JS Carline Bewertungen 1.812

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mekanikeren fandt en fejl på de styrekugler jeg havde fået monteret to år og ca 20000km tidligere. De blev begge repareret på garantien, da han -og jeg mente det var ikke i orden at de gik så hurtigt... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Venligt og kvalificeret personale der er super servicemindet, og i videst mulig omfang får bile "på hjulene" igen. Tak for hjælp med utæt køler.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

JS Carline i Hillerød er suverænt det bedste bilværksted, vi har haft. Altid tid til at hjælpe - gode priser - og gode råd. Vi har haft dem fast igennem flere år nu - og kommer ikke til at bruge and... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Js carline Roskilde. Er et fantastisk sted at komme - Patrick er altid, glad, imødekommende - og løser alle opgaver med et smil. Han overholder alle aftaler - og er der ændringer, ringer han alt... Mehr ansehen

1. Autowerkstatt
  2. Fahrzeughändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

JS Carline - Autoværksted, Rustbeskyttelse, Salgs afdeling og Dækcenter

1 Stern

Hat 90 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

God og professionel service

Jeg har haft min bil forbi afdelingen i Hillerød og fik en rigtig god oplevelse. Servicen var professionel, prisen fair, og de tog sig tid til at gennemgå fejldiagnosticeringer grundigt. Jeg kan klart anbefale dette værksted.

19. Februar 2026

Venlige ansatte

Venlige ansatte, der svarer på spørgsmål, udfører nødvendige reparationer hurtigt og sikkert, og leverer bilen i fin og god stand til tiden.

18. Februar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

At besøg et værksted er bygget på…

At besøg et værksted er bygget på tillid. Vi som forbrugere har ingen som helst viden om hvad der påstås af fejl, rent faktisk også er fejl.. Men når hustruen ved en fejl kører til synstjek, i stedet for syn på den anden side af vejen, og kommer hjem med et "tilbud" på fejl for små 8000 kroner - som jeg ved ikke er reele, siden 1. delene allerede var skiftet ved tidligere service hos andet værksted - 2. bilen havde været service og kontrol, 3. jeg kørte bilen til syn - og bilen blev synet uden anmærkninger.. Det får mig til at overveje om de dele i skifede på min bil for et år siden skulle skiftes? - ja det er sidste gang vi bruger jscarline - virksomheden er ikke til at stole på..
(tilbud 75076)

svar til jscarline
i synes ikke at læse hvad jeg skriver - tårnlejerne er skiftet for nyligt. De fejler intet - og slør i stabilisatorbøsninger er binært - enten er det der eller også er det der ikke.. Mekanikeren der lavede service på bilen kan ikke finde det, synsmanden kan ikke finde det... kun jer.. Fordi fejlene er normale for modellen - ja hvorfor tror i det allerede er skiftet?

"Vores intention er altid at rådgive ud fra bilens driftssikkerhed – ikke kun i forhold til synskrav her og nu."
til et synstjek? altså - i ville stå bedre hvis i bare erkendte jeres vurderinger var forkerte - nu bekræfter i bare i ikke er til at stole på... Og jeg gentager - i påstår under 1 år gamle tårnlejer allerede er slidt op.. i begge sider.. stop jer selv..

29. Januar 2026
JS Carline-Logo

Antwort von JS Carline

Hej Michael

Tak for din anmeldelse og for at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Først og fremmest vil vi gerne sige, at det selvfølgelig er positivt, at bilen er gået igennem syn uden anmærkninger – det er altid rart at få bekræftet.

Grunden til vores bemærkning og tilbud skyldes dog slør i tårnlejerne foran. Det er et kendt problem på netop denne bilmodel. Et syn er altid et øjebliksbillede, og den pågældende synsmand har vurderet, at sløret på tidspunktet ikke var stort nok til at give en anmærkning eller kassere den til synet.

Vores vurdering er fortsat, at sløret er så markant, at det bør udbedres. Hvis det ikke bliver gjort, vil det over tid kunne påvirke resten af styretøjet negativt og potentielt føre til større og dyrere reparationer senere.

Vi har fuld forståelse for, at det kan skabe tvivl, når man som kunde ikke selv kan se fejlene, og vi beklager, hvis situationen har givet anledning til mistillid. Vores intention er altid at rådgive ud fra bilens driftssikkerhed – ikke kun i forhold til synskrav her og nu.

Du er naturligvis meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker, at vi gennemgår vurderingen sammen med dig og viser præcis, hvad vi har konstateret.

JS Carline

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bondefangeri

Jeg har haft min camper på værkstedet og er slet ikke tilfreds. For det første har det taget meget meget længere end de sagde det ville og det er blevet meget dyrere.. de startede med et sige i telefonen at de trodede det ville blive under 20.000, så jeg fik den bukseret ind på deres værksted og så gik der en lille uge hvor de kiggede på den og så fik jeg denne mail:

Hej Snorre.
Jeg beklager den manglende opdatering.
Vi har kæmpet noget med guides, diagrammer og andre diagnosehjælpende midler. Derfor har min mekaniker taget sagen i egen hånd og adskilt motoren. Det var bestemt ikke ubegrundet. Der er desværre sket det at toppakningen er stået af. Simpelthen brændt mellem cylindrene. Derfor er der kun den tunge vej med plan slibning af topstykke samt udskiftning af skadet komponenter.
Vi er ikke helt sikre på det endelige omfang, men som det ser ud nu ender vi prismæssigt i omegnen af små 40.000kr.
Jeg forventer at det bliver noget lavere, men jeg har tilføjet lidt ekstra på estimeringen da vi skal have sendt dit topstykke ind til trykprøvning og plan slibning hvor vi så kan få svar på om topstykket kan have taget skade eller om det klarer frisag.

Ifht. endt reparation vil jeg forvente at vi har bilen færdig senest på næste fredag, medmindre der dukker uforudset udfordringer op, og så vil du naturligvis blive kontaktet.

Værkstedschef Kristian Krabbe

Til den mail svare jeg:

Hej Kristian,

Puh, det var værre end jeg havde håbet på.

Men det skal jo laves og jeg er taknemmelig for at i kan gøre det så hurtigt og tager opgaven seriøst.

Det er dog også maksimum i forhold til hvad der kan betale sig at bruge på den, så skulle der komme meget uforudset og regningen blive meget større, så er en skrotning nok desværre mere realistisk 😭

Mvh Snorre

Og gør det altså meget klart at jeg IKKE vil have den lavet hvis det kommer til at koste mere end den pris han har sagt.

Det var d. 18/11-25, først d. 19/12-25 får jeg så bilen igen, men her er den stadig ikke færdig, der mangler åbenbart nogle dyser og ikke nok med det, så har de knust det ene sidespejl som nu er helt ubrugeligt. De siger at de har bestilt nyt og at det skal jeg selvfølgelig ikke betale for. Jeg får avide at jeg kun må køre meget lidt i den før de nye dyser er lavet og den ryger også helt vildt. Så jeg køre bare ned på en nærliggende parkering og bor der indtil de omsider har fået de nye dyser hjem. Dette sker først den 20/1-25.

Jeg får en regning på over 40.000kr da jeg henter bilen (der på ingen måde er køreklar d. 19/12-25) som jeg selvfølgelig ikke er helt tilfreds med efter den mail de sendte hvor de skrev under 40.000, men jeg betaler. Hvad kan jeg ellers gøre, jeg vil jo gerne have mit hjem tilbage?

Så d. 20/1-26 Køre jeg ned for at få sat de nye dyser i og de siger at de regner med at det tager en dag. Men først d. 3/2-26 er den klar. Eller det vil sige, sidespejlet er stadig ikke fikset. Og den lyder helt forkert. Den går ud af sig selv, ryger meget og har slet ingen kræfter. Men de påstår at det bare er fordi den er kold og at jeg lige skal give den en chance. Ikke nok med det, så præsenterer de mig for end i en regning, nu på 14.000kr for de nye dyser. Som jeg jo slet ikke kan forstå ikke er med i den første pris? Han kan godt se at kommunikationen ikke har været god og går med til at jeg kun skal betale over 10.000, hvilket jeg jo er nødt til at gøre for at få mit hjem. Men føj jeg føler mig bondefanget og snydt.

Det har været sne og frost, så jeg har bare holdt på en nærliggende parkering og ventetpå at de fik mine spejle hjem siden, indtil i dag hvor jeg kørte 2 ture på ca. 25 minutter og den føles helt forkert. Den taber fart selv om jeg har speederen i bund, bare der kommer den mindste bakke. Og den larmer helt vildt, så jeg nærmest ikke kan høre musik i mine lydisolerende høretelefoner. Desuden er der nu begyndt at komme helt sort røg ud af udstødningen og den lugter virkelig grimt. Dertil kommer at jeg stadig intet har hørt om de nye spejle de har lovet at skaffe, her d. 16/2-26 til trods for at jeg har skrevet og spurgt til dem flere gange får jeg intet svar.

Opdatering efter svar:
De er ikke så lidt frække når de skriver:

Dette er direkte løgn og viser bare hvorfor man skal holde sig langt væk!

Det samme gør sig gældende når de ikke vil have ting på skrift. Føj.

19/4-26
Bilen er stadig ikke i orden.

Hold jer væk!

16. Februar 2026
JS Carline-Logo

Antwort von JS Carline

Hej Snorre

Først og fremmest beklager vi det samlede forløb og den frustration, du har oplevet. Vi kan godt forstå, at både tidsrammen, økonomien og kommunikationen undervejs har været utilfredsstillende set fra din side. Det er vi oprigtigt kede af.

Samtidig vil vi gerne understrege, at der er tale om en ældre veteranbil, hvor både fejlfinding, reservedele og selve reparationen er forbundet med betydelig usikkerhed. Det gør desværre denne type opgaver langt mere komplekse og uforudsigelige end ved nyere køretøjer, hvilket også var baggrunden for, at prisoverslaget og tidsrammen ændrede sig undervejs, efterhånden som skadernes omfang blev afdækket.

Vi vil også fastholde, at du i forbindelse med første reparation blev orienteret om behovet for udskiftning af dyser samt et estimeret prisniveau for disse. Vi anerkender dog, at kommunikationen ikke har været tilstrækkeligt tydelig og dokumenteret på skrift, og derfor valgte vi også at kompensere for en del af arbejdstiden.

Da sagen nu indeholder flere tekniske forhold, vurderinger og dialog punkter, som ikke egner sig til yderligere skriftlig drøftelse, ønsker vi at afslutte den skriftlige korrespondance her.

Hvis du ønsker at drøfte sagen videre, er du naturligvis velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan gennemgå forløbet og de tekniske forhold samlet.

JS Carline

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr