Just PrintBewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg synes Justprint fra Dag 1 har været meget hurtige og meget gode til at ringe mig op, hvis der var noget. Jeg føler mig på fornavn med flere af gutterne derude, og tryksager vi har modtaget har vær... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sendte en tryksag, med billeder i for lav opløsning. Justprint kunne lige se at jeg havde brugt en forkert indstillet destiller, og bad mig ringe. Rasmus hjalp mig hurtigt igennem at eksporter... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har efterhånden prøvet en del print firmaer og vi har aldrig oplevet så billige priser, som hos Just Print. Resultatet er sindssygt flotte prints, servicen var effektiv, hurtig og venlig, så vi vi... Mehr ansehen

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og effektiv betjening..

Kanon service. Jeg fik ideen at jeg gerne ville trykke en fotocollage og da jeg besøgte just-print's hjemmeside blev jeg inden for kort tid kontaktet af en af deres medarbejdere via en chat-funktion på siden.
Jeg har for nogle år tilbage fået trykt et lignende billede hos en anden onlineforhandler, og erfarede dengang at det ikke altid er lige nemt at få trykt billeder i ’alternative’ formater, da de fleste, i dette sammenhæng, opererer med standardiserede løsninger.
Men Just-print var utrolig behjælpsom, og kunne meget hurtigt give mig en størrelse og en pris på billedet. God vejledning, god service!
Vil bestemt benytte mig af Just-print i fremtiden.

25. Januar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service og flotte print

Har nu handlet hos Just-print et par gange og er super glad! Der bliver fulgt op på bestillingerne, og der er en rigtig god service.

Er helt sikkert der jeg skal have lavet alle print i fremtiden.

24. Januar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk professionel og hurtig service!

Jeg skulle i arbejdsøjemed have printet en plakat i to eksemplarer og søgte længe efter nogen, som kunne gøre det hurtigt, uden at det skulle koste en formue.

Via Google støder jeg på just-print.dk og efter lidt chat i chat-funktionen på hjemmesiden med en venlig og vidende medarbejder, så er plakaterne bestilt. Medarbejderen på chatten lover endda, at plakaterne kan blive sendt allerede samme dag, uden at vi skal betale ekstra.

Jeg kan kun anbefale andre også at bruge just-print.dk. Meget hjælpsom og nærværende betjening kombineret med konkurrencedygtige priser er en vinder i min bog.

24. Januar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig service ;o) og god kundekontakt

Jeg sad og søgte på kuverter og kom tilfældigvis forbi deres hjemmeside. Viste ikke helt hvordan jeg skulle gribe det an og pludselig kom en lille chat boks op. Jeg skrev lige mit spørgsmål og fem sekunder senere havde jeg fået svar og min ordre var igang.

10. Januar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Studietrøjer lige til døren og tiden! :D

Hos just-print.dk fik vi rigtig god service! Vi stod med kun en uge til afrejse og manglede de ønskede trøjer. Vi kontaktede just-print.dk, som straks meldte tilbage, at de sagtens kunne få produceret trøjerne til tiden - og rigtig nok - vi endte med dem få dage efter vi havde bestilt dem!
Gennem hele processen stod kundeservice til rådighed til alle vores mange spørgsmål.
Prisen er ganske overkommelig, og udvalget er passende.
Vi har været rigtig glade for just-print.dk, som har givet os et minde om vores gode studietur :-)

9. Januar 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fremragende service, perfekt tryk og rystende billigt

Jeg skriver normalt ikke anmeldelser, men jeg vil gerne gøre det i det her tilfælde. Jeg havde svært ved at bedømme præcis hvilke mål, jeg skulle bruge, men der var just-print utroligt gode til at vejlede. Jeg fik materialet tilsendt lynhurtigt og resultatet var meget bedre end jeg havde forventet. I et ord: Fremragende!

Just-print får varme anbefalinger herfra.

19. Dezember 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kanon service og god kvalitet

Bestilte flyers hos dem. Havde lavet en fejl i den PDF fil jeg sendte ind - de rettede det uden ekstra omkostninger.

2 dage efter fik jeg mine flyers leveret.

Kanon service! Køber helt sikkert der igen.

17. August 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr