ka.dk (før kaf.dk) Kun en pengemaskine
Jeg havde et problem med en medarbejder som jeg ville bortvise da han stjal fra butikken ved at komme i butikken udenfor åbningstid og tage de reservedele han lige stod og skulle bruge til hans hjemme sorte arbejde. Dette var derfor at jeg kontaktede Kaf.dk og de ville gerne hjælpe mig hvis jeg betalte et medlemskab. Jeg betalte for 3 måneder. Dette var i December 2012. Da jeg så fremlagde de 10 punkter om hvorfor jeg ville bortvise min medarbejder ville de kun tage sagen hvis jeg selv betalte deres timeløn (750,- + moms i timen). Det var jeg selvfølgelig ikke tilfreds med og allerede i Januar 2013 oplyste jeg dem om at jeg ikke ønskede at være medlem længere.
Jeg har her i Marts så modtaget yderligere en regning på lidt over 5000,- kr som de vil have fordi man kan kun melde sig ud 1/6 eller 1/12. Så man er bundet til at betale for mindst ½ år af gangen. Så det har kostet mig 10.000,- kr at stille et spørgsmål som de ikke ville hjælpe med alligevel.
Jeg førsøgte at henvende mig til dem og forklare at jeg syntes det var for dårlig at jeg skal betale for noget jeg ikke får, deres eneste kommentar var at de havde retningslinjer de skulle følge og derfor skulle jeg bare betale. De var total ligeglade med hvordan sagen var. Der er kun at betale ved kasse 1.