Jura danmark Bewertungen 205

TrustScore 5 von 5

4,9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan varmt anbefale Stefan Rindom. Efter et behageligt foredrag på Madam Bagger i Korsør fik vi hurtig en aftale i hus og fik hurtig tilsendt vores dokumenter og en dejlig beskrivelse af hvordan vi v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stefan Rindom fra Jura Danmark vil jeg varmt anbefale. I januar 2025 var jeg til foredrag om arv og testamente mm på Madam Bagger i Korsør. Godt foredrag af Stefan Rindom. Efter start med mail... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kan anbefale Ditte Lundtoft af hele mit hjerte. Ditte kunne hjælpe og svare på alle spørgsmål og hun bragte også ting frem, som jeg overhovedet ikke havde tænkt over og samtidig var hun så sød at ko... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkeligt sagligt, informativt og oplysende møde på Holmberggård for nylig. Stefan gjorde lovstof og jura let forståeligt, bragte sig selv i spil og i det hele taget blev vi opmærksomme på vigtighed... Mehr ansehen

1. Rechtsdienstleistungen

Vom Unternehmen geschrieben

Jura danmark specialiserer sig i at levere simpel og forståelig juridisk rådgivning og dokumenter. Vi har etableret et enkelt medlemskab, der giver dig ubegrænset juridisk rådgivning, når du har brug for det, uanset om det handler om familie eller erhverv.

4,9

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Foredrag Sønderborg

Super vejledning til at nå i mål med det svære i livet, men så vigtig en ting. Det kan vi takke Dorte (Sønderborg) for, professionelt og behageligt.
Tak

22. Februar 2024

Kære Nina

Det varmer at høre, at I fandt vejledningen både professionel og behagelig, og at I nåede i mål med noget, der er både svært og vigtigt i livet. En stor tak til jer for jeres taknemmelighed. Dorte er en central del af vores team, dedikeret til at yde den bedste støtte med et personligt touch. Jeres feedback bekræfter, at vi er på rette vej. Vi sætter stor pris på jeres tillid til os i disse vigtige øjeblikke.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Foredraget i Svendborg d. 8 januar 2024

Foredraget i Svendborg d. 08 januar 2024.
God orientering, men desværre led det under en svigtende teknik hvad lyden angik. Dorte Villert forsøgte at klare det, så vi kunne få noget ud af det.

Hun fremstår som en behagelig og kompetent jurist, da hun senere besøgte os, og vi fik foranlediget en fremtidsfuldmagt. Så godt tilfreds med hendes indsats.

8. Januar 2024

Kære Else

Beklager at teknikken drillede på et af de eksterne steder vi har afholdt et gratis foredrag på.

Jeg er dog utrolig glad for at du har haft en god oplevelse med Dorte og er tilfreds med hendes indsats med rådgivning og udarbejdelse af dokumenterne som jo er det vigtige.

Derfor ville jeg da meget gerne høre hvad vi kunne have gjort anderledes ift. at Dorte kan få 5 stjerner ud fra den service som hun har ydet.

Du er velkommen til at skrive til mig på kontakt@juradanmark.dk - Att: Danni

// Danni

Fremtidsfuldmagt

Det var en god og lærerig aften, hvor Ditte holdt et foredrag, der var til at relatere til.
Hun kom ind på mange virkelige interessante episoder, så vi fik noget at tænke over.
Vi kan varmt anbefale hende.
Hilsen Lilian og Ingolf Olesen

7. Februar 2024

Kære Lilian og Ingolf

Tak for jeres fine anmeldelse af Ditte og Jura danmark.

Vi gør meget for at vores foredrag er i øjenhøjde og man kan gå derfra med noget brugbar viden.

Jeg giver ordene videre til Ditte.

Tak til Mette

Tak til Mette for en professionel behandling med et glimt i øjet

30. Januar 2024

Kære Ole

Tak for din anmeldelse af Mette og Jura danmark.

Jeg er glad for den oplevelse du har haft med Mette, og at du har fået en professionel behandling.

Det er vigtigt for os når vi arbejder med disse emner at det bliver gjort på en professionel måde, en god tone, men at man også kan gøre det i øjenhøjde.

Jeg giver ordene videre til Mette.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

En god og overordnet professionel…

En god og overordnet professionel gennemgang af muligheder og faldgrupper, der gav stof til eftertanke.

30. Januar 2024

Kære Bjarne,

Tak for din fine anmeldelse.

Jeg er glad for at vi har holdt en professionel tone og givet en god genenmgang af de forskellige ting.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter at have lyttet til et godt foredrag besluttede vi at tegne en fremtidsfuldmagt.

Efter at have lyttet til et godt foredrag om testamenter og fremtidsfuldmagter ved Dorte Villert Holdt den 5. december 2023, fik vi senere besøg af hende og besluttede os derefter til at oprette fremtidsfuldmagter, som den 1. februar 2024 blev bekræftet ved notaren i Sønderborg. Vi kan give Dorte vores bedste anbefaling.
Rhoda og Stig Christensen

5. Dezember 2023

Kære Stig & Rhoda

Tak for jeres anmeldelse af Dorte.

Vi er glade for at I har valgt os til at få udarbejdet jeres fremtidsfuldmagter.

Flot fremført foredrag

Et godt foredrag og et fint efterfølgende besøg af Dorte Villert Holdt privat. Vi fik fin og professionel hjælp til at lave et testamente.

21. November 2023

Kære Susanne,

Tak for din anmeldelse af Dorte. Vi er glade for at du fik den hjælp du havde behov for, for at kunne få udarbejdet et testamente.

Rigtig godt foredrag

Rigtig godt foredrag! Vi gik hjem med en masse god info. som Mette havde formidlet perfekt!
Hilsen
Jette og Willy

24. Januar 2024

Kære Jette & Willy,

Jeg er glad for at I har haft en god oplevelse med Mette og at formidlingen var perfekt.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fint foredrag og god opfølgning…

Fint foredrag og god opfølgning bagefter. Afholdt møde hvor Dorte Villert Holdt forklarede tingene på en god måde, som gjorde det nemt for mig at beslutte hvilken løsning der var bedst for mig.
Mange tak for hjælpen.
Kh. Heidi 🌸

11. Januar 2024

Kære Heidi.

Tak for de fine ord, vi er glade for at du har haft en god oplevelse med Dorte og at det blev forklaret på en måde så det var nemt at beslutte hvilken vej du ville gå.

En fantastisk oplevelse

En fantastisk oplevelse. Mette var rigtig god til at forklare så vi forstod det. Vi anbefaler Jura Danmark
Hilsen fra Hanne og Jørgen

19. Januar 2024

Kære Hanne & Jørgen

Tak fordi I har taget jer tid til at anmelde Jura danmark - Jeg er glad for at Mette har hjulpet jer med at give rådgivning i øjenhøjde.

God og personlig hjælp.

God og personlig hjælp.
Tak til Mette!

1. Dezember 2023

Kære Betina

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at Mette har givet en god og personlig hjælp.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

godt foredrag hvor der blev gennemgået…

godt foredrag hvor der blev gennemgået alle detaljer, kan kun anbefale at deltage i jeres foredrag

21. November 2023

Kære Susanne

Jeg er glad for at du har været tilfreds med et af vores mange foredrag og du har fået en masse viden med dig.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mette Schultz-Petersen gav mig virkelig…

Mette Schultz-Petersen gav mig virkelig god hjælp til at lave fremtidsfuldmagt og i et sprog, som jeg kunne forstå.

23. Oktober 2023

Kære Jette

Tak for din fine anmeldelse af Jura danmark. Jeg er glad for at Mette har hjulpet jer med at få udarbejdet en fremtidsfuldmagt og i et sprog som var til at forstå. Vi gør meget ud af at hjælpe i øjenhøjde.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mette var yderst kompetent og gav god…

Mette var yderst kompetent og gav god vejledning

20. Oktober 2023

Kære Niels

Tak for din anmeldelse af Jura danmark.

Jeg er glad for at Mette har givet jer en god vejledning og skal nok give ordene videre.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De har været nem at komme i kontakt…

De har været nem at komme i kontakt med, også digitalt (zoom) og dokumenterne var hurtigt udarbejdet og udformet lige efter vores ønske i "første hug".
Så opslag på facebook med planlagt infomøde lokalt, som forløb virkelig godt.

17. August 2023

Hej Henning,

Tak for din positive tilbagemelding. Det er godt at høre, at du er tilfreds med vores service og det digitale møde. Vi sætter pris på din feedback og glæder os til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Venlig hilsen, Danni

Fremtidsfuldmagt

Et godt og forståeligt oplæg ift. at oprette fremtidsfuldmagt.
Er “blevet holdt i hånden” gennem processen.
Hurtigt mailsvar ved tvivlspørgsmål.

Hej Jonna

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at oplægget om fremtidsfuldmagt var klart og forståeligt, og at du følte dig godt støttet gennem hele processen. Vores mål er altid at give hurtige og præcise svar, så det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med vores service.

Mange tak for din tillid.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Deltog i foredrag om arv og testamente.

Deltog i foredrag på Hjallerup Kro.
Ditte er dygtig, tillidsvækkende og nede på jorden, så alle forstår budskabet !
Efterfølgende fik vi lavet fremtidsfuldmagter efter en god fyldestgørende personlig snak.
Kan kun anbefales !

Hej Ole

Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os meget, at du havde en gavnlig oplevelse ved foredraget, og at Ditte kunne gøre informationen tilgængelig og forståelig for alle. Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du fandt vores rådgivning hjælpsom i processen med at oprette fremtidsfuldmagter.

Tak for din anbefaling!

Tak for hjælpen

Fik virkelig god, hurtig og omsorgsfuld hjælp til at lave et børnetestamente. Jeg mødte et meget empatisk menneske og hun vidste præcis hvad der brug for. Tusinde tak!

Kære Anne

Tak for din varme feedback. Det betyder meget for os at høre, at du havde en positiv oplevelse, og at du følte dig godt støttet gennem processen med at lave et børnetestamente. At kunne yde en empatisk og effektiv hjælp er central for os.

Tusinde tak for din tillid!

Fremtidsfuldmagt

Vi var til et møde med Ditte Lundtoft, han fortalte klart og tydeligt omkring fremtidsfuldmagt, som var det vi var interesseret i, vi var herefter til møde hos Ditte, og aftalte nærmere, i løbet af få dage modtog vi udkast, godkendte det og bestilte tid hos notaren, hvilket vi har været i dag, og nu er fremtidsfuldmagten tinglyst, så alt i alt et perfekt forløb

19. Mai 2023

Hej Lene

Tak for din feedback. Vi er glade for at høre, at du fandt mødet med Ditte informativt og at processen med at oprette en fremtidsfuldmagt var gnidningsfri fra start til slut. Vi stræber altid efter at gøre processen så enkel og effektiv som mulig for vores kunder.

Vi sætter pris på din positive tilbagemelding!

Med venlig hilsen, Danni

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr