Fantastisk service
Fantastisk service, og rigtig god kommunikation med sælger.
Han leverer service ud over det forventede.
Leverede en bil, og gav’ en god byttepris for den gamle bil.
Meget tilfreds kunde her.

Antwort von Jysk Autohus
Jysk Autohus er en dedikeret bilforhandler med fokus på salg af kvalitetsbiler. Vi sætter en ære i at levere en tryg og gennemsigtig bilhandel, hvor kundeservice altid er i centrum. Alle vores biler er nyservicerede, nysynede og professionelt klargjorte, så du som kunde kan køre herfra med ro i maven og en bil i topstand. Vi tror på, at den gode bilhandel begynder med tillid – og vi gør os umage for at leve op til det ansvar. Hos Jysk Autohus møder du faglighed, ordentlighed og ægte interesse for dine behov som bilkøber. Uanset om du er førstegangskøber eller erfaren bilentusiast, står vi klar med rådgivning.
Jegstrupvej 54, 8361, Hasselager, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Fantastisk service, og rigtig god kommunikation med sælger.
Han leverer service ud over det forventede.
Leverede en bil, og gav’ en god byttepris for den gamle bil.
Meget tilfreds kunde her.

Antwort von Jysk Autohus
Købte en Citroen i april og blev mødt præcis som jeg havde håbet. Blev roligt forklaret hele købs procesen samt specifikationer omkring bilen og alt sammen til en fornuftig pris.
Kan varmt anbefales

Ændring af stjerner :(
I min tidligere anmeldelse gav jeg Jysk Autohus 4 stjerner ud fra at handlen forløb fint. (Men sådan er det vel altid når vi skal købe en vare)
Jeg håbede, som jeg skrev, at kunne ændre denne til 5 stjerner når jeg lærte bilen at kende men fornemmelsen af at dette kom til at ske, var langt væk.
En bil der efter 10 dage skulle have nye bremseklodser, trods nysynet, samt en katalysator der skulle skiftes.
Denne "åd" sælger da købet trods alt var så nyt at man nok ikke kunne komme udenom, men en nysynet bil som hyler efter nye klodser...
I beskrivelsen af virksomheden står der "et firma med ordentlighed" !!! Hvad er ordentlighed ? Det er der nok mange meninger om.
Der fulgte 4 sommerdæk med som skulle på i dag. Møtrikkerne som sad med vinterdækkene passer ikke til sommerdækkene, til trods for at der ved salg blev spurgt om der fulgte andre med. Svarer var "at dem der sad på nu passede til sommerdækkene.. "
Et telefonopkald herfra med beskeden i den anden ende, at de kunne købes i T-Hansen blev det - kort og "godt" og så blev der lagt på.
Nej tak herfra - en ordentlig tone kunne måske have gjort at de først givne 4 stjerner forblev.
Overvejer man at købe bil hos Jysk Auto i Hasselager, så hav en med som kan hjælpe med at se de " små ting" som kan være hos en brugt bil - jeg handlede alene, uvidende om bil med tanken/håbet om ordentlighed og tillid - den del får man ikke med som en del af handlen hos Jysk Auto, Hasselager.
De tidligere 4 stjerner ændres til 2 herfra.

Antwort von Jysk Autohus
God oplevelse ved køb af brugt bil. Venlig betjening og en nem handel. Kan klart anbefales.

Antwort von Jysk Autohus
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos jysk autohus. Professionel og venlig betjening fra start til slut, og hele processen forløb trygt og godt. hjælpsom, ærlig og tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål. Kan klart anbefales til andre, der ønsker en seriøs og pålidelig bilforhandler

Antwort von Jysk Autohus
Jysk autohus får mine anbefalinger. Har i dag hentet bil og har kun haft en god oplevede fra start til slut.
God service og en sælger som var klar til at hjælpe bedst muligt i mål.
Umiddelbart vil jeg give Jysk Auto 5 ⭐️men da købet stadig er så nyt, bliver det til 4.
Jeg glæder mig meget til at lære min bil at kende, og er ret sikker på at når det sker, så bliver det til 5 ⭐️ istedet for de 4.

Antwort von Jysk Autohus
Jeg købte min bil hos Jysk Autohus, og jeg kan varmt anbefale dem.
Jeg havde en bil, jeg overvejede at tage med i bytte, men jeg fik en ærlig vurdering og blev gjort opmærksom på, at jeg sandsynligvis kunne få 10.000–15.000 kr. mere ved at sælge den selv på DBA. Det valgte jeg at gøre – og allerede en uge senere fik jeg den solgt til den ønskede pris.
Jeg endte derfor med at købe bilen i ren handel, og den stod i perfekt stand, præcis som aftalt.
Ærlig rådgivning og en god biloplevelse – mere kan man ikke forvente af en bilforhandler. Tusind tak for en rigtig god handel!

Antwort von Jysk Autohus
Jeg havde en rigtig positiv oplevelse hos Jyske Autohus. Allerede fra man træder ind ad døren, bliver man mødt med personlig og god service, hvor der virkelig bliver tænkt med kunden for at få mest muligt ud af pengene. Bilen er i god kvalitet, og det giver ekstra tryghed, at de selv kan lave på bilen, hvis der skulle opstå noget. Derudover har de gode samarbejdspartnere og aftaler, som man kan stole på. Jeg kan helt klart anbefale Jyske Autohus til alle, der er på udkig efter en god og pålidelig bil.

Antwort von Jysk Autohus
Jeg blev mødt af en helt igennem professionel og venlig sælger, hvor der var højt til loftet og plads til at stille spørgsmål.
Det glæder mig at sige, at jeg i dag har købt en bil gennem Jysk Autohus.

Antwort von Jysk Autohus
Super fint. Fair pris og god service. Pæn og vedligeholdt biler.

Super god service!
Man får følelsen af at være i trygge hænder og man bliver behandlet med ordentlighed.
Tak for handlen.

Antwort von Jysk Autohus
Nemt, enkelt og behageligt service

Antwort von Jysk Autohus
Vi har købt to biler til Minidesign hos Jysk Autohus, og vi kunne ikke have ønsket os en bedre oplevelse. Servicen var i top fra start til slut! hurtig respons, klar kommunikation og ingen skjulte overraskelser. Bilerne stod præcis som lovet, og alt papirarbejdet blev ordnet uden problemer. Leveringen gik hurtigt, og hele processen var både nem og tryg.
Det er sjældent, man møder så professionel og reel service i bilbranchen, og derfor kan vi varmt anbefale Jysk Autohus til andre. Vi handler helt klart der igen, hvis vi skal bruge flere biler i fremtiden.

Antwort von Jysk Autohus
Har netop købt bil gennem jysk autohus, og kan kun sige at jeg er super godt tilfreds! God pris, god service og bare rigtig behagelig oplevelse.

Antwort von Jysk Autohus
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.