Find advokat med JUF.dk Bewertungen 62

TrustScore 5 von 5

4,8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik nemt og enkelt 3 tilbud på stiftelse af ApS. Advokaterne kontaktede mig i løbet af et par dage, hvilket betød at jeg ikke selv skulle bruge tid på at kontakte utallige advokater - det tog JUF si... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var frustreret over, at en webshop havde stjålet mine grafiske produktioner. JUF havde en masse gode artikler, som jeg læste om lignende problemstillinger. Mens jeg læste dem, så poppe en ch... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde brug for et par alternativer paa advokater naar vi koebte sommerhus i Danmark. Fordi vi boer i Holland var det meget nemt at kunne finde dem paa nettet gennem jeres service. det virkede perf... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Stod i den situation hvor jeg skulle til at oprette et selskab, og havde nogle forhold der gjorde jeg gerne ville have hjælp ind over. Jeg var lidt i tvivl om det var revisor eller advokat, så jeg op... Mehr ansehen

1. Unternehmensdienstleistungen

Über Find advokat med JUF.dk

Vom Unternehmen geschrieben

Med JUF.dk kan du få 3 gratis og uforpligtende tilbud på advokater, der kan hjælpe dig videre med din sag.
Vi især især stærke inden for boligadvokater, selskabsstiftelse og oprettelse af bl.a. testamenter og ægtepagter.

4,8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hurtig og effektiv

Jeg fik tilbud fra flere advokater, dagen efer opgaven var indsendt.
Det var gode tilbud med kontaktoplysninger og fin pris. Jeg valgte straks et af dem, efter at have været i kontakt med advokaten.

8. Mai 2014

Hej Yvonne

Tak for din pæne anmeldelse!

Jeg er glad for, det lykkes dig at finde en advokat ved hjælp af vores tjeneste.

Nu hvor du har givet os 4 stjerner - kan du eventuelt sætte ord på, hvad vi kunne have gjort for at fortjene en 5'er?

Vi ser frem til at hjælpe en anden gang, skulle det være!

Halfdan

Nemt!

Super nem måde at komme i kontakt med en advokat på. Fik opkald og tilbud fra advokater allerede 30 minutter efter jeg havde lavet foresprøgelsen. Brugte tilbuddene til at forhandle en god pris.

8. Mai 2014

Hej Rasmus

Mange tak for din pæne anmeldelse! Jeg er glad for, du kom videre og fik forhandlet en god pris med advokaten.

Kunne vi eventuelt have gjort noget for at komme op på 5 stjerner?

Super service!

Skulle lynhurtigt finde en advokat i forbindelse med køb af ejerlejlighed og skrev til juf.dk. Fik hurtigt en venlig opringning fra JUF, som gerne ville have præciseret opgaven - og allerede indenfor et par timer havde jeg 3 forslag til og tilbud fra nogle meget venlige advokater med speciale i bolighandel. Har indgået aftale med den ene, som jeg nu forhåbentlig er i trygge hænder hos - købsaftalen er lige på trapperne :-) Super service!

16. April 2014

Hej Dorte

Mange tak for din pæne anmeldelse! Den sætter vi pris på.

Jeg er glad for, du kom hurtigt videre. Held og lykke med købet af lejligheden. Fingrene er krydset herfra! :-)

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God betjening og hurtigt

Advokater har ligget langt fra bopel

11. April 2014

Hej Lidia

Jeg er glad for, det var gode tilbud. Vores dækning er desværre ikke så god hvor du sidder i landet - det er noget, vi løbende arbejder på at gøre bedre, end det er lige nu.

Jeg håber, du kommer videre med sagen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Udmærket, effektiv og hurtig.

Bad om et godt økonomisk rimeligt tilbud på at ordne bo. Fik 3 tilbud. Valgte det laveste.

11. April 2014

Hej Leick

Jeg er glad for, vi kunne hjælpe dig videre med boskiftet!

Jeg håber, I snart er færdige og kan komme videre til noget 'mere spændende'.

lettilgængelig

Superneemt, gode tilbagemeldinger fra de der afgiver tilbud.

31. März 2014

Hej Ulrich

Jeg er glad for, du har fået nogle gode tilbagemeldinger!

Jeg vil gerne vide, hvad vi evt. skulle have gjort for at fortjene en 5'er her på Trustpilot? Skriv gerne til halfdan@juf.dk, hvis der er noget, du tænker på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig respons med relevante tilbud

Fin portal som gav hurtig respons med seriøse tilbud /kontakter

30. März 2014

Hej Jan

Tak for din pæne anmeldelse!

Jeg er glad for, du fik nogle seriøse tilbud og kontakter og håber, du er kommet videre med sagen.

