Vi kan varmt anbefale K2 Huset! Allerede fra starten mødte vi den sødeste rådgiver, Per Nielsen, som gav os en tryg og god følelse af at blive hørt og taget alvorligt. Han har fulgt os tæt he... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi fik nøglen til vores K2 hus onsdag i sidste uge. Alt er blevet håndteret utroligt professionelt på alle måder. Fra Per og Claus på kontoret til Peter og alle håndværkerne i huset, proaktivi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi kan varmt anbefale K2 Huset, som netop har afleveret det skønneste K2 funkis til os 1 dag før tid. I en tid med materiale mangel på mange fronter har K2 haft styr på deres leverancer og hos dem er... Mehr ansehen
Vi er den erfarne og troværdige samarbejdspartner, der realiserer dine boligdrømme indenfor 1-plans enfamilieshuse. Hos K2Huset giver vi mulighed for valgfri indretning af vores 4 hustyper, uanset om det skal være med sadeltag, ensidig taghældning eller med fladt tag. Vi kalder hustyperne: K2Basic, K2Classic, K2Arkitec og K2Funkis. Med 20 års erfaring bygger vi fremtidens parcelhuse, der er tilpasset den individuelle families behov. Vi afleverer altid huset til den aftalte tid, Spar i øvrigt penge ved medbyg, når I skal bygge jeres nye enfamilieshus, eller vent med betalingen til huset står færdigt og nøglen overdrages. K2 Huset, vi bygger drømmehuse – med suveræn funktionalitet, smukke detaljer, sund fornuft og ikke mindst sund økonomi.
Navervej 10, 7430, Ikast, Dänemark
De varmeste anbefalinger til K2 Huset
K2 byggede vores hus, som stod færdigt i 2019. Vi havde flere firmaer i spil indledningsvist, men endte med at vælge K2 Huset af flere grunde:
Næsten alt kunne lade sig gøre, og de kom hurtigt med et prisoverslag. Hos flere af de andre firmaer mødte vi mange begrænsninger, og flere af vores ønsker kunne slet ikke imødekommes.
Meget gennemsigtige priser og budgetter.
Anbefalinger fra familie og venner, som havde gode erfaringer med K2 Huset.
Byggeprocessen
Vi havde en klar idé om, hvordan vores hus skulle se ud, og havde selv udarbejdet et udkast til plantegning. Vi fik rigtig god sparring med K2 Husets arkitekt, som “turde” udfordre os og gav ærlig feedback baseret på en meget professionel tilgang.
Da huset var færdigdesignet, gik byggeprocessen i gang. Vi fik tilknyttet en byggeansvarlig fra K2 Huset, som var helt fantastisk. Alle små udfordringer undervejs blev løbende delt med os, så vi hele tiden havde mulighed for at give input og få indflydelse på løsningerne, samtidig med at der var en professionel, som tog det faglige ansvar.
Udfordring undervejs – og god håndtering
Vi havde valgt et nyt gulv gennem K2 Husets samarbejdspartner, Idegaarden. Gulvet blev lagt i hele huset, inden vi så det færdige resultat, og det lignede på ingen måde det, vi havde forestillet os ud fra billederne. Det var et udseende, vi ikke kunne leve med.
Vi kontaktede vores byggerådgiver i panik, men blev mødt med stor forståelse og hjælpsomhed. I samarbejde med Idegaarden fandt vi en løsning, hvor hele gulvet blev skiftet. K2 Huset var reelt uden skyld i, at gulvet ikke levede op til vores forventninger, og de kunne principielt have sagt, at det var vores eget ansvar. Det gjorde de ikke – tværtimod var de meget løsningsorienterede og imødekommende.
Aflevering og indflytning
Ved afleveringen gennemgik vi huset sammen med vores byggeansvarlige fra K2 Huset. Alt blev gennemgået ned til mindste ujævnhed i malingen, og alle fejl og mangler – også ting vi ikke selv havde opdaget – blev udbedret inden den aftalte indflytningsdato. Vi fik endda nøglerne tidligere end planlagt.
Efterfølgende service
Vi har nu boet i huset i mere end fem år. Allerede ved indflytning fik vi at vide, at vi altid kunne kontakte K2 Huset ved spørgsmål eller problemer. Der har været enkelte småting gennem årene, som alle er blevet løst hurtigt, ordentligt og yderst tilfredsstillende. Vi har aldrig oplevet at være “låst” til kun at kunne få hjælp ved 1- eller 5-års gennemgang.
Senest oplevede vi, at gulvvarmen ikke virkede på et toilet. Jeg skrev en mail til K2 Huset og blev ringet op inden for to timer af den VVS’er, der oprindeligt havde installeret gulvvarmen. Problemet blev identificeret og løst med det samme.
Konklusion
De varmeste anbefalinger til K2 Huset.
Vi ville uden tøven vælge K2 Huset igen, hvis vi skulle bygge nyt.

Antwort von K2huset
Vi fik i sommeren 2024 opført vores drømmehus gennem K2 huset og vi kunne ikke være mere tilfredse med resultatet! Hele processen – fra de første samtaler til nøgleoverdragelsen – har været præget af professionalisme, åben dialog og engagement.
Et særligt stort tak skal lyde til vores byggerådgiver Casper, som virkelig gjorde en forskel. Han var altid tilgængelig, lyttede til vores ønsker og kom med gode råd, der hjalp os med at træffe de rigtige beslutninger undervejs. Casper har en rolig tilgang, og man mærker tydeligt, at han brænder for at skabe gode kundeoplevelser.
Tidsplanen blev overholdt, kommunikationen var klar, og der blev fulgt op på tingene. Vi følte os trygge gennem hele forløbet, hvilket er guld værd, når man bygger hus for første gang.
Vi kan varmt anbefale K2 huset til alle, der overvejer at bygge nyt. Og hvis du får mulighed for at have Casper som rådgiver – så er du i de bedste hænder!

Antwort von K2huset
Vi kan varmt anbefale K2 Huset!
Allerede fra starten mødte vi den sødeste rådgiver, Per Nielsen, som gav os en tryg og god følelse af at blive hørt og taget alvorligt. Han har fulgt os tæt hele vejen – fra første møde til den endelige aflevering.
Bygningskonstruktør Jesper har tegnet vores hus til grunden med stor præcision og overblik, og projektet blev godkendt af Vejle Kommune uden nogen som helst tøven. Et helt igennem flot stykke arbejde!
Og så skal Per Urhbak, vores byggeleder, have en særlig ros – han har været utrolig hjælpsom, altid tilgængelig, og har svaret på alle vores spørgsmål og fjernet enhver tvivl undervejs. Hans indsats har gjort hele processen langt mere overskuelig og tryg.
Alt i alt har vi haft en fantastisk oplevelse fra start til slut og giver K2 Huset vores største anbefalinger.
– Familien Incikli

Antwort von K2huset
K2 huset har leveret en yderst anbefalelsesværdig oplevelse fra start til slut. Især vil vi fremhæve byggerådgiver, Casper, bygningskonstruktør, Helle, og byggeleder, Per, som ud over at være utrolig dygtige til deres job, er særdeles behagelige mennesker. Vi har haft tryghed hele vejen igennem processen, og fået præcis dét hus, vi drømte om.

Antwort von K2huset
Vi har fået bygget et mega fedt hus præcis, som vi ønskede! Hele processen har været både god og professionel fra start til slut. Vi blev mødt med respekt for vores ønsker, og vi følte os hele tiden lyttet til, guidet og værdsat. Det har virkelig været en fantastisk oplevelse, og vi har følt os i centrum hele vejen igennem. Vi kan varmt anbefale dem til alle, der overvejer at bygge hus – en stor anbefaling fra os!
Særligt tak til Casper og Per !

Antwort von K2huset
Vi har haft en fantastisk oplevelse med K2 i vores byggeproces! Fra start til slut har samarbejdet været gennemsigtigt, og vi har følt os trygge hele vejen igennem. Kommunikationen med sælger Casper og byggeleder Per var i top, og byggeriet blev udført i høj kvalitet – ingen skjulte overraskelser, kun solidt håndværk og en tidsplan, der blev overholdt. Vi kan varmt anbefale K2 til alle, der ønsker et veludført byggeri med en professionel og troværdig samarbejdspartner.

Antwort von K2huset
Tak til Casper ved K2, som vi har været så heldige at få som rådgiver fra starten af. Casper har været tilgængelig igennem hele processen, haft forståelse for vores behov samtidig med han har udfordret os på nogle områder. Byggeprocessen var godt beskrevet og vi følte at K2 huset havde øje på at bygge et hus efter kvalitet og ikke tid, hvilket vi i dag mærker efter at have boet lidt over et år i huset.
Selv efter vi er flyttet i huset har vi haft løbende kontakt med Casper ved spørgsmål, ved tvivl eller hvis vi har haft burg for hjælp til nogle ting omkring huset.
Så alt i alt har det været en rigtig god oplevelse at bygge med K2huset og særligt med Casper som rådgiver.

Antwort von K2huset
Vi har for knap 1,5 siden fået opført et funkis hus af K2Huset. Hele processen har været helt perfekt fra start til slut. Vores byggerådgiver Casper har været utroligt professionel og særdeles god til at rådgive os om de rigtige valg i byggeprocessen og hele tiden fulgt op på alt blev som lovet. Vi har følt os utroligt trygge med Casper som vores byggerådgiver.
Ved afleverering af huset har der nærmest ikke været nogle fejl ved huset. Kvaliteten af det der afleveres er i top kvalitet. De små fejl der har været er blevet rettet lynhurtigt. Lars, Peter og Poul har alle været super behjælpelig med de småting vi har skulle have rettet. Ved 1 års gennemgang har alt fungeret og Poul har taget hånd og det med det samme og rettet de småting der har skulle rettes i huset.
Vi er yderst tilfredse med hele forløbet og kan kun anbefale alle andre at vælge K2huset til at bygge deres drømmehus.

Antwort von K2huset
Vi byggede 170m2 funkis hus tilbage i foråret-sommeren 2022.
Vi er virkelig glade for hele processen oh særligt samarbejdet mellem os, Casper Husted og Helle fra Svane køkkenet i Herning er noget som vi er glade for og som har spillet virkeligt godt. Var der det mindste så fandt vi uden problemer løsninger på det! 😊
Kan varmt anbefale andre med boligdrømme at tage fat i K2Huset da de i hvertfald har bygget vores drømme hus! 😊

Antwort von K2huset
Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til K2 Huset - her knap 1,5 år efter indflytning er billedet ikke falmet det mindste, og servicen er stadig i top!
Med en baggrund som bygningsingeniør kunne man godt frygte at skulle overlade tøjlerne for sit nye hus til en anden, men den frygt blev absolut gjort til skamme af Casper og K2 Huset.
K2 Huset var en af (mange!) byggefirmaer, jeg kontaktede for at få en overslagspris på det hus, vi ønskede os. Casper og Dennis var begge yderst hjælpsomme med overskuelige prisoverslag, hvor priser på alle tilvalg fremgik (modsat alle andre byggefirmaer), således at vi kunne tilvælge og fravælge med sikkerhed for prisen. Det gav en uvurderlig tryghed at kunne sammensætte sit hus og selv udregne slutprisen uden at skulle igennem en sælger for hver lille ændring. Efter et møde med Casper i K2 Husets kontor, udstilling og produktion var vi faktisk solgt, da følelsen var helt anderledes end hos de andre byggefirmaer, vi var til møde hos. Her var ingen pres med prisstigninger eller forsøg på mersalg - kun gode oplevelser.
Vi endte at gå med deres K2 Living koncept, hvor køkken-alrummet vægge var låst mens begge ender af huset kunne indrettes frit. Vi var lidt presset på den samlede pris, men vi blev kun mødt med fuld forståelse og hjælp. Vi endte faktisk med både at vælge inventar hos Svane, være til møde med elektriker samt at få et præcist overslag på fundering INDEN underskrift (helt uhørt for branchen), og vi endte derfor med at holde byggebudgettet 100 % - ingen trælse økonomiske overraskelser. Som Casper sagde i maj måned "et tilsagn om at I vil bygge med os er nok for mig" og så blev priserne ellers låst og vi endte med først at skrive under i november knap 2 måneder før byggeopstart.
Qua min baggrund som ingeniør så udførte jeg selv nøje tilsyn med byggeriet, og der var ikke en finger at sætte på det udførte arbejde. Per styrede projektet fremragende og var altid tilgængelig. K2 Huset bruger de samme lokaler håndværkere til alle deres huse, og jeg blev involveret i alle processer.
Små indfald fra os i byggefasen blev indarbejdet løbende uden brok (og flere gange uden ekstra afregning), og der var tid til at håndværkerne kunne kræse for detaljerne. Her vil jeg gerne fremhæve flisemureren Finn, hvis 45 graders smigskårne flisesamlinger, jeg ynder at vise frem til alle, der vil lytte - ingen tykke kantfuger her! :)
Der var ligeledes styr på tørretider for gulve og vægge (hvilket ellers er et problem i branchen), og de ekstra uger i byggeprocessen er godt givet ud.
Vi havde på alle tidspunkter adgang til huset, og gennemgik huset for mangler til førgennemgang, men blev overgået af Pers skarpe øje, der sørgede for at de mindste skygger i malerarbejdet blev rettet INDEN indflytning.
De få småting, der skulle rettes efter indflytning (en besværlig kodelås på hoveddøren og en ovn i restordre) blev fikset lynhurtigt - elektrikeren kom endda søndag aften og installerede ovnen. Service hele vejen rundt!
Her 1,5 år efter indflytning er vi stadig yderst tilfredse og Lars og Poul i serviceafdelingen rykker hurtigt ud hvis uheldet er ude - om det så gælder et direkte nummer til Siemens for en defekt opvaskemaskine eller om det gælder en knækket toiletbræt, så var hjælpen hurtig på plads.
Det blev en længere smøre, men det fortjener K2 Huset og de dygtige ansatte. Jeg håber at mit opslag kan hjælpe flere med at vælge K2 Huset til at bygge deres nye hus - I vil i hvert fald ikke blive skuffede!

Antwort von K2huset
Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med K2 Huset for at realisere vores drømmehus, og hele processen har været enestående. Fra start til slut har K2 Huset imponeret os med deres ekspertise, professionalisme og engagement.
Det, der virkelig skiller K2 Huset ud, er den lethed, hvormed de har gjort hele processen. Fra den indledende planlægning til konstruktionen, har alt været nemt og smertefrit. De har lyttet opmærksomt til vores ønsker og behov, og det har resulteret i et hjem, der er nøjagtigt som vi havde drømt om.
Selv de mindre udfordringer, der opstod undervejs, blev håndteret med stor omhu og effektivitet af K2 Huset. De løste dem til UG, hvilket vidner om deres dedikation til kvalitet og kundetilfredshed.
Vi kan ikke takke K2 Huset nok for at gøre vores drømme til virkelighed. Deres ekspertise, professionalisme og vilje til at gå ekstra skridt gør dem til det oplagte valg for alle, der drømmer om at bygge deres eget hjem. Vi giver vores varmeste anbefaling til K2 Huset, og vi er dybt taknemmelige for det fantastiske arbejde, de har udført.

Antwort von K2huset
Vi har fået bygget dejligt hus færdigt i 2022 med nylig 1 års gennemgang. Tusinde tak til alle i K2 for fantastisk arbejde både i tegnefasen med Helles sikre hånd og konstruktive input og Pers tålmodige, venlige, rolige og praktiske og altid pålidelige aftaler.
Tak til meget dygtige håndværkere, som har bygget færdigt til tiden og til Pers byggestyring og opfølgning ved gennemgang, hvor alt er fulgt til dørs. Tak til Finn for flot murer-arbejde og reparation efter gennemgang.
Tak til Thomas for udearbejde og flot finish
Vi kan kun anbefale K2 og ville til enhver tid igen vælge K2 til nyt byggeri.
Tusinde tak til alle med KH fra Torben og Kate

Antwort von K2huset
Tak for at bygge vores drømmehus!
Vi har boet i vores nye hus i 7 måneder nu og vi er så glade for at vi valgte at bygge med K2 Huset.
Tryghed og kvalitet er klart nøgleordene for vores oplevelse af at bygge med K2 Huset. Alle aftaler er blevet overholdt fra start til slut og de har været så fleksible og vi føler at vi er blevet hørt hele vejen igennem. Vi var hele tiden i tæt dialog med vores byggevejleder og fulgte selv med i byggeriet de måneder hvor det stod på.
Vi kan klart anbefale at bygge med K2 Huset og vi gjorde det gerne igen.
Tak endnu engang K2 Huset
/ Mette og Andreas

Antwort von K2huset
Vi byggede med K2 Huset i perioden august 2022 – februar 2023. Vi kendte på forhånd ikke noget til K2 Huset, men efter besøg i flere af deres udstillingshuse kunne vi mærke at der var en god mavefornemmelse som skulle undersøges nærmere. Mavefornemmelsen blev kun forstærket da vi startede vores dialog og møder, hvor der blev afsat den tid som var nødvendig for os. Vi har igennem hele processen fra salg til projektering og i selve byggeperioden kun mødt professionelle medarbejdere og vi er aldrig gået forgæves med et ønske eller spørgsmål. Vi vil til enhver tid anbefale K2 Huset ud fra vores oplevelse som kan opsummeres således:
1. Til enhver tid har der været en konstruktiv og venlig dialog
2. Gennemsigtighed i budget og potentielle tilvalg
3. Høj håndværksmæssig kvalitet
4. Ingen ubehagelige overraskelser i processen
5. Levering til tiden
6. God service efter aflevering
K2 huset får derfor vores varmeste anbefalinger, og vi ville til enhver tid vælge K2 huset igen.
/Dorthe & Mads

Antwort von K2huset
Vi byggede med K2Huset i perioden august 2022-februar 2023.
Vi valgte K2Huset, da vi havde hørt godt om dem fra både tidligere kunder og byggerådgivere, og vi er i den grad blevet bekræftet i vores valg.
Vi følte os trygge og informerede i hele processen:
- Til opstartsmøderne lyttede de til vores ønsker og sparrede med os omkring mulige løsninger med respekt for økonomien.
- Vi vidste altid, hvordan vores valg påvirkede økonomien, da alle prisen på tilvalg var tilgængelige under hele opstart og byggeperiode.
- I løbet af byggeperioden fik vi altid hurtigt svar på vores henvendelser og hvis der opstod noget undervejs, blev det løst.
- Efter afleveringen har de ydet en super service.
Efter aflevering står vi tilbage med følgende overskrifter:
- Kvalitet
- Troværdighed
- God kommunikation
- Ingen ubehagelige overraskelser
- God service
Skulle vi bygge igen, ville vi helt klart vælge K2Huset!
En kæmpe anbefaling herfra og tak for samarbejdet.
/Christina og Mathias

Antwort von K2huset
En hel fantastik oplevelse fra dag 1. Efter vores første møde med Casper som var vores byggerådgiver, var vi ikke i tvivl om at det skulle være K2 der skulle bygge vores hus. Kemien var i top, og Casper var engageret og kom med gode forslag.
Undervejs i byggeprojektet havde vi løbende samtaler med Casper og hver gang fandt vi sammen frem til den løsning vi søgte efter.
Giver K2 de bedste anbefallinger
MVH. Carsten og Helle

Vi valgte K2 Huset til at opføre vores hus af flere, afgørende årsager:
- K2 Huset tog sig tid til at holde møde med os omkring vores ønsker og udfærdigede et tilbud til os, allerede inden vi havde en grund. Dette var andre firmaer ikke interesserede i.
- Alle priser på tilvalg var/er tilgængelige modsat hos andre firmaer, hvor vi fik en samlet pris og ikke kunne gennemskue, hvad der kostede hvad. På denne måde kunne vi hos K2 Huset til- og fravælge undervejs og stadig selv holde styr på det samlede budget (K2 Huset opdaterede samtidig budgettet løbende efter til- og fravalg undervejs) - altså ingen grimme overraskelser
- K2 Huset prøvede på intet tidspunkt at sælge eller påvirke os til tilvalg
- Flotte udstillingshuse
Vi har på intet tidspunkt fortrudt, at vi valgte at bygge med K2 Huset, som også efter underskriften fortsatte med at leve op til vores forventninger. Gennem hele processen - både før og under byggeriet -følte vi os trygge og i gode hænder.
Vi er super glade og tilfredse med vores nye hus, hvor kvaliteten og håndværket er i top.
De småting, der opstod undervejs, blev løst tilfredsstillende.
En særlig tak og stor ros til vores meget tålmodige byggerådgiver, Casper, som altid svarede på vores tusinde spørgsmål.
Vi vil uden tvivl anbefale K2 Huset til andre, der går med tanker om nybyggeri og skulle vi nogensinde bygge igen, ved vi, hvem vi skal ringe til.
Tak for samarbejdet,
/Søren og Nynne

Antwort von K2huset
Under et møde med et andet byggefirma, i forbindelse med vores indledende research, blev vi spurgt om hvilke kriterier der især var vigtige for os når vi skulle vælge byggefirma. Pris/gennemsigtighed, kvalitet og god kemi var vores svar. Vi fik at vide, at vi nok måtte forberede os på at gå på kompromis, da vores krav samlet set ville blive svære at opfylde.
En sommerdag i 2021 besluttede vi os for at tage turen fra Esbjerg til Herning for at kigge på udstillingshuse. Her var vi så heldige at møde Casper, som i bund og grund endte med at være årsagen til, at vi valgte at bygge med K2 huset. Vi fik en super god snak med Casper, og fandt hurtigt ud af, at vi her havde muligheden for at få alle vores kriterier opfyldt.
- Kemien var bare sport on!
- Alle priser var fuldt gennemsigtige - ikke noget “uha det bliver dyrt” eller “det koster ikke ret meget ekstra” som vi var blevet mødt med ved andre firmaer. Vi har igennem hele forløbet kunne få oplyst priser på alt, og har dermed kunne foretage vores til- og (knap så mange) fravalg på et oplyst grundlag.
- Kvaliteten var i top, og det var generelt tydeligt at se i udstillingshuset, at der ikke bliver lavet halve løsninger. Jeg vil faktisk vove at påstå at K2 huset har verdens dygtigste håndværkere. De forstår virkelig at lave det helt perfekte finish.
Vi har igennem hele processen oplevet stor fleksibilitet og alle vores ønsker er blevet imødekommet.
Når der har været problemstillinger og små bump på vejen, har K2 huset været utroligt løsningsorienterede, vi er blevet lyttet til og har fundet frem til den bedste løsning hver gang.
Tusind tak til K2 huset - og i særdeleshed til Casper - for at hjælpe os i mål med drømmehuset.

Antwort von K2huset
Vi overtog tilbage i Maj vores nye hus, og har dermed boet i huset i lidt over et halvt år nu. Vi er stadig lige så glade for det, som på dagen hvor vi overtog huset!
Før valget om at det var K2 Huset der skulle bygge vores hus, havde vi været ude og se alverdens udstillingshuse, men det var først da vi kom ind i et af K2s huse, at vi følte vi havde ramt det helt rigtige.
Lige fra det første møde med vores byggerådgiver Dennis, vidste vi, at det var K2 huset vi ville bygge med. Helt nede på jorden, og ikke bange for at udfordre os på nogle af vores skæve ideer. Hvis vi var i gang med at lave nogle valg som han mente ikke ville være en meromkostning værd, så blev det nævnt som det var. Der blev altså ikke bare lavet mersalg for at lave mersalg, og det kan altså ikke undervurderes hvor meget sådan noget betyder!
Gennem hele processen har der været god dialog, og K2 huset har været super samarbejdsvillige og løsningsorienterede, selvom vores byggeforløb var et kæmpe rod pga. en udstykning som var ca 1% færdig da vi skulle i gang med at bygge huset.
K2 huset får derfor vores varmeste anbefaling, og vi ville til enhver tid vælge K2 huset igen.

Et godt samarbejde
Vi overtog vores nye hus midt i november og vi er rigtig glade for det. Processen omkring huset, lige fra ide, til tegning til opførelse, har været præget af gennemsigtighed og tillid. Vi har haft indflydelse fra start til slut og der er næsten ikke noget, der ikke har kunne lade sig gøre.

Antwort von K2huset
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.