Joan Ørting Bewertungen 29

TrustScore 4 von 5

4,0

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I går var sidste dag på selvværdskurset, som jeg har været på siden januar 2025. Det har været en spændende rejse for mig, og jeg har fået meget ud af kurset. Første dag havde vi Joa... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er snart færdig med mit forløb hos Joan. Det har været fantastisk. Joan & hendes team har gjort et stort indtryk. Jeg er mødt med engageret, livskloge, hjertevarme, motiverende, udfordrende unde... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan på det varmeste anbefale Joan´s uddannelser til dig, der går med ønsket om udvikling af dig selv og dine relationer til mennesker omkring dig. Jeg selv er uddannet som sexolog hos Joa... Mehr ansehen

1. Bildungseinrichtung
  2. Life Coach

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Joan Ørting's sexolog- og parterapeut-uddannelse i København og Aarhus. Se mere her.

4,0

Gut

TrustScore 4 von 5

29 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg var til elev-for-en-dag…

Jeg var til elev-for-en-dag arrangement, og det var en helt vidunderlig skøn, lærerig og energifyldt dag af være med til. Kæmpe respekt for Joan Ørting for et stort nærvær hele dagen og en masse guldkorn hun øste ud af 🙏🙏🙏🥰 (og vildt dejligt "space" hun fik skabt blandt alle os som var med!). Meget tilfreds.

Og virkelig passende og fint afstemt arbejde med grænser... som blev udvidet og ikke overskredet!

19. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lunefuld og utilregnelig !!

JØ praktiserer ikke hvad hun prædiker, og derfor kan fremstå uautentisk og forvirrende.

Under uddannelsesforløbet har flere sagt, at de ikke turde være åbne overfor JØ mere, da hun er så lunefuld og utilregnelig, at man aldrig ved, hvordan man bliver mødt.
Og af den grund har flere ikke haft modet til at gå til eksamen.

I live-terapier, hvor klienten kommer udefra, ses ofte en manipulerende adfærd overfor klienten uden egentlig terapeutisk proces.

JØ's terapeutiske og menneskelige egenskaber er tvivlsomme.
Flere studerende har, meget forståeligt, stoppet efter de er blevet ydmyget verbalt og følelsesmæssigt foran klassen.

I forbindelse med den afsluttende eksamen 2016 var det helt ekstremt, hvor krænkende og grænseoverskridende, det var for nogle af de studerende og også deres pårørende.

Bekymrende hvordan JØ formår, at skabe et så utrygt og ukærligt rum for både studerende og deres familiemedlemmer, som var tilhører til eksamen.

Hun kommer med nedladende bemærkninger om tøj, smykker og tillægger de studerende hensigter, som er helt ude af kontekst.

Tilhørernes respons efterfølgende har bl. a. været, at de til tider sad med kvalme og knuder i maven og var rystede over, hvad de var vidner til.

JØ er løbende blevet gjort opmærksom på vores bekymring for forholdende og der blev også sendt mail til JØ efter eksamen. Hun vendte ikke tilbage.

Radio4 forsøgte d.16 januar 2025, at forholde JØ elevernes anklager.

Respektløst af JØ i interviewet, at tillægge sine tidligere elever, at deres henvendelser er "fake" samt, at hun siger, at det "betyder ikke noget for mig og det påvirker mig ikke".

Jeg mener, at en bortforklaring af en grænseoverskridelse blot er en ny grænseoverskridelse !!

Meget selvafslørende for JØ's personlighed !

I feltet dato for oplevelse er det ikke muligt at skrive 2016, derfor angives dags dato.

20. Januar 2025

Hvis du vil udvikling…❤️

I 2015 blev jeg færdig som Parterapeut hos Joan Ørting. Det var 18 måneder med stor udvikling både fagligt og personligt. Jeg fik mange brugbare redskaber af den meget kompetente lærerstab, der også er på Joans Uddannelser. Jeg fik bevidsthed, indsigter og forståelse for min egen parforholdshistorie, men også på mit ophav, mine forældre, mine relationer, mine reaktioner og mine ubevidste mønstre.

Uddannelserne hos Joan Ørting er virkelig en gave til dig, når du er parat til at turde se på dig selv og tage ansvar for dine egne handlinger, dit hjerte, dine grænser og din udvikling.
Derved bliver du klar til kærligt og kompetent, at støtte og vejlede andre i deres proces❤️
Jeg fortsatte på Sexolog Master og blev færdig i 2024. OG jeg har fået et kæmpe udbytte ~ ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10. Oktober 2024

Skuffet!

Skuffet!
Jeg købte både massage olien og glide olien for nogle år siden, og duften var fantastisk MEN nu har jeg lige bestilt dem igen og de dufter stort set ikke af noget..
Min egen kokos olie er mere kraftfuld i duften..
Det gør vi ikke igen :(

4. Mai 2024
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Drøm

Min største drøm og fantasi ville være at blive oplært af Joan ørting som nok er den eneste som jeg ville overgive mig fuld ud til 😊 især det med at jeg ALDRIG SOM I ALDRIG HAR MODTAGET en sutter og derfor ville netop Joan være den perfekte til at vise hvordan en sutter skal være fra start til slut munden

5. November 2022
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Den kvinde lover mere end hvad hun kan…

Den kvinde lover mere end hvad hun kan holde! Kvaliteten af selvværdsvejleder uddannelsen er ringe - forvent ikke,at du er klædt nok på til, at arbejde proffessionelt efterfølgende. ! Desværre. Jeg kom med håb & forventning om en lysere fremtid, som hun selv sagde; jeg vil gerne hjælpe dig, ta mit nummer. Alle på holdet kunne bare ringe & det gjorde jeg så, lagde en besked på telefonen men hun kontaktede mig ikke. Jeg er sygemeldt pga depression, angst & borderline & troede faktisk at hun ville hjælpe mig. Desværre bare ikke aktuelt, (jeg gennemførte forløbet alligevel)- men ikke sjovt at være på en "uddannelsen" når Joan var der. På 10 moduler så vi hende 1,5 gange & det var på den halve dag hun "greb" mig. Menpå den hele dag om skyggesider & masker fik hun mig til at gå. Det kunne hun ikke li, men heldigvis var der andre på holdet der hjalp mig i en meget sårbar periode af mit liv.så tak til menneskerne på hold 7 uden jer var pengene gået til bluff! Tak

11. Februar 2019

Svindel og bedrag!!!!

Jeg vil virkelig ikke anbefale Joan Ørtings uddannelser til flere!!!!! Man opkøber navnet, ikke hende som underviser, da hun ikke selv går ind over men får andre udekommende til at undervise hendes stof!!! Og man får absolut ikke sine penge tilbage når man udtrykkeligt skriver til personalet og bogholderen at man ikke har været tilfreds og at de laver rav i den. Kan slet ikke anbefale andre overhovedet at overveje at gå den vej! Puha det er dårlig stil, ØV, deres virksomhed må gå nedenom og hjem en dag :-( :-(

21. März 2018
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr