K2 biler Bewertungen 116

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kære K2 Biler, Efter en gennemgang af bilens opgaver med professionel fejlfinding er udgifterne blevet mindre. Meget tilfredstillende. Dernæst er opgaverne udført til aftalte tidspunkt med f... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En stor service Mange år som kunde. Er tryg ved aftalerne og bilen kører mange kilometer om året. Dennegang måtte jeg dog bløde ekstra fordi det slider på motoren. Alt blev dog iværksat efter aftale... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fra start til slut. Priserne er fair, kommunikationen er klar, og servicen er i top. Et værksted, man kan have fuld tillid til og føler at man er i virkelige gode hænder. Jeg kan varmt anbefale vær... Mehr ansehen

1. Autowerkstatt

Vom Unternehmen geschrieben

Reparation af alle bilmærker - Forsikringsskader - Rudecenter - Salg og leasing af nyere brugte biler

4,7

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

K2 Godt sted

K2, Byens bedste værksted.

17. April 2026

Hej Jan.
Tak for de pæne ord :-)
Det sætter vi stor pris på!

Hurtig og god service

Hurtig og god service ifm. skift til sommerhjul.
Fint venteområde med kaffe og kakao.
En rigtig god oplevelse.

10. April 2026

Hej Jesper.
Tusinde tak for de pæne ord. Det sætter vi stor pris på!

Kære K2 Biler

Kære K2 Biler,

Dernæst er opgaverne udført til aftalte tidspunkt med fleksibel aftale om at tage bilen med igen.

Mange tak for professionel kunde- og værkstedsservice.
Dbh,
Sigismund

8. April 2026

Hej Sigismund.
Tusinde tak for at tage dig tid til at skrive en flot anmeldelse. Det betyder meget for os!

Nemt at bestille tid

Nemt at bestille tid.
Fornuftige priser
Hurtig ekspedition
Alt i alt, godt

7. April 2026

Hej Jesper.
Tak for de pæne ord. Det sætter vi stor pris på!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kan anbefales

Hurtig og flink betjening.
Dygtige på værkstedet

1. April 2026

Hej Frederik.
Mange tak for de pæne ord. Det sætter vi stor pris på!

Ved oplevelse

Ved oplevelse

31. März 2026

Hej Gøkhan.
Tak for din bedømmelse. Den sætter vi pris på!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er den tredje gang jeg kommer til…

Det er den tredje gang jeg kommer til K2 Biler, og jeg blev tilbudt igen en hurtig og professionel service. Også for en rimelig pris, bedre end konkurrenternes.

31. März 2026

Hej Andrei.
Mange tak for din tilbagemelding og de pæne ord. Det betyder meget for os!

5+ stjerner herfra

Dygtige, servicemindede, behagelige og troværdige. Her er man i gode hænder og til rimelig pris. Absolut 5+ stjerner herfra og mit fremtidige værksted. Tak for jer 😊

25. März 2026

Hej Tanja.
1000 tak for de pæne ord. Det betyder meget for os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service og fuld tryghed

Jeg er en stor fan og har været kunde hos K2 Biler i mange år. Hver gang har jeg fået en fantastisk oplevelse – både når det gælder service, reparation og klargøring til syn. Vi overvejer faktisk også at købe vores næste bil hos dem.

Senest havde jeg endnu en rigtig god oplevelse i forbindelse med reparation af min bil og klargøring til syn – inklusiv selve synet. Hele forløbet var professionelt og gnidningsfrit.

De var grundige og rigtig gode til at forklare, hvad der skulle laves, og hvorfor. Jeg følte mig tryg hele vejen igennem, og der var ingen overraskelser undervejs – hverken i forhold til arbejdet eller prisen.

Min bil gik igennem syn uden problemer, og det var tydeligt, at arbejdet var udført ordentligt. Det giver virkelig ro i maven at vide, at bilen er i god stand.

Super service, god kommunikation og høj kvalitet i arbejdet. Jeg kan klart anbefale K2 Biler til alle, der ønsker en tryg og professionel oplevelse – uanset om det gælder reparation, syn eller køb af bil.

20. März 2026

Hej Nick.
1000 tak for din flotte tilbagemelding. Det gør os glad at høre dette.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har brugt k2 i mange år og er aldrig…

Vi har brugt k2 i mange år og er aldrig blevet skuffet. Først holdt de liv I vores Getz og da den ikke kunne mere skaffede Kasper en I20 som vi er meget glade for. Der er altid god behandling og stemning. Der bliver aldrig lavet noget uden at vi har fået en pris.

18. März 2026

Hej Hanne og Per.
Endnu engang tak for de søde ord. Kunder som jer gør vores dag bedre. Tak for slik :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stor service i trygge rammer

En stor service
Mange år som kunde. Er tryg ved aftalerne og bilen kører mange kilometer om året. Dennegang måtte jeg dog bløde ekstra fordi det slider på motoren. Alt blev dog iværksat efter aftale først, og det virker troværdigt. Hertil kommer at interiøret lige havde fået en omgang i tilgift - tak for det. 🙏

17. März 2026

Hej Kenneth.
1000 tak for de pæne ord. Vi sætter stor pris på at have dig som kunde.

God og hurtig betjening

God og hurtig betjening. Meget venlige mennesker med styr på det de laver.

17. März 2026

Hej Augusta.
Mange tak for din tilbagemelding og dine pæne ord. Det sætter vi stor pris på!

Fantastisk service

Fantastisk service
Alt fungerer her og vi er yderst tilfredse hver gang vi kommer og skal have serviceret en af vores biler
Vi er kommet her i mange år og fortsætte med at komme ☺️

2. März 2026

Hej Sammy.
1000 tak for de pæne ord!
Det betyder meget for os.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fra start til slut alt okay.

Fra start til slut.
Jeg kan varmt anbefale værkstedet til alle, der ønsker kompetent arbejde, god service og en rigtig positiv oplevelse.

18. Februar 2026

Kære kunde.
1000 tak for de pæne ord.
Det betyder meget for os!

Super god service

Super god service og de gjorde det hurtigt da jeg sad og ventede. Har brugt dem i mange år og vil stadig gøre det.

11. Februar 2026

Hej Jannie.
1000 tak for din tilbagemelding.
Det betyder meget for os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde en god oplevelse med prøvekørsel…

Havde en god oplevelse med prøvekørsel af en Hyundai i30. Sælger var godt tilstede i samtalen og brugte den nødvendige tid på klargøring og efterfølgende til gennemgang af bilens historie.

Simpel sag, men stadig 5 stjerner herfra.

Vh. Christoffer.

10. Februar 2026

Hej Christoffer.
Mange tak for den pæne ord. Det sætter vi stor pris på!
Jeg håber at se jer her nede igen :-)

Ros til K2 biler

jeg vil gerne have lov til at skamrose K2-biler energivej 14. Jeg brændte min højtrykspumpe af og en del af min udstødning på min Fiesta ST MK8. Delene er highperformance dele til en GTI-bil og koste dyrt. K2 gjorde alt hvad de kunne for at holdt prisen nede, selvom, det koste dyrt. selv lånebil blev reduceret væsentligt i pris. Virkelig god respons dagligt fra værkfører Kim, der løbende holdt mig orienteret med prisen, der løb voldsomt op (31k med service). Han bongede mig fx. kun for 2 dages lånebil , selvom jeg havde den i 8 dage. Kan stærk anbefales, kæmpe god service, og virkelig god respons, når tingene udviklede sig, desværre i nedadgående retning, da det blev væsentligt dyrere end forventet. Kim thumbs up for din forståelse..31k er lidt af en lagkage at æde (incl service). Anyways jeg holder en af 8 biler i DK kørende

2. Februar 2026

Hej Michael.
Mange tak for din tilbagemelding og dine pæne ord. Det betyder meget for os! Jeg er glad for at vi fik din fine bil ud at køre igen.
Mvh Kasper - K2 biler

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr