Jeg fik lymfedrænagemassage hos Manuela og er meget tilfreds med oplevelsen. Manuela er både dygtig, professionel og behagelig at være hos. Hun skabte en rolig og tryg atmosfære, og jeg følte mi... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jeg har et elektronisk gavekort som virksomheden efter lovgivningen er skal udbetale tilbage. Dog vælger de at ignorere samtlige henvendelser via mail, hvilket virker som en bevidst strategi fra deres... Mehr ansehen
Grundet hold i nakken og general ømhed valgte jeg en fysiurgisk massage. Oliver som masserede mig var god til at få en til at slappe af og hygge snakke under, han var dygtig og meget dybtegående. Fø... Mehr ansehen
Always a great experience! I’m addicted of coming back to this place because of their professional and various massage techniques. I've never been disappointed. They scan my body correctly and help m... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Professionel massage i københavn. Vores terapeuter er erfarne og trænede i sportsmassage, fysioterapi, wellnessmassage. Og vi tilbyder naturligvis firmamassage og til massage til private.
Kontaktinformationen
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Meget professionel
Min skulder er endelig i bedring efter jeg er begyndt hos Kaatsu Massage. Jeg har haft problemer laenge og har proevet mange behandlinger. Det er saadan en lettelse, naar noget endelig virker! Varmeste anbefalinger.
Honestly the best massage place in…
Honestly the best massage place in Copenhagen. Their skills are just above the rest.
/Christina
Skøn oplevelse
Skøn oplevelse.
Var lidt genert over at prøve massage, men det var super fedt. Både for krop og sind. Dertil hyggeligt og samtidig professionelt. Kan varmt anbefales! Kroppen føles stærk og blød og sindet totalt afstresset og med åbne sanser.
Dejlig oplevelse med par-massage
Vi fik en dejlig oplevelse hos Kaatsumassage, da vi fik par-massage inden 2. lockdown. Nærværende massører, fine omgivelser, gode dufte og så var det rigtig fedt at få viden med om kroppens forskellige funktioner. En meget professionel oplevelse, som vi helt sikkert skal have flere af. Mange hilsner Anahi og Jakob.
PAS PÅ!!
PAS PÅ!!! Kaatsu massage mener ikke, at det er nødvendigt, at oplyse deres kunder om, at de er lukket. Det er endda stadig muligt at booke tid ved deres fysioterapeuter!
Jeg havde booket en fysiurgisk massage ved en fysioterapeut. Aftalen var bekræftet og jeg fik en påmindelse om aftalen dagen før. Jeg møder op på aftalte sted til aftalte tid og kan konstatere, at der er lukket. Jeg ringer til kaatsu massage, hvor ejeren Jim, tager telefonen, jeg oplyser at jeg ikke kan komme ind.
Han svarer “jamen, *suk* kære ven.... Danmark er jo lukket ned, ven”.
Nu er det jo sådan at fysioterapeuter ikke er pålagt at lukke, så hvad der får Jim til at te sig sådan, er et godt spørgsmål.
Det er i hvert fald en meget arrogant holdning til sine kunder. Jim glemmer vist, at det er kunderne, der forsørger ham.
Anbefaling af graviditetsmassage
Jeg fik graviditetsmassage 30 min. hos Anna på Skt. Petri. Det var en rigtig god oplevelse - hun var meget professionel og dygtig, og der var taget godt hensyn til de på daværende tidspunkt gældende retningslinjer mht. corona. Jeg følte mig tryg som gravid hos Anna.
Var inde på Manon og få massage af…
Var inde på Manon og få massage af caspar og det fortrød jeg ikke da han fjernede alle mine spændninger i nakken 👌🏻👌🏻
Glemt aftale.
Havde desværre en rigtig dårlig oplevelse hos kaatsu...
Havde bestilt en par massage til mig og min svigermor, der ville forkæle os selv. Efter at have ryttet kalenderen og fundet vejen ind til Kaatsu, som udefra ser utrolig smukt ud, var der sket en fejl og vi fik ikke vores tid. Havde dagen inden fået en bekræftelses SMS på vores aftale. Fejl kan ske. Vi blev istedet lovet at blive kontaktet samme dag, så vi kunne få en ny tid på husets regning. Det lød super fint og takkede vi ja til. Jeg blev aldrig kontaktet og måtte selv ringe op over 2 dage, vi fik at vide ved hvert opkald at de var på vej til møde, og ville ringe tilbage inden for kort tid. Hørte aldrig noget, så vi valgte at droppe det helt.. Øv
Varm anbefaling
Har i dag fået en fantastisk massage af Annemette. Hun er virkelig dygtig og meget nem at tale med.
Jeg har været der 2 gange og skal igen…
Jeg har været der 2 gange og skal igen da jeg kan mærke fremskridt med min dårlige skulder.
Kan kun anbefale det, og især Annemette hun er dygtig, professionel, 5 stjerner til hende
Helt fantastisk
Helt fantastisk, kan gange 1000 anbefales, Martin var meget professionel.
Super lækkert sted
Kan varmt anbefales . Går hos Anne Mette og hun er dygtig og super sød . Er rigtig god til at følge op på ens skader . Har haft rigtigt mange smerter i min ene fod , da jeg vred om på den . Har været hos læger og vidrer behandling , og der var ikke nået st gøre . Hos Anne Mette fik vi klaret den næsten på et par behandlinger , og livet blev bare meget bedre 😊
Kan varmt anbefale Caspar
Kan varmt anbefale Caspar, han er virkelig dygtig!
Dygtige behandlere og smukke lokaler
Jeg underviser dagligt i dans og fitness og min krop bliver Desværre tit overbelastet, jeg får ikke Meget tid til at hvile, og jeg glemmer at lytte til min krop. Jeg har 2 gange været i i Kaatsu og få sports massage, begge gange med meget kort varsel da jeg tit har brug for akut behandling.. Begge gange har hjulpet med hurtig virkning så jeg kunne komme igang med Træne igen. Jeg har også fået vejledning til hvad jeg ellers kan gøre
For at undgå Varrige skader. Dygtige behandlere og smukke lokaler.... 😀
Mere end en massage!
Fik massage hos Anne Mette, som jeg kun kan anbefale varmt. Vidende, grundig og behagelig! Gik virkelig i dybden, brugte forskellige teknikker og gav gode råd og tips med på vejen.
Jeg har fået en behandling af Anna
Jeg har fået en behandling af Anna, og jeg er meget tilfreds. Jeg har haft en skulder, der har generet mig længe. Efter behandlingsforløb hos Anna er min smerte næsten væk. Det er rigtig dejligt! Fem stjerner fra mig.
Jeg har i længere tid haft problemer…
Jeg har i længere tid haft problemer med spændings hovedpine, men efter et behandlings forløb hos Mathias er det nu helt væk..kan varmt anbefale Kaatsu Massage
kh Maiken
Tak til Daniella for en dejlig
Tak til Daniella for en dejlig behandling af min lænd, hvilket har hjulpet mig meget, kommer helt sikkert snart igen.
Utrolig taknemlig og overlykkelig over…
Utrolig taknemlig og overlykkelig over min behandling hos Jim.
Han har formået at hjælpe mig med mine ekstreme spændinger i hovedet/nakke og skuldre. Jeg har fået behandlinger mange forskelligesteder, og overalt i verden - Jim er den bedste jeg har besøgt. Jeg er hermed blevet fast klient.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.