Leermoment en met plezier keepen. Mijn zoon heeft al vaker meegedaan en door naar de finals. Hij vind de talentdagen leuk als jaap er is. Dan zijn er leukere uitdagende oefeningen. De finals vind h... Mehr ansehen
Helaas geen beste ervaring met de jonger oranje dag. Waar vooraf werd aangegeven dat kinderen continu bezig zouden zijn, stonden in werkelijkheid de helft van de helft van de tijd aan de kant niks t... Mehr ansehen
Het was goed georganiseerd en je kreeg de juiste service/hulp. Kids werden goed opgevangen toen wij als ouders achter de hekken moesten blijven. 1verbeterpuntje is dat er misschien 2 begeleiders moe... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Met Jonger Oranje geven we iedereen (jongen/meisje) in de leeftijd 5-18 jaar de kans om hun droom te verwezenlijken: profvoetballer worden. Jonger Oranje is supertrots op de samenwerking met 12(!) profclubs, waardoor voetbaltalent in elke uithoek van N...
Pakhuisplein 42k, 1531 MZ , Wormer, Niederlande
- 085-8769905
- info@jongeroranje.nl
- jongeroranje.nl
Hat 41 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 48 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
De nadruk zou moeten liggen op het…
De nadruk zou moeten liggen op het bezorgen van een leuke dag voor de kinderen. Ik vond dit vandaag tegenvallen. Van tevoren een half (onduidelijk) programma opgestuurd gekregen. De dag zelf; De kinderen moeten gedurende de dag vrij veel wachten (ze spelen een potje en moeten dan weer aan de kant wachten tot ze weer aan de beurt zijn). Er worden een aantal potjes 4 tegen 4 gespeeld van ongeveer 7 minuten. Niets bijzonders verder. De pauze was erg kort (20 minuten) en bij de kantine was het druk, dus veel kinderen hadden nog niet eens gegeten toen ze alweer het veld op moesten. De trainers/begeleiders die bij de partijtjes staan zijn niet actief betrokken. Schrijven af en toe iets op een kladblok. De kinderen stonden minimaal van 10:00 uur tot 11:45 uur (sommige hadden later pauze) op het veld, zonder dat ze tussendoor even een glas limonade of water aangeboden krijgen en als ouder mag je niet het veld op. Aan het einde van de dag is er geen leuk aandenken voor de kinderen om mee te nemen naar huis. Ja, een sticker (wat half reclame is). Mijn indruk is dat het vooral bedoeld is om te kunnen scouten en er ook nog geld aan te verdienen. Mijn zoon heeft het gerust leuk gehad, want hij houdt van voetballen, maar als voor jou de insteek is om je kind een leuke voetbaldag te laten beleven zijn er leukere en goedkopere opties.
Leuke dag
De kids krijgen veel speelminuten en voetballen tegen diverse niveaus binnen hun leeftijdscategorie. Onze boys hebben het heel leuk gehad.
Leermoment en met plezier keepen
Leermoment en met plezier keepen.
Mijn zoon heeft al vaker meegedaan en door naar de finals. Hij vind de talentdagen leuk als jaap er is. Dan zijn er leukere uitdagende oefeningen. De finals vind hij het allerleukste omdat er dan wedstrijdjes worden gespeeld. Die mist hij echt op de talentdagen.
Winterfinals
Mijn zoon was in september geselecteerd voor de finals. Hij heeft meegedaan bij de winterfinals in Nieuwegein.
Zelf speelt hij 2de divisie, ook tegen bvo’s en heeft dit seizoen een stage gedaan bij Sparta.
Zag dat zijn niveau ook in de finale zichtbaar was, zoals ik ook andere goede spelers heb gezien. Na bepaalde acties van hem zag ik scouts wijzen naar hem en wat opschrijven.
Mede hierdoor hadden we verwacht dat hij geselecteerd zou worden voor het team net als andere goede spelers van zijn poule.
Allemaal niet geselecteerd, gelukkig vond mijn zoon het helemaal niet erg en heeft hij weer lekker gevoetbald.
Maar ergens klopt het niet.
Heb gelezen dat een speler gescout kan worden los van het team, maar helaas hoor je daar niks meer over vanuit jonger oranje. Die feedback mis ik, op zijn minst zou zoiets terug gekoppeld moeten worden als een speler is opgevallen.
Veel spelers hebben hoge inzet en verwachtingen en ouders betalen best een bedrag.
Zoals jonger oranje zegt iedereen een kans te geven om zijn of haar droom te verwezenlijken om profvoetballer te worden is niet realistisch, er is een kleine kans dat een speler naar een bvo gaat vanuit de finals en nog een nog veel veel kleinere kans prof te worden.

Antwort von Jonger Oranje
Vliegen door de lucht en keihard gewerkt!
Wat een topdag was dit! Vanaf de eerste minuut zat de energie er goed in. De trainers wisten precies hoe ze ons uit moesten dagen met vette oefeningen die ik nog nooit had gedaan. Ik heb niet alleen mijn duiktechniek verbeterd, maar vooral ook ontzettend veel lol gehad met de andere keepers.
Als je een dag wilt waar je echt beter wordt én met een grote glimlach naar huis gaat, dan moet je hier de volgende keer bij zijn. Ik ben er sowieso weer bij!

Antwort von Jonger Oranje
Geen tweede keer voor ons
Te veel kinderen en te weinig scouts. Het is onmogelijk dat zij hierdoor een juist beeld krijgen van de kinderen die goed presteren. Daarnaast zijn de kinderen veel aan het wachten en moeten zij zichzelf vermaken naast de partijtjes.
De spelbegeleider was een jonge jongen waarbij het leek alsof hij er vandaag geen zin in had. Zodra er een kind met pijn op het veld zat, werd er niet vlot gehandeld of zelfs laat gezien. Ook op uitballen etc. en andere situaties werd onvoldoende gelet.
Verder heeft onze zoon wel plezier gehad. Persoonlijk vind ik het echter schandalig dat je voor de €35,- die je betaalt niet eens één consumptie voor het kind krijgt en-/of geen medaille of andere fysieke herinnering voor hun inzet. Achteraf kregen de kinderen wel een douchegel, maar een tastbare herinnering zoals een medaille was passender en leuker geweest.
Ook worden er foto’s gemaakt van de kinderen die je achteraf voor €5,95 per foto kunt kopen. Samen met de "inleg" om mee te mogen doen, voelt het toch een beetje als geldklopperij.
Voor ons geen tweede keer meer bij Jonger Oranje.

goed georganiseerd
goed georganiseerd, jongens zijn lekker bezig, geen moment om te vervelen, leuke begeleiding

Jonger Oranje Vlaardingen
Vandaag mee gedaan aan de Jonger Oranje dag bij VV Zwaluwen in Vlaardingen met onze zoon die keeper is. Hebben nu al een aantal keer mee gedaan met de Jonger Oranje keepersdagen maar dit was mogelijk de laatste keer. Trainer Kyano wilde vandaag alle kinderen en ouders even laten zien hoe goed hij wel niet kon schieten en vooral hoe hard. Oefening sloeg echt werkelijk waar helemaal nergens op! Vond het leuk om ballen als een raket zo hard op 10 a 11 jarige kinderen af te vuren. Zelfs zo hard dat 1 van de jongens een bal op zijn hand kreeg en zichtbaar pijn had. Ook ballen mikken op de kruising en dan staan te juichen. Wat is hier nou in vredesnaam het nut van en leerzaam aan? En dan nog te bedenken dat je er € 40 voor betaald ook?
Als Organisatie mag het nooit en dan ook maar nooit zo zijn dat een kind het risico loopt om een blessure of wat dan ook op te lopen. Werkelijk waar belachelijk. Kinderen hebben van deze oefening geen moer geleerd. Ook slaat het scouten van de keepers nergens op. Al een aantal keer meegedaan met de Jonger Oranje dagen maar ook vandaag weer keepers gescout die gewoon niet goed genoeg zijn in keepen? Ook was er een jongetje aanwezig die training volgt bij de keeperschool die deze dag organiseert en die ging “toevallig” ook door? Je leest op internet steeds meer verhalen over voetbalscholen / voetbaldagen als geldmachines en dit begint er ook steeds meer op te lijken met Jonger Oranje.
Leuke en goed georganiseerde talentendag
Leuke en goed georganiseerde talentendag. De 4x4 partijen zorgden voor sportieve onderlinge strijd.
Zeker de moeite waard!
Helaas geen beste ervaring
Helaas geen beste ervaring met de jonger oranje dag.
Waar vooraf werd aangegeven dat kinderen continu bezig zouden zijn, stonden in werkelijkheid de helft van de helft van de tijd aan de kant niks te doen. Met deze temperaturen echt onverantwoord.
Dit hadden we al vereniging beter zelf kunnen organiseren en dan hadden de kinderen meer gedaan en zich meer gezien gevoeld dan nu onder de begeleiding van jonger oranje. Echt een aanfluiting deze organisatie. Jammer voor de kids die echt komen om te voetballen.
Voelde voor ons als geldklopperij
Voelde voor ons als geldklopperij. Je betaald bijna €40 om mee te kunnen doen. Maar krijgt er niets voor? Niet eens een bewijs van deelname of medaille oid, niets te drinken, niets te eten. Jongens staan ontzettend lang stil langs de lijn. 4-5 teams in 1 stukje veld. Waarbij er dus steeds 3 teams stil staan en niets te doen hebben. Zo duurt een dag erg lang.
Ook zou het fijn zijn om ingedeeld te worden op niveau.. Ik sluit me helemaal aan bij de review van Emre hieronder. Zo heeft het voor ons ook gevoeld. Voor ons helaas geen tweede keer.
Zeer teleurstellende ervaring met…
Zeer teleurstellende ervaring met Jonger Oranje
Onze ervaring met Jonger Oranje was ronduit slecht. De organisatie liet veel te wensen over. De kinderen stonden veel te lang te wachten, kregen het koud en gingen uiteindelijk maar zelf een balletje trappen. Niemand van de begeleiding gaf instructies om warm te blijven of actief bezig te blijven.
De begeleiders waren erg jong en hadden duidelijk niet de ervaring die op de website wordt beloofd. Mijn zoon speelt 4e divisie, maar werd ingedeeld met jongens die zichtbaar op een veel lager niveau speelden – 4e of 5e klasse, of zelfs helemaal geen clubervaring hadden (met alle respect). Hij stond daardoor vrijwel alles alleen te doen, omdat zijn teamgenoten nauwelijks een bal konden raken.
Het is onmogelijk om in je eentje het werk te doen. Als je geen simpele bal aangespeeld krijgt, frustreert dat natuurlijk enorm. Een eenvoudige kaats of combinatie kon niet eens worden gemaakt. Hoe moet hij zich dan bewijzen in een team met zulke slechte spelers?
Na drie keer zes minuten spelen was hij het zat. Toen hij vroeg of de teams de hele dag hetzelfde bleven, bleek dat inderdaad zo te zijn, waarop hij besloot te stoppen. Hij kon simpelweg niets met het spel doen: geen combinaties, geen kaats, geen 1-2’tjes – het was telkens 4 tegen 1.
Toen hij wilde vertrekken, kwam een begeleider met de opmerking: “Wat denk je nou, dat je niet gescout wordt in een slecht team?” Alleen die reactie zegt al genoeg: sommige jongens hoorden daar duidelijk niet thuis. Een kwalificatieronde vooraf had dit makkelijk kunnen voorkomen en de dag veel eerlijker en waardevoller gemaakt.
Daarnaast draait deze dag niet alleen om gescout te worden, maar ook om plezier te beleven. Daar was vandaag absoluut geen kans toe. De organisatie deed niets om het plezier terug te brengen of de situatie te verbeteren. Mijn zoon is op meerdere talentendagen van andere organisaties geweest waar het wél goed geregeld was en waar hij echt plezier had.
De 4 scouts keken hooguit een minuut per kant en draaiden zich daarna gewoon om. Zo kun je onmogelijk een goed beeld krijgen van de spelers.
Alles bij elkaar komt Jonger Oranje over als een amateuristische organisatie die vooral oog heeft voor geld, niet voor de ontwikkeling of het plezier van de kinderen.
Leuk verdien model
De keepers clinic viel behoorlijk tegen 8/9 keepers per groep … Veel wachten simpel balletje schieten of gooien… Na mijn idee is keeper meer dan een balletje vangen in het doel. Ons zoontje hoopte op een uitdagende clinic, dat was het helaas dus niet. Maar goed hij heeft het leuk gehad met een aantal jongens.
Ons zoontje ging er niet heen om geselecteerd te worden … ik vind 40 euro nogmaals betalen voor een finale dag onzin 😅🙈 … Er waren 2 scouts waarvan er 1 een rondje van 10 minuten heeft gemaakt langs 3 groepen. Dus stel je daarvan niet te veel voor.
Geldklopperij, sneu voor de kinderen
Slecht georganiseerd, de jongens stonden zowat een uur in de kou alvorens het geheel begon. Begeleiders letten niet op en de scouts praten meer met elkaar dam dat ze opletten. Spelers die de hele dag alleen voor eigen gewin gaan, gaan wel door,maar gezien je schijnbaar na de finals toch niks meer hoort is het misschien ook maar beter dat dat zo gaat. Niet eens een winnaar van het toernooi gekozen. Maar je kunt wel een pakje kopen, man man wat een aanfluiting. Geld weggegooid, 1 x nooit meer! Ik snap wel dat het gewoon geld verdienen is, alleen wel sneu voor die kinderen want die verwachten er gewoon wel veel van

Niet realistisch
Jonger Oranje speelt heel slim in op de droom van jonge kinderen die allemaal hopen “de nieuwe Messi” te kunnen worden.
Scouts zijn vooral een lokkertje, op dit soort dagen wordt er vooral geld verdiend.
Onze kinderen maken 1000% meer kans gescout te worden als ze zich van hun beste kant laten zien bij hun eigen vereniging en op toernooien.
Niemand van de kinderen die meedoen aan dit soort zogenaamde talentendagen wordt uitgenodigd voor een stage bij een profclub, dus maak je vooral niet die illusie.
Mijn zoons hebben op zich een leuke dag gehad door hier aan mee te doen, ik raad iedereen aan om hun kids hiervan te laten genieten, maar breng ze niet in de waan dat ze zich op zo’n dag in de kijker van een profclub kunnen spelen.
Want dat is simpelweg niet waar.

Antwort von Jonger Oranje
Mijn ervaring met jonger oranje is slecht
Mijn ervaring met jonger oranje is zeer slecht.
De jonge jongetjes van 13 die op het spel moeten letten die lette totaal niet op. Het is een chaos.
De kinderen gaan bij elk bal voor een solo en ze spelen totaal niet over, en er wordt niets van gezegd.
Mijn kind is uiteindelijk doorgegaan naar de finale en heeft ook de finale behaalt en is geselecteerd voor het jonger oranje team. Daarna niks meer van hun vernomen. Voor het geld wat je betaald is dit het totaal niet waard !! de plaatjes en praatjes op internet worden mooier gemaakt dan wat het uiteindelijk is.
Talentendag bij hsv zuidvogels was top
Talentendag bij hsv zuidvogels was top! Goed georganiseerd, enthousiaste organisatie van jong oranje, scouts bleven regelmatig terugkomen en kijken. Mijn zoon is er ook uitgepikt wat natuurlijk de kers op de taart was van een geslaagde dag. Aanstaande zondag de finals, er staan veel uitgekozen spelers op de lijst, dus dit wordt waarschijnlijk nog iets spannender. Zin in!
Ook nog, de persoonlijke manier van antwoorden op whatsapp is heel goed. Degene die antwoordde wist precies om wie het hing toen ik een vraag stelde en feliciteerde nog eens persoonlijk met het behalen van de finals zonder dat ik zelf benoemde dat hij was uitgekozen. Ze weten wat ze doen en dat doen ze goed. Hopelijk is het bij de finals weer zo leuk, of er nu gewonnen wordt of niet.
Niet meer! Afrader
Alweer slechte ervaring bij jonger oranje , Dit is de tweede keer dat ik mijn zoon bij jullie aanmeld ,Alweer slechte spelbegleider, Niemand speelt mijn zoon in ondanks hij de ruimte maakt en de bal vraagt, Scouters helemaal geen zin om te kijken...Kortorm zo hoort het bij Jonger Oranje , Meld je zoon aan en betaal maar ! Mijn zoon werden zijn gegevens meerdere keren door PSV en NEC gevraagd maar bij Jonger Oranje draait het allemaal om geld en niet echt om talenten te ontdekken

Antwort von Jonger Oranje
Ik raad iedereen aan als je zoon of dochter van voetbal ⚽️ houd mee laten doen …
Dankzij Jonger Oranje heeft mijn zoon niet alleen veel geleerd, maar ook veel vrienden gemaakt.
Al 4 à 5 jaar doet hij mee aan toernooien en heeft hij al 6 finales gespeeld. Niet altijd gescout, maar altijd met plezier. Hij blijft geloven in zichzelf en gunt het anderen ook. Precies zoals het hoort!
Door deze ervaringen is hij nu op de radar bij twee proefclubs (maar mag pas meedoen als hij 15 is). In juni 2025 staat de lentefinale alweer op de planning.
Wat Jonger Oranje zo mooi maakt?
• Plezier staat voorop
• Zelfvertrouwen groeit
• Kinderen leren samenwerken met onbekenden
• Ze worden sociaal én sterker op het veld
Mijn tip aan andere ouders: laat je kind meedoen als hij/zij van voetbal houdt. Het gaat niet alleen om gescout worden, maar om groeien, genieten en ontwikkelen.
Namens mijn zoon: dankjewel Jonger Oranje!
TikTok voor wie benieuwd is:
@perwergoli1
Mijn zoon heeft veel ervaring op gedaan en talloze vrienden gemaakt dankzij jonger oranje dank daar voor van Sneek, Cappelle aan de IJsland, Den Haag , Houten ,Kampen , Apeldoorn , Groningen met zijn vereniging laatste beker wedstrijd gespeld kwam twee jongens naar hem roepen dat ze met hem vorig jaar jonger oranje toernooi hebt gespeld mooi toch
Teleurstellende ervaring bij Jonger…
Teleurstellende ervaring bij Jonger Oranje Talentendag Meiden in Hellevoetsluis
Zondag 13 april zou een bijzondere dag moeten worden voor veel meiden die vol enthousiasme afreisden naar VV Nieuwenhoorn in Hellevoetsluis voor de Jonger Oranje Talentendag. Helaas liep de dag uit op een flinke teleurstelling voor veel deelneemsters en hun ouders.
De dag begon al rommelig. De meiden moesten bijna een uur wachten voordat er überhaupt iets van start ging. Er was nauwelijks communicatie, geen duidelijke instructies (behalve dat je naar je vlag moest (maar dat wisten we vanuit de mail) Ouders zagen hoe kinderen het
zelf maar moesten uitzoeken waar ze naartoe moesten. Aangezien het gemengd was en niet gelijk duidelijk was waar de meiden naartoe moesten.
Wat misschien nog het meest frustrerend was, was het gedrag van de scouts. In plaats van actief te scouten en de meiden goed te observeren, leken sommige scouts meer met elkaar bezig dan met het voetbal. Terwijl ouders hoopten op een eerlijke beoordeling en een inspirerende dag voor hun dochters, zagen ze tot hun verbazing hoe de “professionals” vooral druk waren met onderlinge gesprekken en niet eens langs zijn geweest. Even je gezicht laten zien is een kleine moeite. Ook leuk voor de kids,
Wat bedoeld was als een kans om talent te laten zien en misschien opgemerkt te worden, voelde voor veel meiden als een verspilling van tijd en moeite. Ouders spraken van slechte organisatie, gebrek aan toezicht bij het spel en een sfeer waarin het belang van de kinderen duidelijk niet voorop stond.
Een dag met zoveel potentie eindigde daarmee in frustratie en teleurstelling. Hopelijk nemen de organisatoren deze kritiek serieus en zorgen ze ervoor dat toekomstige talentendagen wél in het teken staan van de kinderen. En niet om €€
Bij de jongens kant ging het wel goed, scouts rouleren goed door. Top gedaan, zo hoor het!!

Antwort von Jonger Oranje
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.