Jeg kunne hente pakken dagen efter bestilling. Det kunne give 10 stjerner i min optik. Jeg handler helt sikkert der igen.
Unternehmen hat geantwortet
Virkelig god, venlig og effektiv behandling.Varerne kom allerede næste dag, og de var pakket godt ind. Produkterne er af høj kvalitet. Et fantastisk sted at handle har allerede gjort det 2 gange.
Unternehmen hat geantwortet
Julepynt med nostalgi finder du hos Julekram. Advent stjerner, special dåser, glas juletræskugler, top spir. Vi har alt hvad der hører Julen til, og har du pynt fra gamle dage, kan vi ofte få dette produceret igen. Julekram er specialist i mundblæste glas kugler og er Danmarks største leverandør på juletræs spir.
Galstedvej 2, 6541, Bevtoft, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

En go oplevelse 👍
Søgte efter et Medusa rensdyr par 2021.
Stor var min glæde da jeg fandt det hos julekram.dk 😍
Fuld tilfreds og glad for at det lykkedes 😍
Modtag 🎁 på min 🇩🇰 d.14 😍
En rigtig glad kunde på Møn 🌞

Antwort von Julekram
Flot vare (julestjerne), der var godt pakket ind. Stjernen er hængt op og den er meget smuk - svarer fuldt ud til det forventede. Hurtig levering.

Antwort von Julekram
TOTAL mangel på Kunde service!
Bestilte en pære ud fra billedet på Julekrams hjemmesiden. Jeg modtag den forkerte pære, og gjorde Julekram opmærksom på fejlen, og bad om at få den rigtige pære tilsendt. Julekram sagde at de, ved en fejl, havde indsat et forkert billede og at jeg bare kunne bestille en ny.
Det er en lille pære som kun koster dkr 40,00 med med fragt og eksp. gebyr blev det dkr. 130,00.
HOLD JER LANGT VÆK FRA JULEKRAM.

Antwort von Julekram
Bestilte varer d.20/12-25 efter 20.00 og kunne afhente i pakkeshop d 23/12-25.

Antwort von Julekram
Bestilte en vare og allerede dagen efter blev den leveret. Varen levede 100% op til beskrivelsen og min forventning og jeg blev virkelig overrasket over den super hurtige levering. Varen var pakket godt ind og der lå tilmed en lille sød overaskelse indeni i form af mini påskeæg.
Jeg handler helt klart gerne på denne hjemmeside igen og kan varmt anbefale Julekram.dk til andre forbrugere.
Vh.
Anne

Antwort von Julekram
Varen kom hurtigt var bedre end forventet og pakket forsvarligt ind Kan kun anbefale

Antwort von Julekram
Hurtig og fin håndtering af min bestilling, alt var i fineste orden ved modtagelsen🎄

Antwort von Julekram
Så flot en kagedåse, så hurtig levering. Så venlige mails. Kun godt at sige🎄

Antwort von Julekram
Hurtig og let bestilling. Pakken blev sendt samme dag og var hos mig næste dag. Varerne blev leveret i rigtig god stand.
Har intet negativt at sige. Det hele fungerede bare super godt.

Antwort von Julekram
Fine produkter, hurtig levering og intet at klage over

Antwort von Julekram
Varerne kom hurtigt efter bestilling, og var pakket godt ind.

Antwort von Julekram
Meget fine ornamenter,og leveret hurtigt

Antwort von Julekram
Jeg købte en lastbil julekagedåse som jeg er meget tilfreds med!
Og hjulene kan dreje rundt, så den kan også bruges som legetøj 😄
- hurtig levering! Den kom 1,5 dag efter at jeg bestilte

Antwort von Julekram
Hurtig levering, god service og varen var som beskrevet. Ros til Karen Marie.

Antwort von Julekram
Fint julepynt og hurtig levering.
Jeg var endda så heldig at finde noget sjovt pynt af ældre dato.
Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.

Antwort von Julekram
Nok en af de bedste kundeservice oplevelser jeg nogensinde har haft! Har søgt efter en hel speciel dåse i flere år. Og de havde den. Efter bestilling ser jeg se har en der matcher som desværre we udsolgt, dette finder fantastiske Karen-Marie en løsning på meget hurtigt. Helt igennem fantastik oplevelse og kommer fremover kun til at bestille dåser mm fra dem. Kæmpe anbefaling herfra🤩

Antwort von Julekram
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.