Jasne zasady realizacji zamówienia - (bezpłatne dostawa od 139 zł). Dobrej jakości produkty. Karma beef z serii pure Black jest pachnąca. Pies wylizuje michę. Dobre gryzaki suszone (zwłaszcza ze... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Bardzo dobra karma, kot zajada się jak szalony! Karma jest również w przystępnej cenie, a jednocześnie ma dobrą zawartość. Zauważyłam, że kot znacząco przybrał na wadze, na czym mi bardzo zależało :)... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Unternehmen hat geantwortet
Jestem stałą klientką i nie mogę powiedzieć złego słowa. Zawsze ekspresowa wysyłka, zawsze nienaganna obsługa, zawsze produkty wysokiej jakości, a zamówienia są wysyłane kompletne. Kilka razy próbował... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Psy i koty to nasza pasja i chcemy się nią z Wami dzielić! Cenimy świadome podejście do żywienia zwierząt, dlatego w naszym sklepie znajdziesz wysokiej jakości karmy suche i mokre, a także wszystkie niezbędne akcesoria dla swojego pupila niezależnie od jego wieku i rasy oraz przysmaki. Odkryj sklep dla psów i kotów inny niż wszystkie i wybieraj spośród mnóstwa produktów stworzonych dla Twojego zwierzaka.
Kontaktinformationen
Logistyczna 7, 62-070, Dąbrówka, Polen
- +48533568955
- info@johndog.pl
- johndog.pl
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Świetne żarcie dla psiaka :) kupuję od…
Świetne żarcie dla psiaka :) kupuję od 2-3 lat, zero problemów.
Verwendet eventuell KI als AntworthilfeMehr lesen
Szelki
Szelki, które kupiłam online, były wprawdzie starannie wykonane, ale toporne i bardzo twarde ( rozmiar S dla małego, delikatnego psa )- to raz, a dwa, to kwestia zwrotu - zapłaciłam za konkretną usługę - wysyłka do paczkomatu InPost - ale nie ma możliwości dokonania zwrotu tą samą drogą. Musiałam zapłacić za przesyłkę zwrotną, a na dodatek potrącono mi różnicę między najtańszą formą wysyłki, a kosztem wysyłki przez InPost. I tak się kończy moja przygoda z firmą John Dog- nie polecam - jest mnóstwo firm, które są przyjazne dla klienta, no i oczywiście dla PSA...

Antwort von John Dog
Paczka smaczków forest snack to tak…
Paczka smaczków forest snack to tak żenujący trick marketingowy że to aż smutne. Tuba jest w połowie pusta xD to już mogliście oszczędzić planecie dodatkowych kg śmieci i zamknąć to w adekwatnej wielkości opakowaniu

Antwort von John Dog
Ekspresowa niemal szybkość dostawy i jakośc karmy
Ekspresowa niemal szybkość dostawy, po przedpłacie BLIK, dobra cena i jakość zamówionej monobiałkowej karmy.
p.s. sam nie próbowałem 😉 ale schorowana 16 letnia kotka się tym zajada.
Pozdrawiam,
Bogusław z Krakowa
Wasza karma to wielkie oszustwo i nie mogę napisać recenzji takiej jaką bym chciał.
Wasza karma to wielkie szajs. Piesek jest najlepszym specjalistą od jakości jedzenia. Kupiłem kilka konserw. Piesek nie wykazuje żadnego zainteresowania jedzeniem tego gówna. Piesek jest ze schroniska więc nie jest wybredny a mimo to nie chce jeść tego gówna. Ocena zero. co to znaczy nie odpowiedni język chcecie karmić pieski trucizną !! Macie cenzurę bo nie mogę napisać tego co chcę.

Szybka dostawa
Szybka dostawa. Karma bardzo dobrej jakości. Polecam ;)
Pakowanie masakra
Niestety sposób pakowania (żwirek) woła o pomstę do nieba, dziurawy worek zawinięty w folię, kurier za sobą zostawił ścieżkę żwirku. Dodatkowo zapakowane w chyba ręcznie poklejony karton… szkoda. +uszkodzone opakowanie pasty dla kotów i psów, totalnie zgniecione.

Karma mokra John Dog
Karma niestety jako jedyna z licznych, które próbowałam, nie smakuje mojemu psu, który lubi wszystko. Mam wrażenie, że do środka jest pakowane nie pierwszej świeżości mięso, bo puszka już kolejna po otwarciu nie pachnie a wydaje dziwną woń. Na pewno więcej już nie kupię.

Antwort von John Dog
Mokra karme 99 menu nie chcą koty jeść.
Zamówiłam Karma mokra dla kociąt Indyk 6x400g 99 MENU John Dog for Cats + Monobiałkowa karma mokra dla kota Kurczak 6x400g 99 MENU John Dog for Cats niestety moje dwa domowe koty nie chcą tego jeść. Myślałam że bezdomny kot którego od pewnego czasu dokarmiam będzie miał co jeść , ale niestety rówmnierz nie chciał. Przykro mi że taka opinia ale coś musi być na rzeczy.

Antwort von John Dog
Karma bardzo dobrej jakości,mega szybka…
Karma bardzo dobrej jakości,mega szybka dostawa(duży "+"!!), przystępne ceny,wszyscy zadowoleni,serdecznie polecam❤️❤️❤️

Zły opis szelek
Szelki, które kupiłam miały zły opis. W skrócie: nie są w cale regulowane, mają rzepy, o których nigdzie nie było wspomniane. Dodatkowo zwrot jest na koszt kupującego...

Antwort von John Dog
Jestem bardzo zadowolona z jakości…
Jestem bardzo zadowolona z jakości psich zabawek i kocykòw .
Na tyle iż mam zamiar kupić jeszcze kilka rzeczy w Waszym sklepie .

Śmierdząca karma!
Witam, niestety mokra karma z królikiem jaką otrzymałam okazała się być śmierdząca i zepsuta. Zapłaciłam za 6 puszek które trzeba było szybko wyrzucić na śmietnik żeby przypadkiem psiak się nie zatruł. Na żadnej stronie john dog nie ma informacji że w razie zepsutej karmy" trzeba jej zrobić zdjęcia" :)))....Skąd klient ma wiedzieć że firma w takich sytuacjach chce fotki zepsutej karmy której i tak nie poczuje przez zdjęcia. Poniosłam koszty, john dog zarobili na zepsutej karmie i nie mają zamiaru zwrócić mi pieniędzy za ten syf jaki mi sprzedali. Nie polecam tej firmy a przy okazji szukam osób którzy zostali potraktowani w ten sam sposób co ja :I

Zamawiałam na tej stronie już 2 razy
Zamawiałam na tej stronie już 2 razy, przesyłka przyszła bardzo szybko, wszystko starannie zapakowane, jak do tej pory nie mam zastrzeżeń, pieskowi smakuje jedzonko
Szybka realizacja zamówienia i wysokiej…
Szybka realizacja zamówienia i wysokiej jakości produkty.
Super jakość
Bardzo szybko obsługa. Duży wybór karmy w dobrych cenach a przede wszystkich super jakości. Mój pies się zajada.
Kości i płaty skóry w mokrej karmie "Pure Black Special Edition"
Proszę uważać i dobrze sprawdzać mokrą karmę John Dog. W puszce dla psa "Pure Black Special Edition" znaleźliśmy duże kawałki kości oraz płaty skóry. Podobno ma być to karma "premium" gdzie 99% to mięso i rosół. Sprawdziliśmy wszystkie puszki w każdej z nich były widoczne kości, mniej lub bardziej zmielone. Jak widać z komentarzy na FB czy allegro wiedzą o tym Państwo, ale nic z tym nie robią. Bylismy stałym klientem, teraz ze względu na zdrowie naszych psów zmuszeni jesteśmy zmienić firmę. Nie polecam.

Antwort von John Dog
Jesteście świetni w tym co robicie a…
Jesteście świetni w tym co robicie a wasze puszki moim dwóm psom smakują najlepiej na świecie pozdrawiam serdecznie właściciel Conora i Kiary ;D
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.