Hurtigt og nemt

Havde brug for advokat i forbindelse med stiftelse af selskab. Fik dagen efter 3 tilbud og valgte én af disse.

30. März 2014

Hej Helle

Jeg er glad for, du fik stiftet dit selskab hurtigt og til en god pris.

Held og lykke med forretningerne og tak fordi, du brugte os!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig, god og professionel service.

Jeg fik en mail med det samme. Inde for 2 dage havde jeg modtaget tilbud fra 3 advokater som var meget professionelle og gav en super service.

28. März 2014

Hej Jeanette

Jeg er glad for, du har haft en god oplevelse med os!

Jeg håber du fandt en til at tage sig af din sag.

Vi ser frem til at hjælpe dig en anden gang. :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg skulle bruge JUF til et få stiftet et selskab. Det gik hurtigt - allerede efter få dage havde jeg fået kontakt til en advokat, som herefter stiftede mit selskab. JUF - dem anbefaler jeg glædeligt :-)

26. März 2014

Nemt

Nemt, hurtigt og enkelt.

23. März 2014

Hej Martin

Mange tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for, vi kunne hjælpe dig videre!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der er helt bestemt en god service.

Kan varmt anbefales.

VH. Lisbeth C Nielsen.

20. März 2014

Hej Lisbeth

Mange tak for din pæne anmeldelse og anbefaling.

Jeg håber, du er kommet videre med sagen!

Super Hurtig Serice

Anbefaler Trustpilot, en super venlig og hurtig betjning

20. März 2014

Hej Helal

Tak for din pæne anmeldelse!

Du er velkommen en anden gang, hvis vi kan hjælpe med noget.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super hurtig og god service!

Jeg har i noget tid overveje at starte et IVS, men har været usikker på reglerne omkring det. Jeg valgte derfor at få hjælp fra en advokat og tog kontakt med JUF.dk, for at få et tilbud fra en advokat.

Det gik super hurtigt og jeg blev samme dag ringet op af en deres medarbejdere, der stillede nogle spørgsmål og gav mig nogle gode råd. Inden længe havde jeg fået 3 tilbud fra relevante advokater og jeg var i stand til at vælge den bedste.

Jeg kan helt sikkert JUF til andre, som gerne vil have tilbud.

1. März 2014

Perfekt!

Skulle bruge en advokat til at gennemlæse en kontrakt. Fandt en kompetent advokat igennem JUF.
Ikke sidste gang jeg bruger JUF :-)

15. Februar 2014

Hej Søren

Mange tak for din pæne anmeldelse - Jeg er glad for, vi kunne hjælpe dig med at finde en advokat!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lynhurtigt overblik over stiftelse af IVS

Jeg havde glædet mig over den nye virksomhedsform, IVS, siden jeg hørte om det, da Folketinget vedtog det. Her i 2014 er det endelig en realitet, men jeg kunne ikke finde ordentlig info online, og besluttede mig derfor for at give JUF.dk et forsøg.

Jeg fik hurtigt tre gode tilbud, og det har givet mig et super godt overblik over stiftelse af IVS, som jeg ikke ville have fået uden.

Jeg er fuldt ud tilfreds med JUF.dk, som jeg vil anbefale til alle. :)

6. Februar 2014
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Underlig oplevelse

Det er nu omkring en måned siden, at jeg bestilte tilbud på hjælp til stiftelse af et IVS selskab. Jeg blev efter ca. 3 dage ringet op med yderligere spørgsmål, hvilket virkede ret professionelt. Jeg svarede tilbage, at det stadig var aktuelt. Der gik herefter ca. 5 dage uden lyd fra hverken advokater eller juf.dk. Det er ca. 2 uger siden nu, at en repræsentant fra juf.dk igen ringede mig op og beklagede, at der havde været uforudset lang ventetid fra deres kontakter og at det kunne skyldes jul og nytår. Han beklagede igen og sagde meget bestemt, at han ville se og få rullet det ud nu og finde tilbud til mig. Jeg har stadig ikke fået nogle tilbud, og har nu heller ikke brug for det.
Jeg føler mig bestemt ikke dårligt behandlet, og de har nu været yderst venlige. Det er bare ikke nok, når man ikke får den service der bliver reklameret med.

4. Februar 2014
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god og hurtige service.

Jeg skulle bruge en advokat til opstart af min virksomhed. Så jeg gik ind på JUF.dk og skrev hvad jeg havde brug for. Jeg fik lyn hurtigt svar med nogle gode priser, så jeg fik alt hurtigt lavet til en god pris.
Kan bestemt anbefales!

14. Januar 2014

Hej Andreas

Jeg sætter stor pris på din anmeldelse - og er glad for, du kom i gang med virksomheden. Held og lykke med den fremover!

Med venlig hilsen,
Halfdan
JUF.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr