JouwVeilingen BV Bewertungen 1.415

3,7

Over a month ago, I spent €1000 on two computers that turned out to be defective: one had a locked Windows system from the previous owner that I couldn’t remove, and the other had no operating system... Mehr ansehen

Leuke site, alles staat goed beschreven maar je moet het wel lezen. Bij bestelling van dezelfde afzender kun je bij betalen kiezen voor gezamelijke verzending. Net de slechte reviews gelezen, lachen.... Mehr ansehen

Heb hier in het verleden veel goede aankopen gedaan, nu gaf ik B-grade een kans. Heb een product gekregen waarbij alle accessoires misten, hierdoor is die niet bruikbaar (draadloze usb koptelefoon) wa... Mehr ansehen

Er is in doorsnee veel keuze uit kavels van diverse pluimage. Het is een stabiele en overzichtelijke veilingsite waar ik heel wat jaren met plezier terug kom. Er zijn veel lagere extra kosten bovenop... Mehr ansehen

1. Online-Auktionsservice

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Dagelijks veilen wij honderden consumenten producten en verkopen wij in onze Flashsales o.a voor iBOOD de restvoorraden uit hun magazijnen. Bekijk onze reviews eens voor meer informatie over ons bedrijf.

3,7

Akzeptabel

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

Geen reactie op mijn probleem

Ik heb een mail gestuurd en er zou iemand binnen een bepaalde tijd terug reageren.
Helaas is mijn vraag/ probleem nog steeds niet opgelost omdat er nog niemand heeft gereageerd. Jammer

14. November 2024

ik ben nu all tijdje actief op…

ik ben nu all tijdje actief op jouwveilingen.nl soms is er wel is wat stuk wat binnenkomt maar dan is jouveilingen erg snel in reageren en in oplossen van probleem, hier ben ik zelf altijd erg blij mee en stel dit ook zeer op prijs. ik kan aanbevelen.

31. Oktober 2024

Goede en makkelijke site

Bieden ging makkelijk en geen onverwachten of heel hoge extra kosten. Gewoon de verwachten kosten verzenden en veilingskost. Het pakketje zal volgens hun in 2 dagen op de post zitten en dan snel hier zijn (belgie) en heb er goede vertrouwen in.

3. November 2024

Fijn

Fijn

Bieden is makkelijk fijn en overzichtelijk

19. Oktober 2024

Prima veilinghuis

Al een aantal keren op een artikel geboden en een aantal malen de gelukkige bieder geweest. De site is erg duidelijk en vooral overzichtelijk. Verschillende artikelen worden ingebracht in een groep. Ook dit werkt voor het overzicht prettig. Afhandeling gaat snel en correct

11. August 2024

Het bestelde goed werd geleverd zonder…

Het bestelde goed werd geleverd zonder dat ze zich aanmelden , het best goed stond aan de voordeur deze bevindt zich verschillende meters van straatzijde , hebben altijd geen zicht op voordeur , indien ze leveren zonder bellen weten we dat niet

16. Juli 2024

Bieden is FUN

Wat een leuke veiling-site. Het is even wennen aan het bieden en het plaatsen van een max. bod maar als je dat eenmaal door hebt is het leuk bieden op een artikel waar je interesse in hebt. Afwikkeling gaat ook prima!

11. Juli 2024