Jumbowood Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik kwam binnen bij Jumbowood en moest denken aan het boek 'La Superba' van Ilja Pheiffer. Over het mooiste en leukste meisje van Genua. Die werkt tegenwoordig bij Jumbowood. Want wat ben ik goed gehol... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Op zoek naar een nieuwe blokhut bij Jumbowood terecht gekomen. Prima geholpen, en mooi materiaal ontvangen! Er werd goed meegedacht om logistieke en andere vraagstukken op te lossen. Voor een overk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij wilden graag een schaduwplek in onze tuin op het zuiden, extra bergruimte en een plek voor zonnepanelen. Bij Jumbowood werden onze wensen vertaald naar een oplossing in de vorm van een mooie ver... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hout besteld bij Jumbowood. Erg fijn geholpen. Kwalitatief goed hout voor een scherpe prijs. Ze denken mee met je naar oplossingen waar nodig. Kortom, superfijn geholpen door de collega's van Jumbowoo... Mehr ansehen

1. Gartencenter

Vom Unternehmen geschrieben

De specialist in buitenverblijven.

Hervorragend

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Fantastische schuur/atelier

Wij hebben in onze achtertuin een fantastische schuur/atelier van 40 m2 laten bouwen door Jumbowood. Met eigen tekening en vakkundige hulp van Jumbowood bouwden zij als een wervelwind in een team van 4-6 mensen o.l.v Evert (fantastisch) in een week tijd een werkelijk prachtig bouwwerk dat onze stoutste dromen overtrof. Ter plekke konden we zelfs nog allerlei veranderingen doorvoeren over bijv. het dakoverstek, de plaatsing van de kozijnen, vlonderafmetingen etc. Ook tijdens de aanloop hebben we verschillende dingen nog veranderd (vlonder, Sedum dak), wat elke keer probleemloos in het plan werd opgenomen. Echte vakmensen, zeer beschaafd, super hulpvaardig en ontzettend aardig, ook de administratie (Debbie). Dank voor al jullie hulp!

25. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jumbo Wood; Nooit meer!!!

Bij JumboWood hebben we een dubbele carport afgenomen. Deze is door een medewerker van JumboWood verkeerd ingemeten (notabene met een rolmaatje). Zonder overleg is een andere constructie bedacht.
We hebben betaald voor producten die we niet hebben besteld of ontvangen. Verkeerde leveringen, diverse keren, zowel het hout als materialen. Ankerlijm over tijd. Hout (dure ringbalken) is tot 3 keer verkeerd gezaagd. Twee keer langdurig gewacht op bestellingen terwijl het niet werd geleverd. Miscommunicatie binnen het bedrijf, JumboWood had het idee dat het hout al was afgegeven. (Weer een paar vrije dagen voor niets opgenomen)
Medewerker die in een gesprek heeft genoemd; "hier kun je beter niet kopen". Andere medewerker heeft ontslag genomen vanwege de slechte communicatie binnen het bedrijf.
We hebben onszelf uiterst verbaasd over de communicatie binnen het bedrijf. Erg frustrerend!! Ondanks alle fouten van JumboWood en de extra tijd/moeite die het ons gekost heeft om fouten te herstellen is er geen enkele tegemoetkoming vanuit hen gekomen.
Rigide houding van leidinggevenden.
Tegen één werknemer iets uitleggen en vervolgens is de ander slecht geïnformeerd over de situatie. Incapabel om een dergelijk bedrijf te runnen.
Aanvankelijk met hen in zee gegaan omdat ons telefonisch was gezegd dat je een stukje extra service kon verwachten. Wat een hard gelag is dit geweest zeg... Nooit meer..

11. November 2021

Zeer tevreden

Super tevreden over de nieuwe kapschuur die Jumbowood in mijn tuin heeft geplaatst. Vakkundige montage en kwaliteit is ook top. Kan het zeker aanraden.

25. Oktober 2021
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Alles voor de review, of toch niet?

Na een negatieve review hier op de site.
Zijn we gebeld, en overgehaald om toch langs te komen.
We hebben een offerte laten maken en zijn hiermee akkoord gegaan.
Nadat de aanbetaling binnen was kwam het verzoek om de negatieve review van trustpilot af te halen, hierna nog een keer het verzoek via mail. Dit omdat het nu toch allemaal goed is.
Klopt helemaal ze hebben hun best gedaan. De overkapping staat nog niet.
En we zijn benieuwd. De vraag is nu waren ze alleen zo coulant ivm de review? We wachten af..

7. Oktober 2021

Overkapping Jumbowood

Bij Jumbowood hebben we hout gekocht voor onze overkapping. We hadden reeds een timerman die overkaping zou plaatsen. We zijn erg blij met het resultaat. Zeer tevreden over advies, bestelling (aanpassing wensen geen probleem), aflevering (levertijd enkele weken - waardoor we nog deze zomer de overkapping hebben staan) en nazorg. Een ontbrekend stuk van de regenpijp werd direct opgestuurd. Altijd snel antwoord op vragen via de email. Succes!

3. September 2021

Geweldige service

Geweldige service, Ik had door een verkeerde inschatting te hoge staanders besteld, deze werden kosteloos omgeruild voor de juiste maat.
Erg vriendelijke medewerkers die je goed bijstaan.
Fam. van der Beek

7. April 2021

Top bedrijf

Top bedrijf.
Hard werkend personeel.
En komt keurig al zijn afspraken na.
Ik zou iedereen die een kapschuur of veranda wil. Deze bedrijf aanbevelen.

19. Februar 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit, prijs en service. Zeer tevreden.

Na paar jaar weer bij Jumbowood besteld nu voor vervanging van mijn andere schutting. Weer goede kwaliteit Bankirai schuttingdelen en palen. Daarnaast paalpunten, torq schroeven en L-vlechtschermsteunen alles RVS. Volgens afspraak alles keurig op tijd geleverd. Prima service! En de schutting staat er nu weer top bij.

5. September 2020
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Goede kwaliteit spullen maar hele slechte service

Deze zomer een kapschuur gekocht bij Jumbowood. Kwaliteit van de kapschuur is prima, maar de service is om van te huilen. Waren van alles vergeten mee te leveren, waar ik tijdens de opbouw achter kwam en zelf achteraan moest. Hadden ook zwart ipv blank geleverd en daar wilden ze een meerprijs voor rekenen. Daar zaten ze wel bovenop om te vragen om de betaling hiervan. Kwam er als laatste nog achter dat de dakgoot verkeerd om is geleverd, en nadat ik aangaf de meerprijs voor het rabat te betalen als ze de dakgoot kwamen omruilen heb ik nooit meer wat van ze gehoord. Heb online maar een nieuwe dakgoot besteld.

2. August 2020

Topservice!

Hele goede service bij Jumbowood. Hoewel ik eigenlijk teveel hardhouten palen had besteld voor mijn vlonder, werd mij door Jumbowood zelf geadviseerd om minder palen af te nemen. Daarnaast kreeg ik ook nog korting. Al met al erg tevreden met de service!

4. Juli 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Persoonlijke afhandeling, in een keer goed!

Twee bestellingen via internet geplaatst en leverantie keurig ontvangen via Jumbowood, keurige offerte en telefonische afspraak over levertijd. Persoonlijk afhandeling en klantgericht. Zoals het hoort, klant zijn!

13. Mai 2020

Top!

Bij het kopen van onze kapschuur hebben Debbie en Evert ons super geadviseerd en mee gedacht. Het was geen probleem om wat extra aanpassingen te doen aan de kapschuur zodat deze goed zou passen in onze tuin. Het hout dat we geleverd hebben gekregen ziet er fantastisch uit en voor vragen tijdens het bouwen konden we altijd snel terecht. Goede service en een mooi product, ik ben heel tevreden. Bedankt Jumbowood!

26. März 2020

Bouwen volières en kapschuur

Voor onze Stichting doen we regelmatig een beroep op Jumbowood voor het leveren van hout voor onder andere een kapschuur en het bouwen van volières. Zij denken altijd mee in oplossingen en het hout wordt snel en goed afgeleverd.

28. Februar 2020
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr