Joseph cph Bewertungen 250

TrustScore 3.5 von 5

3,3

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Virkelig ærgerligt jeg ikke kiggede på Trustpilot inden jeg købte mine varer, som jeg her 2 uger efter stadig ikke har modtaget. Jeg skrev til kundeservice, der kunne oplyse mig om de havde travlt....... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bestilte en af deres virkelig flotte kjoler, da der var gået over 2 uger (!!) og ingen levering - plus de bruger ikke de fragt firmaer vi kender? Det super wierd, så man kan ikke helt forstå trackinge... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg digger den vakre, grønne SARi-kjolen min som jeg har bestilt pá nett. Dette er en helt elegant tunika, som overrasker meg og vennene mine hver gang jeg har den på. Jeg bestilte kjolen fra Ungarn o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I prodotti sono bellissimi, originali e molto eleganti. Ho ordinato due anelli e mi piacciono moltissimo sono esattamente come nelle immagini e le misure perfette. In entrambi i casi ho ricevuto il mi... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Joseph Copenhagen was founded in 2010 by Josephine Havmøller - then as a Jewelry Brand. A desire for creating and being creative sparked a journey. In 2019 Josephine's fiancé Aske joined the team. Together they found a common interest in exploring, traveling, and designing. A trip to Sri Lanka became the foundation for their first clothing line: the SARI collection. Today the clothes collection and support team have expanded. However, the importance of handmade imperfection, creativity, and design for everyone to wear will remain the core of the overall design philosophy of the brand's unique and timely statement and fashion pieces. The combination of design and craftsmanship makes it possible to offer high quality at a very reasonable price.

3,3

1 Stern

Hat 63 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super god kundeservice og hurtig…

Super god kundeservice og hurtig levering.

30. März 2021

Kære Nikoline 🌼🌼

Tak for din anmeldelse - det betyder meget for os. Sig endelig til, hvad vi kan gøre for at få din oplevelse af vores service og produkter helt i top.

Ha' en dejlig dag.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg elsker mine smykker fra Joseph

Jeg elsker mine smykker fra Joseph.
God webshop og service.
Kan varmt anbefale Joseph.

Antwort von Joseph cph

Laila, mange tak for den fine anmeldelse. Det betyder virkelig meget for mig.

Vi er glade for at du er en del af vores smykkeunivers og glæder os til at se dig igen på josephcph.com
Ha' en fantastisk dag.💫

Josephine🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Love love this jewelry! Plus great service

Love love this jewelry!

Antwort von Joseph cph

Thank you so much for your review, Lydia.
We are happy to have you onboard in our little jewelry univers. 🌼💫

We are looking forward to see you at Josephcph.com soon.

Best
Josephine 🌸

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Smukke smykker

Smukke smykker! Klar anbefaling

Kære Ditte,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for du er en del af vores smykkeunivers. 🌼

Vi håber snart at se dig igen på josephcph.com 💫

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Så smukke smykker i lækre materialer

Så smukke smykker i lækre materialer! Hurtig levering og høflig, hjælpsom kundeservice. Er blevet trofast fan og fast følger på Instagram, hvor de er gode til at dele nyheder, inspiration og promoveringer. Glæder mig til at se mere!

Kære Anna-Sophie,

Tusinde tak for alle de pæne ord. Det betyder mere end du tror💫
Vi er glade for at du følger med og er blevet en del af vores smykkeunivers.

Vi glæder os til at se dig igen på shoppen - Ha' en fantastisk dag 🌸

Preciosos anillos

Preciosos anillos. Me llegaron enseguida. Espero que sean de buena calidad!!!

Estimado Silvia,
Gracias por las buenas palabras. Esperamos volver a verte pronto en la tienda web.
Qué tengas un lindo día,💫🌼

Josefina🌸

Rigtig god service

Jeg har kun haft gode oplevelser hos Joseph CPH. Det kan stærkt anbefales

Hej Kenan,

Tak for de fine ord - det betyder mere end du tror🌼
Håber du får en fantastisk dag og at vi snart ses på Josephcph.com

Bh

Great brand!

Beautiful jewelry, good quality, and great customer service. 10/10 recommend!

Hi Cecilia,

Thank you for your review! We are so grateful. 🌸
Hope to see you soon again at Josephcph.com

Best regards
Josephine Havmøller

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har købt forskellige smykker hos Joseph…

Har købt forskellige smykker hos Joseph CPH. Hurtig levering, flotte smykker!

Hej Ana,

Mange tak for din anmeldese - det varmede🌸

Kom snart forbi josephcph.com igen.

Excellent customer service

Excellent customer service; quick responses, clear communication and high level of service. Products are beautiful and timely received.

24. März 2021

Dear Sabrina💫

Thanks you so much for your review and thanks for supporting us.
Hope to see you soon on Josephcph.com again.

Have a nice friday 🌼🌻

Best

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service ved reklamation

Super god service ved reklamation, dog lidt ærgerlig over selv at skulle betale fragten endnu engang. Heldigvis er den blot 29 kroner og hurtigt leveret ved døren. Stort set kun gode ord herfra!

23. März 2021

Antwort von Joseph cph

Tak for din anmeldelse, Carla. Det betyder meget for os.

Vi er glade for at du er vores kunde og håber snart at se dig igen på vores website! Vi arbejder hele tiden henimod at skabe de bedste rammer for jer.

Ha' en dejlige onsdag🌻

🌟🌟🌟

Meget smukke smykker og hurtig respons fra kundeservice.

19. März 2021

Antwort von Joseph cph

Tusind tak for din anmeldelse, Matilda. Det betyder meget mere end du tror.
Vi håber at se dig på vores website snart igen. 🌼🌸

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har været glad for at handle der

Jeg har været glad for at handle der, de har enormt flotte smykker og hurtigt samt venlig kundeservice. Det eneste ærgerlige er, at de ikke har en fysisk butik.

16. März 2021

Kære Lirie,

Tak for din anmeldelse ✨
Vi er oprigtigt glade for du kan lide vores smykker - tak for de fine ord.

Vi håber du bliver glade for dine smykker og vi glæder os selvfølgeligt også til at se dig inde på vores side igen.

Vi ønsker dig en dejlig dag 💫

Anbefaler

God service.

13. März 2021

Hej Asta,

Tusinde tak for din anmeldelse af vores service - den er vi oprigtig glad for.

Håber vi ser dig på josephcph.com snart igen ✨

Ha’ en skøn dag 💫

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super quick delivery service and the…

Super quick delivery service and the ring is simply gorgeous.

12. März 2021

Dear Catarina,

Thank you so much for your review ✨

We are happy to have you onboard in our universe of jewelry.

We hope to see you soon again at Josephcph.com

Have a beautiful day 🌅

Insisterende og imødekommende kundeservice

Den 6. februar bestiller min kæreste en ring fra JosephCPH, som desværre er for stor. Vi sender ringen retur, men får i første omgang tilsendt en returlabel, som ikke kan scannes af det pågældende posthus. Virksomheden accepterer, at vi selv betaler for en returlabel, som kan scannes, og lover, at de vil refundere beløbet for returlabelen. Efter nogle uger, hvor vi ikke kan se, at pengene er blevet refunderet, rækker vi ud til virksomheden, som ønsker at gøre deres for, at der bliver rettet op på dette. De beder min kæreste sende hans bankoplysninger på mail. Da virksomheden opdager, at der har sneget sig et 0 for meget med i bankoplysningerne, forsøger virksomheden ihærdigt at række ud til os på både mail, whatsapp samt Instagram efter en tidligere henvendelse. Summa summarum, virksomheden er meget insisterende på at hjælpe og yde en tilfredsstillende kundeservice. Dialogen om eventuelle fejl eller miskommunikation foregår i en behagelig tone med tydelig henblik på at løse problemet på den mest tilfredsstillende måde for kunden.

11. März 2021

Kære Cecilie,

Tak for din anmeldelse :) Vi er glade for at vi fik lyst det hele sammen. Vi er kede af at I blev en kedelig del af vores overflytning af IT-system og lager - men som sagt rigtig gode for jeres respons!

Håber vi snart ser jer på vores side igen.

Ha' en dejlig tirsdag.

købte den smukkeste ring

købte den smukkeste ring, som blev leveret hurtigere end jeg nogensinde kunne forestille mig 👏🏽

10. März 2021

Hej Melanie,

Tak for de søde ord. Håber du bliver rigtig glad for din nye ring.

Bh
Josephine

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr