Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag är verkligen jättenöjd med Juridium! Jag fick snabbt hjälp då jag hade ett mycket akut ärende som gjorde mig stressad. Min jurist A tog sig med stor kompetens an mitt case, och vi gjorde i lugn o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vill varmt rekommendera senior juristen Cassandra Christiansen på Juridium som hjälpte mig vid avslutet av min anställning. Hon visade på stor kunskap inom arbetsrätt och kommunicerade tydligt var... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Unternehmensdetails

1. Anwalt für Immobilienrecht
  2. Anwalt für Seniorenrecht
  3. Anwalt für Erbrecht
  4. Anwalt für Steuerrecht
  5. Prozessanwalt

Vom Unternehmen geschrieben

På Juridium brinner vi för att göra juridiken tillgänglig för alla. Vår ambition är att sänka trösklarna och göra det enkelt för dig att få det stöd du behöver – oavsett om det handlar om en möjlighet, en utmaning eller en oväntad händelse i livet. Våra kvalificerade jurister finns här för att ge dig trygghet och vägledning.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

48 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Professionell, trygg och kunnig vägledning

Vi är väldigt nöjda efter vårt första samtal med advokat Matilda Selander Persson. Hon var trevlig, lyhörd och saklig, och det märktes tydligt att hon har djup kunskap inom sitt område. Samtalet gav oss både tydlig vägledning och ett ökat lugn i en annars komplex situation. Vi kommer definitivt att fortsätta anlita Matilda i vårt ärende. Kostnaden kändes fullt rimlig med tanke på den professionalitet och kompetens vi fick ta del av. Rekommenderas varmt!

9. April 2025

Professionellt och medmänskligt bemötande

Jag tycker jag fick en professionell förklaring och råd kring min fråga samt kände att hon som svarade faktist brydde sig och var intresserad att ge ett bra svar. Det kändes aldrig påskyndar utan gav tid för mig att förstå. Speciellt med tanke på att det var gratis. Över mina förväntningar. Tack

14. März 2025

Ärende hos Juridium

Jag fick kontakt ganska snart med Sam Rahnamaei som hjälpte mig med konsultation och bollade olika frågor och möjliga lösningar för det ärendet jag hade med banken. Proffsigt bemötande och hörde av sig när jag sökte kontakt. Det fick en lösning som jag är glad över.

25. Dezember 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Unga oerfarna jurister

Unga oerfarna jurister, inte advokater. Debiterades för "varje rörelse". Lyfte initialt att "personen ifråga hade skulder hos kronofogden" dvs "inte utmätningsbar. Ändå fortsatte ärendet. Fick akta mig för att ringa, skriva, fråga om saker då allt debiterades. Anlitade sedan en advokat som höll "ett fokus" och som snabbt hanterade ärendet. Behövde inte betala en enda faktura då hon genast ansökte om rättsskydd. På Juridium hävdades att skyddet först kunna ansökas om när tvisten gått till domstol. Kostnaden hos den erfarna Advokaten var en bråkdel av det som Juridium debiterade.

22. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jag vill Tacka Matilda Selander-Persson…

Jag vill Tacka Matilda Selander-Persson så innerligt mycket för den otroligt fina hjälp jag fick så att jag fick tillbaka mitt körkort efter tre år på grund av en felaktigt inskriven diagnos som en stafettläkare skrivit in i min sjukjournal. Med hennes professionalism och stora kunskap så överlät jag ärendet i hennes händer och jag gjorde helt rätt. Vi hade alltid God kontakt via telefon, sms och email och hon svarade på första försöket varenda gång jag ringde. Helt underbar service och jag är så otroligt tacksam till Juridium och Matilda Selander-Persson för deras professionella sätt att utföra mitt ärende. Jag kan inte Tacka nog för underbart och vänligt mottagande under hela processen och jag Rekommenderar verkligen Juridium AB till alla som behöver juridisk hjälp. Och blir det något mer i framtiden så kommer jag tveklöst att anlita Juridium AB igen.
Med vänlig hälsning,
Roland Graf, Älvdalen

25. August 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ett personligt bemötande och en positiv…

Ett personligt bemötande och en positiv utgång av mitt tvistemål.

16. April 2024
Juridium AB-Logo

Antwort von Juridium AB

Hej Peter,
Tack för din feedback. Vi är väldigt glada över att du är nöjd med vår hjälp. Du är mer än välkommen att återkomma för det fall behov uppstår på nytt.

Med önskan om en fin fortsatt söndag.

Kundtjänst Juridium
Info@juridium.se
010- 440 6221

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr