Kan varmt anbefale Stefan Rindom. Efter et behageligt foredrag på Madam Bagger i Korsør fik vi hurtig en aftale i hus og fik hurtig tilsendt vores dokumenter og en dejlig beskrivelse af hvordan vi v... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Stefan Rindom fra Jura Danmark vil jeg varmt anbefale. I januar 2025 var jeg til foredrag om arv og testamente mm på Madam Bagger i Korsør. Godt foredrag af Stefan Rindom. Efter start med mail... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Kan anbefale Ditte Lundtoft af hele mit hjerte. Ditte kunne hjælpe og svare på alle spørgsmål og hun bragte også ting frem, som jeg overhovedet ikke havde tænkt over og samtidig var hun så sød at ko... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Virkeligt sagligt, informativt og oplysende møde på Holmberggård for nylig. Stefan gjorde lovstof og jura let forståeligt, bragte sig selv i spil og i det hele taget blev vi opmærksomme på vigtighed... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jura danmark specialiserer sig i at levere simpel og forståelig juridisk rådgivning og dokumenter. Vi har etableret et enkelt medlemskab, der giver dig ubegrænset juridisk rådgivning, når du har brug for det, uanset om det handler om familie eller erhverv.
Åstrupvej 10, 9800, Hjørring, Dänemark
Vi har været meget tilfredse med Stefan Rindom ifb. med fremtidfuldmagter og testamente, hvor han har rådet og vejledt os.

Antwort von Jura danmark
God og professionel oplevelse, vi blev fulgt hele vejen igennem
Tak

Antwort von Jura danmark
Efter et godt og oplysende foredrag om fremtidsfuldmagter mm. modtog vi klar og kyndig vejledning af Ditte Lundtoft i forbindelse med opretning af fuldmagterne, herunder velvillig korrespondance grundet særlige forhold.
vh Jette og Tage Moestrup

Antwort von Jura danmark
Vi mødte op til foredrag i Solrød, hvor Stefan Rindom fra Jura Danmark fortalte om Fremtidsfuldmagter så det var til at forstå.
Vi valgte herefter at få vore Fremtidsfuldmagter lavet hos Stefan Rindom og det har vi ikke fortrudt.
Fra mødet og til et endeligt tinglyst dokument lå færdigt gik der 6 uger og vi takker Stefan for en professionel og hurtig behandling, som vi er meget tilfredse med.
Marianne og Per Saabye

Antwort von Jura danmark
Efter foredrag i Ringkøbing 24/6 valgte vi Jura Danmark ved Dorte Villert Holdt .
Vi fik senere besøg af Dorte ,som hjalp os med vores fremtidsfuldmagter , Stor tak til Dorte Villert Holdt
Mona og Børge Fahl

Antwort von Jura danmark
Vi fik meget målrettet og præcis vejledning og rådgivning af Dorte Villert Holdt. Alt foregik som aftalt og til tiden.

Antwort von Jura danmark
Efter foredrag på KORN i waves, besluttede vi at booke en aftale. Det blev Stefan Rindom som blevet vores advokat. Fremtidsfuldmagter og testamente blev oprettet og vi fik en præcis og god gennemgang. Ligeledes fik vi oprettet fremtidsfuldmagter til vores børn.

Antwort von Jura danmark
Efter Stefan Rindums gode foredrag på Korporalskroen i Solrød besluttede vi at NU skulle det være.
Vi har haft en fantastisk oplevelse af forløbet hvor Stefan med stor empati og super sparring har lavet de fremtidsfuldmagter VI ønskede og som nu er registreret hos notaren.
Birgitte og Frank Have

Antwort von Jura danmark
Efter at have været på Korporalskroen og overværet Stefans fremlægning af Fremtidsfuldmagter besluttede vi at lade Stefan stå for at lave arbejdet for os.
Vi kan kun anbefale at bruge Stefan Rindom til at udarbejde Fremtidsfuldmagter hvis man skal have oprettet en sådanne. Det tog kun 3 uger incl tinglysning.

Antwort von Jura danmark
Efter et godt foredrag i Fredericia var vi i Sønderborg hos Dorte og fik lavet fremtidsfuldmagter.
Dorte har en behagelig og kompetent måde at føre os igennem det juridiske. Vi føler os derfor godt rustet til fremtiden.
Aase og Erik Jørgensen

Antwort von Jura danmark
Utrolig engageret medarbejder, som viste stor interesse for min sag.

Antwort von Jura danmark
Deltog i informationsmøde og mødtes efterfølgende med Dorte Villert Holdt på kontoret i Sønderborg og fik udfærdiget testamente og fremtidsfuldmagt. En meget behagelig oplevelse præget af grundighed, ordentlighed præget af god viden. Dorte er rigtig god til at lytte og imødekomme vores behov.

Var til foredrag i Fredericia
Fik senere hjemmebesøg af Dorte Villert, hvor vi fik udarbejdet fremtidsfuldmagter. Dorte har en god og behagelig måde at forklare tingene på. Så kan kun anbefale at få noget lavet af Dorte.

Antwort von Jura danmark
Vi har fået lavet to fremtidsfuldmagter og et testamente sammen med jurist Dorte Villert.
Vi var først til foredrag i Sønderborg og kort efter fik vi tid hos Dorte på hendes kontor. Vi havde en rigtig god givende samtale.
Dorte har en forståelig måde at få os alm mennesker til at forstå den jura vi har brug for. Kommer m gode eksempler som vi aldrig har tænkt over.
Vi kan kun anbefale at bruge Jura Danmark Dorte Villert - vi er så glade for at vi er kommet så langt nu og har fået vores fremtid rent juridisk på plads.

Klarede alt pr tlf med Dorte Villert Holdt
Dejligt med en køreplan på mail som vi bare kunne følge fra start og til notar

hej Jura Danmark
Til Ditte
tak for det gode arbejde du har gjort for os.
du er en behagelig person at snakke med
tak for hjælpen.
Britta og Hans Jørn Sørensen

Kære Dorte
Mange tak for din hjælp med at få lavet fremtidsfuldmagt, du kunne forklare tingene på en god måde, var der tvivl om noget, kunne vi maile eller ringe sammen,vi er glade og trygge ved at have tingene i orden

Antwort von Jura danmark
Dejlig oplevelse, Ditte Lundtoft er sød, venlig og hjælpsom, vi følte os trygge i hele processen, kan varmt anbefale Jura Danmark

Antwort von Jura danmark
God og letforståelig vejledning i forbindelse med fremtidsfuldmagt😊

Antwort von Jura danmark
Vi var sammen med vore to døtre til et orienteringsmøde på "Hos Martin" i Sindal, hvor vi fik en rigtig god orientering om fremtidsfuldmagter og testamente. Vi har senere været hos Ditte Lundtoft og har fået fremstillet både fuldmagter og testamente, som nu er klar til at blive præsenteret for Notaren.
Det har været en meget god oplevelse, at blive betjent af Ditte, som tog sig rigtig god tid til os, og som på en behagelig men effektiv måde fik os guidet igennem juraens mysterier. Vi kan varmt anbefale Ditte til andre både yngre og ældre usikre personer, som har brug for hjælp. Hans og Grethe
Jeg kan ikke finde ud af, hvorfor min afdøde søsters navn står som afsender?

Antwort von Jura danmark
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.