Joelle Denice Bewertungen 71

TrustScore 3.5 von 5

3,7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik zou hier absoluut niet nog een keer bestellen. Na het bestellen van een ketting als aandenken aan mijn vader is de ketting binnengekomen, de tekst is alleen slecht gepositioneerd waardoor de tek... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gegraveerde ring besteld. Snel gemaakt en geleverd,2 dagen. Blij verrast door het mooie zakje waar het in zat. Mijn man is 8 weken geleden overleden, zo is hij weer een beetje bij me, en draag ik deze... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een ketting besteld met het handschrift van mijn oma het weekend nadat zij overleden was, de ketting de week erop ontvangen en sindsdien niet meer af gedaan, super mooi om bij me te dragen en super bl... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb al meerdere sieraden hier besteld en ik ben met alle sieraden heel tevreden. Mooie kwaliteit en vooral ook mooi omdat er een betekenis achter zit. Ik ben niet iemand die zijn sieraden af doet e... Mehr ansehen

1. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Joelle Denice maken we sieraden met betekenis. Elk sieraad wordt met zorg samengesteld en is bedoeld om dagelijks gedragen te worden — als herinnering, symbool of persoonlijk detail. We werken met zorgvuldig gekozen materialen en ontwerpen die tijdloos en persoonlijk aanvoelen. Veel van onze sieraden worden met de hand afgewerkt, waardoor elk stuk uniek is. Omdat sieraden vaak een emotionele waarde hebben (cadeau, vriendschap, liefde of herinnering), vinden we het belangrijk dat niet alleen het product klopt, maar ook de ervaring eromheen. We staan altijd open voor feedback en gebruiken reviews om onze kwaliteit, communicatie en service te blijven verbeteren. Mocht er iets niet naar verwachting zijn, dan denken we graag mee en zoeken we samen naar een passende oplossing.

3,7

1 Stern

Hat 91 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten

Ontzettend slechte kwaliteit

Ontzettend slechte kwaliteit! Na twee keer dragen ging de ketting al kapot. Omdat het een paar dagen na de datum van garantie was weigerde ze er iets aan te doen. Ik had voor een kleine 130 euro aan producten besteld! Klantvriendelijkheid kennen ze hier dus ook absoluut niet! Uiteindelijk zijn mijn mails zelfs genegeerd. Koop hier niets!

25. Dezember 2025

Antwort von Joelle Denice

Dank je wel voor je bericht. Wat vervelend om te horen dat één van de kettingen kapot is gegaan — dat begrijpen we dat dit teleurstellend is.

Wij hanteren een garantietermijn van twee maanden, zoals vermeld in onze algemene voorwaarden. De bestelling dateert uit oktober, waardoor deze buiten deze periode valt. Om die reden konden wij hierin helaas geen kosteloze vervanging aanbieden.

Dat neemt niet weg dat wij het jammer vinden dat je deze ervaring hebt gehad. Wij maken onze sieraden met de hand en streven altijd naar kwaliteit en service, maar moeten hierin ook consistent zijn richting alle klanten.

Wat betreft het contact: het is absoluut niet onze intentie geweest om berichten te negeren. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je ons altijd mailen en kijken we waar mogelijk nog met je mee.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mooie kwaliteit, snelle levering!

De ketting met handschrift viel zojuist op de deurmat, direct naar de voordeur gelopen van opwinding. Heel erg blij met het resultaat, het is echt zoals ik het aangeleverd had op de foto. Ontzettend bedankt dat ik mijn opa en omas nu altijd bij me kan dragen ❤️

27. Januar 2026

Antwort von Joelle Denice

Wat een prachtige woorden — dank je wel dat je dit met ons deelt 🤍

Het betekent ontzettend veel om te lezen dat de ketting zo’n speciale plek heeft gekregen en dat je je opa en oma nu altijd bij je kunt dragen. Dat is precies waarom wij deze sieraden met zoveel liefde maken.

Heel veel draagplezier gewenst en dank je voor het vertrouwen 🫶✨

Slechte kwaliteit en klantenservice

Advent kalender besteld en 3 van de 7 items zijn kapot gegaan of los geraakt. Kwaliteit is gewoon echt niet goed, vooral gezien de prijs die je betaald. Dan mag je echt wel kwaliteit verwachten. Voor mij de laatste keer dat ik hier iets bestel.

Nadat ik dit heb gemeld zeggen ze dat dit mijn eigen fout is en dat zij hier niets aan kunnen doen. Terwijl je met goede kwaliteit hangers niets zou kwijtraken.

1. Januar 2026

Antwort von Joelle Denice

Dank je wel voor het delen van je ervaring — dat vinden we altijd vervelend om te horen.

We hebben samen naar je melding gekeken en vastgesteld dat één van de sieraden inderdaad defect was. Dit item herstellen wij uiteraard kosteloos voor je, zoals we ook per mail hebben aangegeven.

De overige items zijn helaas kwijtgeraakt. Omdat deze niet defect bij ons zijn aangekomen en niet retour gestuurd konden worden ter beoordeling, kunnen we hier geen vergoeding of vervanging voor aanbieden. Dat hebben we ook transparant toegelicht in onze communicatie.

We begrijpen dat dit teleurstellend is, maar we proberen in dit soort situaties altijd eerlijk en zorgvuldig te handelen, zowel naar onze klanten als naar ons product.

Mocht je nog vragen hebben over de reparatie van het defecte sieraad, dan helpen we je natuurlijk graag verder.

Slechte ervaring

Ik heb 2 forever bracelets gehaald samen te waarde van 100 euro. Ik kreeg het binnen met uitleg hoe je deze zelf op maat kan maken en om kan doen. Ten eerste stond er dat ik de armbanden op maat kon knippen met een schaar. Dit lukte niet. Toen stond er dat als het met de schaar niet lukt je het met een bijgevoegde tang kan doen. Dit lukte ook niet. Het maakte de ringetjes plat in plaats van het doorgeknipt werd. Samen met een vriendin zijn we meer dan een half uur bezig geweest om deze armbanden te knippen. Inmiddels heb ik een botte schaar en lelijke armband door het vervormen van de ringen. Vervolgens staat er dat je de sluiting dicht moet drukken met de vingers, ook dit lukt niet. Je kon het verder dichtmaken met de tang. Toen ik dit deed vervormde de sluiting waardoor hij niet meer te gebruiken is. Ik heb een mail gestuurd en ze gaf aan niks hier aan te doen. Geen compensatie of retour. Ik vind het te duur om zo slecht werkend te zijn.

Zoals hier onder te lezen geven ze aan een compensatie te geven. Dit was helaas 20% korting op de volgende aankoop. Ik ga hier natuurlijk niet nog meer geld aan uitgeven. Uitermate teleurgesteld.

29. Dezember 2025

Antwort von Joelle Denice

Dankjewel dat je zo uitgebreid deelt wat er is misgegaan. Wat vervelend om te lezen dat het op maat maken van de forever bracelets zoveel moeite heeft gekost en uiteindelijk heeft geleid tot beschadiging — dat begrijpen we als erg frustrerend, zeker gezien de waarde en bedoeling van deze sieraden.

Onze forever bracelets zijn ontworpen om zelf op maat te maken, en in de meeste gevallen gaat dit goed met de meegeleverde instructies. Dat neemt niet weg dat jouw ervaring laat zien dat dit in de praktijk niet voor iedereen even soepel verloopt. Die feedback nemen we serieus.

In onze voorwaarden staat vermeld dat we geen garantie kunnen geven op sluitingen bij zelf aanpassen, maar dat betekent niet dat we het vervelend vinden dat dit bij jou zo is gelopen. We gebruiken dit soort ervaringen om onze instructies en verwachtingen duidelijker te maken.

Mocht je alsnog contact met ons willen opnemen met je bestelgegevens, dan kijken we graag met je mee om te bespreken wat hierin passend is.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super tevreden over de sieraden lijn

Super tevreden over de sieraden lijn, dit jaar een ketting gekregen vanwege het overlijden van me moeder super lief!
De ketting is super kwaliteit en met de hanf gemaakt, super blij met deze ketting.
En zeker omdat ze naar je verhaal luisteren en het allerbeste voor iedereen willen, koop je sieraden bij joelle het is een schat van een meid en levert kwaliteit❤️

16. September 2025

Antwort von Joelle Denice

Dankjewel voor het delen van zo’n bijzonder en persoonlijk verhaal ❤️
Het raakt ons om te lezen dat de ketting voor jou verbonden is aan de herinnering aan je moeder. Dat maakt dit sieraad extra waardevol.

We vinden het heel mooi dat je de aandacht, het luisteren en de zorg zo hebt ervaren — precies dat willen we iedereen meegeven. Dankjewel voor je vertrouwen en je lieve woorden 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede kwaliteit voor een super goede…

Goede kwaliteit voor een super goede prijs! Snelle levering :)

1. Mai 2025

Dankjewel voor je mooie review! ✨
Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit, prijs en snelle levering. Heel veel draagplezier 🤍

Super mooie sieraden!

Super mooie sieraden!!
Verkleuren niet en zijn super mooi bij elke outfit!!

19. Dezember 2025

Dankjewel voor je enthousiasme! ✨
Zo fijn om te horen dat de sieraden mooi blijven, overal bij passen en snel geleverd zijn. Heel veel draagplezier 🤍

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Kapotte ring

De birthstone ring gekocht, maar helaas viel deze niet in de smaak. Had er 2 steentjes bij besteld, maar als snel viel de eerste eraf. Kon deze gelukkig opsturen (moest hier wel zelf de verzendkosten van betalen) en werd redelijk snel gemaakt en teruggestuurd naar mij. Nog geen week later viel het steentje er nogmaals af. Echt heel jammer want mooie ring en het idee is erg leuk, maar de kwaliteit is gewoon niet het geld waard.

17. Juli 2025

Antwort von Joelle Denice

Dankjewel dat je je ervaring deelt. Wat jammer om te lezen dat het steentje meerdere keren is losgeraakt — zeker nadat de ring al was gerepareerd. Dat begrijpen we als extra teleurstellend.

We vinden het vervelend dat dit niet heeft voldaan aan wat je mocht verwachten, ondanks dat het idee en het ontwerp je aanspraken. Je feedback over de kwaliteit nemen we serieus en helpt ons om onze sieraden en ontwerpen verder te verbeteren.

Mocht je alsnog contact met ons willen opnemen, dan denken we graag met je mee om te kijken wat we hierin voor je kunnen betekenen.

Top bedrijf

Vorig jaar tijdens de adventkalender zat er een ring in en die draag ik nog steeds elke dag😍 Ook de rest van de sieraden zijn echt top! Een een aanrader dit bedrijf 👌🏻

19. Dezember 2025

Antwort von Joelle Denice

Dankjewel voor je mooie woorden! 😍
Zo leuk om te horen dat je de ring uit de adventkalender nog steeds elke dag draagt. Fijn dat ook de rest van de sieraden zo goed bevalt. Heel veel draagplezier 👌🏻

Op 26-8-2024 een ketting + hanger besteld

Op 26-8-2024 een ketting met letter en geboortesteentje besteld. De ketting zelf vond ik wat dunnetjes ( zelf uitgekozen btw) maar de hanger heb ik aan mijn eigen ketting gedaan en draag ik nu nog elke dag. Ik douche ermee en geef 4 dagen in de week zwemles en ook dan heb ik hem om. Het omhulsel van de geboortesteen is wat verkleurd maar hier hinderlijk. De letter nog steeds perfect ! Zeker bestellen hier !!

31. Dezember 2024

Antwort von Joelle Denice

Dankjewel voor het delen van je ervaring! ✨
Fijn dat je zo bewust je keuze hebt gemaakt en extra mooi om te lezen dat je de hanger dagelijks draagt — zelfs tijdens het douchen en zwemles geven.

Goed om te horen dat de letter nog steeds perfect is en dat je tevreden bent over hoe het sieraad zich houdt bij intensief dragen. Dankjewel voor je eerlijke en uitgebreide review 🤍

Top kwaliteit!

Mooie ketting voor mijn dochter besteld! We kregen er een mooi make-up tasje bij. Snelle levering en topkwaliteit!

30. September 2025

Dankjewel voor je mooie review! ✨
Wat leuk dat de ketting voor je dochter zo goed is bevallen en fijn dat de levering snel was. Extra leuk dat het make-up tasje in de smaak viel. Heel veel draagplezier 🤍

Super!!!

Ik wilde graag iets extra’s gegraveerd op mijn kettinkje en dat hebben ze ook gedaan, zonder meer kosten. Het kwam super leuk verpakt binnen en snel. Het kettinkje zelf is ook van goede kwaliteit.

10. November 2025

Antwort von Joelle Denice

Dankjewel voor je super fijne review! ✨
Zo leuk om te horen dat we dat extra detail voor je konden toevoegen en dat alles snel en mooi verpakt is aangekomen. Fijn dat je ook tevreden bent over de kwaliteit van het kettinkje. Heel veel draagplezier 🤍

Prachtige sieraden

Prachtige sieraden, goede kwaliteit en betaalbaar. Aanrader dus!! ✨

4. August 2025

Antwort von Joelle Denice

Dankjewel voor je mooie woorden! ✨
Fijn om te horen dat je de sieraden als mooi, van goede kwaliteit en betaalbaar ervaart. Heel veel draagplezier 🤍

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Goede service maar helaas gewoon een…

Goede service maar helaas gewoon een onpraktisch design denk ik.
Ik had de knot birthstone ring met 3 steentjes eraan. Bij de eerste ring was al snel een steentje + ringetje eraf gegaan. Deze hebben ze vervangen maar helaas vielen ze uiteindelijk ook bij de nieuwe ring eraf.
Ik heb niet nog een mail gestuurd aangezien het wel echt een design fout is want de ringetjes waren nooit goed gesloten.
Enorm jammer want de knot ring zelf is erg mooi, maar de birthstones maakt hun bedrijf zo speciaal.

18. April 2025

Antwort von Joelle Denice

Dankjewel dat je zo eerlijk je ervaring deelt. Wat jammer om te lezen dat dit bij zowel de oorspronkelijke ring als de vervanging is gebeurd — dat begrijpen we als erg frustrerend.

Fijn om te horen dat je onze service als goed hebt ervaren, maar we vinden het oprecht jammer dat het ontwerp in dit geval niet praktisch genoeg is gebleken. Je feedback over de ringetjes en sluiting nemen we serieus en helpt ons om onze ontwerpen verder te verbeteren.

Extra dank dat je ook benoemt wat de birthstones voor ons merk bijzonder maakt — precies dat persoonlijke element willen we goed neerzetten. Mocht je alsnog contact met ons willen opnemen, dan denken we graag met je mee.

Ketting geboortesteen + letter

Een prachtige ketting met geboortesteen en letter besteld. Goede kwaliteit.

19. September 2025

Dankjewel voor je mooie review! ✨
Fijn om te horen dat je zo blij bent met de ketting met geboortesteen en letter en de kwaliteit. Heel veel draagplezier 🤍

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Moederdag actie

Had voor moederdag een kettingbesteld met geboortesteentjes en bloemen, na 3 maanden helemaal verkleurd en versleten.

30. August 2025

Antwort von Joelle Denice

Wat jammer om te lezen dat de ketting na drie maanden is verkleurd en versleten, zeker omdat het om een Moederdagcadeau gaat. Dat begrijpen we als extra teleurstellend.

Het spijt ons dat dit niet is geworden wat je ervan had gehoopt. We vinden het belangrijk dat sieraden met een persoonlijke betekenis ook met een goed gevoel gedragen kunnen worden.

We kijken hier graag met je mee om te begrijpen wat er is gebeurd en om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen. Neem gerust contact met ons op via onze klantenservice met je bestelgegevens.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Prachtige sieraden, heel blij mee

Ik heb dit jaar de adventkalender besteld waar ik mega blij mee ben.

En nu ook voor de kerst twee gepersonaliseerde kettingen besteld om weg te geven. Ik kreeg ze deze week binnen en ook die zien er prachtig uit.

Zal hier zeker vaker bestellen.

18. Dezember 2025

Antwort von Joelle Denice

Dankjewel voor je prachtige review! ✨
Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de adventkalender én met de gepersonaliseerde kettingen voor kerst. Fijn dat alles zo goed is bevallen.

We zien je heel graag nog eens terug 🤍

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik vind de kwaliteit van de sieraden…

Ik vind de kwaliteit van de sieraden echt goed voor de prijs. Had snel kleur verschil verwacht bijvoorbeeld, maar heb de bubble letter ketting elke dag om en deze is na 3 maanden nog als nieuw. Aanrader!!

1. September 2025

Dankjewel voor je mooie review! ✨
Superfijn om te horen dat je de bubble letter ketting elke dag draagt en dat hij na drie maanden nog steeds als nieuw is. Mooi dat de kwaliteit je positief heeft verrast. Heel veel draagplezier 🤍

Geweldig bedrijf

Enorm mooie sierraden. Veel keuze en erg betaalbaar! Draag de sierraden elke dag met veel plezier. Vanaf de eerste sierraden drop een groot fan!

11. Dezember 2025

Antwort von Joelle Denice

Dankjewel voor je geweldige review! ✨
Zó leuk om te lezen dat je al vanaf de eerste sieraden drop fan bent en dat je onze sieraden elke dag met plezier draagt. Fijn dat je ook de keuze en betaalbaarheid waardeert. Heel veel draagplezier 🤍

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr