Beskadigede lærreder byttet uden bøvl!
Havde bestilt 2 store lærreder. De kom hurtigt men var begge blevet beskadiget under fragten. Der var absolut ingen bøvl med at få tilsendt 2 nye lærreder - og igen hurtig ekspedition. Det er da god service.
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
God oplevelse, pakket godt ind og hurtig levering
Jeg købte 4 svæverammer mens de havde ferielukket, men modtog alligevel mine varer dagen efter de havde åbnet igen. Varerne var rigtig godt pakket ind og passede perfekt til mine malerier.
Jeg handler gerne her igen.
God og intuitiv webshop.
Hurtig levering.
Virkelig god service.
Har brugt dem 5-6 seks gang. Service og varer er altid fremragende.
Afleverede 6 plakater i specialmål, jeg gerne ville have indrammet. Som lovet var opgaven udført efter 3 uger.
Jeg henter 6 billeder, der var flot indrammede og lignede en "million". Indramningen var gedigent og kompetent udført, til en pris der var absolut rimelig for det udførte arbejde.
Jeg er meget tilfreds, og vil helt sikkert vende tilbage, hvis jeg har en anden plakat, jeg ikke kan bruge en standard ramme til :)
Har lige modtaget special-fremstillet svæveramme fra Jydsk Ramme-& Listefabrik via fragtmand.
Kvaliteten er i top
Leveringstid er kort - selvom jeg bestilte mellem jul/nytår.
Kan varmt anbefale!
Utrolig flot ramme. Lavet præcis på mål, og god rådgivning på telefonen
Stærke priser og super godt produkt: Præcise mål og forborede huller. Hurtig levering og god indpakning. Sådan skal det gøres !
Absolut fine rammer, super hurtig levering og alt er pakket forsvarligt.
Fuld tilfredshed med information om levering og kvaliteten af den bestilte ramme.
Kvalitet! Godt håndværk og god service.
FINT ARBEJDE, TOP KVALITET, RIGTIG GODE PRISER OG SUPER HURTIG LEVERING! Jeg kan kun give Jydskramme.dk mine varmeste anbefalinger.
Bestilte 2 blindrammer, som det hastede med, og de blev lavet og afsendt samme dag, som de modtog bestillingen, jeg havde lavet online aftenen før. Og så modtog jeg dem med posten næste dag, altså efter kun godt 1½ døgn. Perfekt!
Eneste lille "men" var, at jeg ikke var klar over, de kom usamlet, så det ville have været rart med en lille samlevejledning, når man - som jeg - aldrig har haft sådan noget mellem hænderne før. Normalt vil jeg vove at påstå, jeg godt kan bruge de små grå, men måske er jeg bare lidt dummere end gennemsnittet, når det kommer til præcis sådan et projekt, for jeg fandt ud af for sent, at jeg ikke skulle have brugt trælim til samling af hjørnerne. Heldigvis blev resultatet helt fint alligevel. Det er helt klart ikke sidste gang, jeg bestiller ved jydskramme.dk
Meget tilfreds!
Jeg skulle bruge en svæveramme i et ikke almindeligt mål. Checkede ca 10 hjemmesider for vejledning og priser, og Jydskramme var helt klart de bedste på begge felter. Vejledningen er virkelig god og let at forstå og priserne er helt klart de bedste. Jeg ringede til Michael i kundeservice for spørgsmål om levering og fik bare den venligste betjening. Rammen kom med posten og grundigt beskyttet i god emballering. Rammen er virkelig flot udført og kvaliteten i top. Mit billede passede perfekt i rammen og der var lagt præcist 5 millimeter til hele vejen rundt, så billedet kan svæve. Jeg fandt en super god og anbefalelsesværdig vejledning på YouTube om hvordan man samler ramme og billede så det er snor-lige.
Jydskramme fortjener en sjette stjerne. Fremover vil jeg kun handle rammer der.
Super service og flotte rammer.
En af de 6 rammer jeg bestilte havde slået sig lidt. Jeg tog kontakt og de sendte straks en ny - uden dokumentation eller andet.
Kan klart anbefales! Især når prisen også er god.
Skulle bruge 9 blindrammer dagen efter. Ringede til firmaet kl 8.
De ville høre målene så de med det samme kunne se om de havde det på lager.
Det havde de og de lovede at jeg ville have varen dagen efter.
Som sagt så gjort, jeg fik varen med posten dagen efter.
Service er i top, produktet er flot og prisen er den billigste jeg kunne finde på nettet.
Anbefaler og handler her igen!!
Vi bestilte 2 svæverammer og har modtaget et rigtigt flot resultat. Hjørnerne passer, ingen slinger i valsen. Kan varmt anbefales
Har igennem flere år handlet hos jydsk ramme- og listefabrik og kvaliteten er altid i top, der er hurtig betjening og god service ved spørgsmål. Jeg er altid tilfreds.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.