Cellular Performance Bewertungen 19

TrustScore 4.5 von 5

4,6

1. Gesundheitsberater

Vom Unternehmen geschrieben

Imagine waking up every day feeling energised and focused, without ever having to worry again about what diet or routine is the best for you. Cellular helps driven entrepreneurs unlock their perfect diet and routine using the Cellular-Analysis Method™. This is a method developed by scientists to decode human cell behaviour, providing personalised health insights. We use these insights to formulate your optimal diet and routine, resulting in boundless energy and laser-sharp focus.

4,6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ongekend wat voor ervaring Jorn heeft

Ongekend wat voor ervaring Jorn heeft, en de passie straalt er vanaf. De onboarding verliep super smooth, en alles werd in werking gesteld. Hoefde zelf bijna nergens over na te denken, werd compleet ontzorgd. Precies wat een drukke ondernemer nodig heeft, Jorn begrijpt het, van supplementen tot leefstijl en peptides.
Achter meerdere dingen gekomen die een impact op mijn gezondheid hebben. In de afgelopen 6 weken al bijzonder veel progress gezien. Voel mij energieker en geconcentreerder dan ooit.
Instappen is een echte no-brainer als je een echte ondernemer bent ie z’n tijd en gezondheid waardeert.

13. April 2026

Onwijs fijne samenwerking met Jorn

De samenwerking met Jorn is onwijs fijn. Op basis van data heb ik een super gedetailleerd plan gekregen met oplossingen voor mijn specifieke issues en doelen.

Wat extra fijn is, is dat Jorn alle connecties heeft op Bali, waardoor alles geregeld wordt van bloedtesten aan huis tot mealplan en chef.

10/10 aanrader als je serieus je health wilt aanpakken.

6. März 2026

10/10 ervaring

10/10 ervaring. Jorn heeft de complete service tot in de puntjes uitgewerkt en dat zie je.

Hij doet meer dan ie beloofd, en zorgt voor quick wins maar ook lange termijn verbeterde gezondheid.

Kan het aan iedereen aanraden die twijfelt. Het programma zelf is ook ijzersterk.

4. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige ervaring, Jorn is top!

Jorn is echt een topper. De biohacking expert die écht alle kennis heeft - getest op zichzelf en honderden anderen. Ik heb dit mogen ervaring: attention to detail, goede duidelijke communicatie, extra mile wanneer je bepaalde vraagstukken hebt die net buiten programma vallen - echt top!
Kunnen zoveel service programma’s en agencies heel veel van leren!

25. Juli 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echte waarde en een sterke basis!

Echte waarde en een sterke basis!

Ik heb met Jorn samengewerkt en ben enorm tevreden over de waarde die hij heeft gebracht. Dankzij zijn inzichten en aanpak hebben we een solide basis en structuur neergezet waar ik op kan voortbouwen. Hij denkt mee, levert kwaliteit en zorgt ervoor dat je echt stappen vooruit zet.

Daarnaast is hij super toegankelijk en betrokken. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een expert die niet alleen meedenkt, maar ook echt impact maakt!

17. März 2025

Ik kan Jorn zeker aanraden

Een jaar geleden ben ik gestart met mijn business. Daarnaast trainde ik al dagelijks. Ik ging met Jorn samenwerken om erachter te komen hoe ik mijn herstel kon verbeteren zodat ik mezelf niet zou opbranden op de lange termijn.

Dat hebben we gefixt. Daarnaast heb ik ook enorm veel waarde gehaald uit de digitale workflow optimalisatie. Dit heeft me veel efficiënter gemaakt in mijn werk, wat direct resulteerde in groei van mijn business en het sneller afronden van minder aangename taken.

Ik kan Jorn zeker aanraden - hij beschikt over een indrukwekkende kennis op gezondheidsvlak, is zeer betrouwbaar en reageert altijd snel. Een absolute aanrader.

10. März 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I highly recommend working with Jorn

I highly recommend working with Jorn! His personalized and insightful approach to optimizing my routines and lifestyle has been truly transformative. Under his guidance, I gained lean body mass, improved my body composition and achieved remarkable improvements in my blood markers and gut health. Jorn is incredibly proactive, providing insights into what works and what doesn’t for my specific needs. Thanks to his expertise, I feel healthier, stronger and more in control!

6. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Investeren in je gezondheid = investeren in jezelf

Door data inzicht krijgen in je gezondheid is een super waardevolle tool waar je de rest van je leven profijt van kan hebben!

Ik had een dergelijk traject zoals bij Jorn nog nooit gedaan, een sprong in het diepe. In het traject ben ik erachter gekomen dat mijn algehele gezondheid goed op orde is. Ondanks dat waren er nog genoeg punten die ik kon verbeteren. De data heeft mijn zelfvertrouwen vergroot, ik heb aanpassingen in mijn eet- en drinkpatroon gedaan (zoals stoppen met alcohol) omdat ik er zelf achter sta en niet om anderen te pleasen.

Verder is het heel fijn om al je vragen aan Jorn te kunnen stellen. Ik leer hierdoor heel veel, deze kennis kan ik weer overdragen aan mensen in mijn omgeving. Jorn heeft ervoor gezorgd dat ik keuzes heb gemaakt in het belang van mijn gezondheid. Aanrader!

3. Februar 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik krijg nu in 4 tot 6 uur gedaan wat concullega's doen in 4 tot 6 dagdelen.

Als freelance conversie-copywriter ben ik, letterlijk, afhankelijk van m'n hoofd.

Om precies te zijn: hoe scherp ik ben, hoe creatief ik kan zijn, hoe gefocust ik kan werken en hoe ik kan zorgen dat ik mezelf vroeg of laat niet een burn-out in werk.

Ik wist dat het beter kon, of zelfs moest, maar had geen idee hoe.

En toen kwam Jorn.

Na 4 sessies met Jorn heb ik nu een gepersonaliseerde ochtend- en avondroutine, net als werkprocessen en systemen, waardoor ik in 4 tot 6 uur per dag meer gedaan krijg dan m'n concullega's in 4 tot 6 dagdelen.

Geen geintje.

En daarnaast:

M'n inbox is opgeruimd, ik doe alleen nog werk wat er toe doet en ik heb altijd overzicht in wat er moet, kan en niet moet gebeuren.

En dat terwijl mijn grootste bezwaar was dat ik ook 'nog gewoon moet leven'.

Ik hoef niet de levensstijl te hebben van een biohacker – maar gewoon van een gezonde, fitte, scherpe ik.

En da's gelukt.

Als je meer wilt halen uit je lichaam, geest en bedrijf, dan heb je aan Jorn een topper.

Aanrader.

22. Dezember 2024

Data-gestuurde performance optimalisatie🏆

Als je werk of onderneming afhankelijk is van hoe jij als mens presteert, dan is Jorn absoluut de go-to person om je te helpen.

Tijdens het traject bij Jorn hebben we mijn gezondheid onder de loep genomen op alle vlakken: bloedwaardes, slaap, beweging, focus, etc. Daar hebben we vervolgens grote voortgang in geboekt door data-gedreven te optimaliseren. Keyword: DATA.

De meeste mensen doen maar wat als het gaat om health en performance, maar Jorn heeft me een systematische denkwijze bijgebracht waar ik (en indirect mijn team) nu bijna een jaar later nog steeds de vruchten van pluk. Dat merk ik in betere task management, meer helderheid, diepere focus, betere slaap en ik zit gemiddeld veel lekkerder in mijn vel.

De kennis van Jorn en Cellular op dit vlak is echt ongekend en een absolute aanrader voor iedereen die zijn werk serieus neemt en het maximale eruit wilt halen!

25. März 2024

Absolute aanrader!

Jorn is een topper, dankzij zijn kennis en systemen heb ik mijn focus enorm verbeterd, mijn deep work naar een hoger niveau getild en voel ik me een stuk scherper gedurende de dag. Absoluut een aanrader!

4. Dezember 2024

Life-changing & so much knowlegde

Dankzij Jorn ben ik nog dieper op het stukje gezondheid gegaan. Ik ben echt een health addicted, dus altijd opzoek naar “hoe kan ik dit nog meer optimaliseren?”

Ook heb ik een helder doel voor ogen gekregen door de gerichte coaching die ik van Jorn heb gekregen. Hij is echt een lopende encyclopedie!

Het is bizar hoe erg in tune je met je lichaam kan staan als je je biologie begrijpt en dit heb ik allemaal van Jorn mogen leren. Het stukje biohacking is zo mega interessant! Hierdoor heb ik veel meer helderheid & focus weten te krijgen.

I love it! Jorn is ook echt een geweldige coach. Hij staat altijd voor je klaar en beantwoord alle vragen heel snel. Een snelle communicatie is iets wat ik vaak bij coaches mis en dit doet Jorn echt perfect!

Ik kan het je zeker aanraden als je next level wilt gaan met je gezondheid en ondernemen! Dankzij Jorn heb ik ook een andere richting gekregen in mijn business. Waar ik helemaal exited voor ben!

Super thanks Jorn! Ik zal deze kennis mijn verdere leven kunnen toepassen en dat is echt alles waard!

2. Dezember 2024

Takeoff since September

I started Jorn's course in September, and it has been a game-changer. The lessons on focus, clarity, business setup, organization, and time management are invaluable. This course has provided the best value for money out of any course I've taken. Jorn has given me so much clarity and focus, making my daily tasks more manageable and enjoyable. Highly recommend! Thanks, Jorn, and keep up the great work!

12. September 2023

Life changing

De afgelopen periode met Jorn en zijn team mogen werken met fantastische resultaten.

- Ruim 10 kilo lichter
- Veel meer brain clairity
- Betere slaap
- HRV X 3
- Significante verbeteringen in Bloedwaardes

Bedankt voor het waardevolle traject en dit is voor iedereen een aanrader

19. April 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

best investment in my health

Working with Peak health system was the best investment in my health. The difference with things I’ve done before is that everything gets measured, and it’s all based on data. I’ve gotten a personalised mealplan based on data. Routines based on data. I now use systems to be super productive every day. I can not recommend this program enough!

1. April 2024

Health & Business on a whole new level

Health & Business on a whole new level. I already was in the top 5% of my pears on Health and Biohacking. With this program I gifted myself the best coachingskills in the industry because I feel I only deserve the best live has to offer. I put me, my healthcare and systems on 1st place. Results are incredible and we've only just started. This is the most personalized plan ever seen. If you want to level up, the guys from Peak Health Systems will make your performance peak on any level. Thanks guys.

2. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dit is echt een no-brainer voor elke…

Dit is echt een no-brainer voor elke ondernemer! Jorn heeft me op verschillende manieren geholpen, waaronder digital minimalisme, wat direct leidde tot hogere productiviteit. Ook merk ik een stabielere energie en verbeterde gezondheid van mijn hersenen en darmen door het speciaal opgezette supplementen- en voedingsplan.

Al met al, een veel betere routine door alle (Peak Health) systemen, tips, trucs en hacks die ik heb toegepast.

Thanks Jorn! 🏆

1. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Great experience with Jorn and his…

Great experience with Jorn and his team!
Huge leaps in performance and insights in health aspects that can be improved 🚀❤️

1. Mai 2024
Cellular Performance-Logo

Antwort von Cellular Performance

Awesome Wietse, it is a pleasure working with you

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr