Geen idee hoe, maar ze hebben mijn mobiele nummer te pakken gekregen. Stoppen maar niet met bellen, ook na herhaaldelijk aangegeven te hebben NIET op zoek te zijn naar een andere baan. Nummers meerder... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pas op met solliciteren op vacatures via Jobbird!!!! Zo kan je tegenwoordig makkelijk gescamed worden. Ik heb gesolliciteerd op de vacature [1e Lijn Klantcontact] via Jobbird. Kort daarna werd ik... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jobbird gaf mij echt een duidelijk overzicht voor het zoeken van een baantje waar ik naar zocht. Vooral de meerdere opties en informatie over de banen heeft mij geholpen aan het vinden van de baan die... Mehr ansehen
This website smells like scam. I applied for a job, got a phone-call already being a job-interview, got accepted, and then i had to share my ID and bankcard through dienstenpoortaal.simplybook.it wh... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jobbird.com is the fastest growing job searching platform. Our fantastic normal jobs will suit every jobseeker. We have a lot of important key features: 1. Extensive Job Listings: Jobbird.com houses a vast and diverse range of job listings from reputable companies across industries, offering a treasure trove of opportunities for professionals at all levels. 2. Intuitive User Interface: The website's user-friendly design and easy-to-navigate interface make job hunting a breeze. Effortlessly filter and search for roles that align with your expertise and aspirations. 3. Personalized Job Alerts: Jobbird.com keeps you updated with the latest openings tailored to your preferences, ensuring you never miss a chance to apply for your dream job. 4. Exceptional Customer Support: The support team at Jobbird.com goes above and beyond to assist users with any queries or concerns, offering prompt and friendly guidance throughout the application process. 5. Seamless Application Process: Applying for jobs through Jobbird.com is a smooth and efficient process, streamlining your job search and saving you precious time. 6. Valuable Career Resources: From resume tips to interview guidance, Jobbird.com equips job seekers with valuable resources to boost their employability and career prospects. 7. Mobile Accessibility: The mobile app allows you to stay connected with job opportunities on-the-go, giving you the flexibility to seize opportunities as they arise.
Siriusdreef 12, 2132 WT, Hoofddorp, Niederlande
Hat 83 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Monat
Vanuit een zakelijk perspectief, verschrikkelijk. Een advertentie betaald plaatsen eindigt in het verwijderen omdat het de regels zou overschrijden. Echter als je dan rond gaat kijken staat het vol met erotiek zoals Kim holland en toestanden. Restitutie doen ze niet.
Vreselijk bedrijf, ik reageer op vacatures die opeens allemaal niet meer bestaan....ik doe moeite voor niks
Belachelijke berdrijf, alleen maar leugens.
Contact opgenomen met het nummer van de klantenservice wat op hun website staat, een hele tijd in de wacht gestaan. Waarna vervolgens een bandje mij vertelt dat ze telefonisch niet bereikbaar zijn. Ook is de chatfunctie uitgeschakeld.
Er zit een addertje onder het gras bij Jobbird. Ze vertellen je wel wat een maand Jobbird kost (in mijn geval 149,- ex btw), maar niet wat zij onder een maand verstaan. Dus ik heb betaald voor de periode 1april 2022 tm 12 mei 2022 (éen maand). Maar toen kon ik het pas opzeggen per 31/5. Het einde van een kalender maand. En mocht ik nog voor ruim twee weken betalen. Dat zal vast in de kleine lettertjes hebben gestaan, maar hoorde natuurlijk thuis in de grote letters over de uitleg wat een maand is. Daarnaast heeft Jobbird mij 2 sollicitanten opgeleverd. Terwijl precies dezelfde vacature op een andere vacaturesite 38 kandidaten heeft opgeleverd. Jammer dit Jobbird.
Niet doen. Lijkt voordelig, maar goedkoop=duurkoop. Betalen voor zeer verouderde databases. Kijk ook uit voor "abonnement": je krijgt geen factuur toegezonden, geen reminder.. wel automatische verlenging met extra kosten.
Waardeloos bedrijf. Business model is eigenlijk pure oplichterij. Doe het niet! Waardeloze kandidaten ook.
De administratie in handen van mevrouw Lies D.

Antwort von Jobbird.com
Waardeloos bedrijf, de zakelijke support reageert niet op emails. (ik heb minstens 3x gemaild over een tijdsbestek van 1 maand) en vervolgens wordt je onrechtmatig gefactureerd zonder enige uitleg. Ik adviseer niemand een advertentie op jobbird te plaatsen.

Antwort von Jobbird.com
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.