed ikke givet mig muligheden for at kende til jeres tydelige utilfredshed, og dermed kan jeg ikke varetage et problem, som jeg ikke ved eksisterer.
Jeg kan tydeligt huske at Jeppe var helt oppe at køre over arrangementet, set up og stemningen. I sang og optrådte også for hinanden og holdte fantastiske taler. Det var et rigtig smukt arrangement. Derudover takkede I for et fantastisk arrangement, I var inde at hente gaver efterfølgende, hvor I heller ikke gav udtryk for andet end begejstring. Jeg er meget uforstående overfor, hvorfor I tre måneder efter skriver en sådan anmeldelse, og jeg vil gerne bede jer poste et bevis for i overhovedet har kontaktet os omkring dette, det er direkte usandt.

Fremragende service

Vi endte ikke med at booke igennem Kælderen 13, men det var udelukkende pga. at de ikke lige havde det helt rigtige lokale til os.

Dog vil jeg påpege, at vi fik den bedste service af Christoffer og havde vi kunne fortsætte vores bryllupsplanlægning med ham i vores hjørne, så havde det været suverænt!

Man er slet ikke i tvivl om, at Christoffer ønsker at afvikle den bedste dag for en og jeg havde været fuldstændig tryg ved at have bestilt igennem ham. Han var god til at lytte og forstå ens behov!

Han var i hvert fald det største plus på vores fordele og ulempe liste, da vi skulle vælge mellem 2 lokationer, som vi var splittet i mellem.

19. März 2021

WAUW!

WAUW!

Christoffer og Line kan virkelig stable en fest på benene.

De afholdte vores bryllup i de smukkeste lokaler på skovriderkroen i Charlottenlund. Vi kunne ikke have fået en mere fantastisk dag/aften.

De har hjulpet med enhver deltage og var tilgængelige dag og nat, der er absolut ikke en finger at sætte på noget som helst.

13. Januar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr