JMProducts Bewertungen 42

TrustScore 4.5 von 5

4,7

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Je recommande vivement JMProducts ! Entreprise très sérieuse, communication rapide et envoi soigné. On sent qu’ils connaissent parfaitement leurs produits et qu’ils prennent leurs clients a... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topbedrijf met hoogwaardige kwaliteitsproducten! Een echte aanrader voor de liefhebber van een cleane wagen! De droogdoeken van Ewocar (1200 gsm) zijn een must in het nadrogen van je wagen! Daarbi... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service en goede producten. De bezorging liep beetje spaak door de dpd maar ook dan netjes verder geholpen tot zo ver de beste man kan. En uiteindelijk toch pakket ontvangen en wat een top produ... Mehr ansehen

1. Kfz-Chemikalienhandel
  2. Geschäft für Fahrzeugzubehör
  3. Reinigungsmittelanbieter

Vom Unternehmen geschrieben

JMProducts is specialist in hoogwaardige auto-detailing producten. Wij bieden een zorgvuldig geselecteerd assortiment van topmerken voor reiniging, bescherming en onderhoud van voertuigen. Met deskundig advies, snelle levering en sterke service streven we naar maximale klanttevredenheid.

4,7

1 Stern

Sérieux et rapide

Je recommande vivement JMProducts
!
Entreprise très sérieuse, communication rapide et envoi soigné. On sent qu’ils connaissent parfaitement leurs produits et qu’ils prennent leurs clients au sérieux.

Un gros point positif aussi : ils proposent la marque 3D Car Care
, qui est pour moi une excellente référence dans le detailing automobile. C’est rassurant de pouvoir trouver cette marque chez un revendeur fiable.

Autre élément important : le paiement via PayPal
apporte une vraie sécurité supplémentaire lors de la commande, ce qui met vraiment en confiance.

Très bonne expérience du début à la fin, je recommanderai sans hésiter !

5. Mai 2026

Netjes geholpen

Netjes geholpen, verkeerde bestelling teruggestuurd en terugbetaling netjes afgehandeld!

2. April 2026

Antwort von JMProducts

Bedankt voor de 5 sterren!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende kwaliteit en top-service!

Daarbij is de service uitzonderlijk op de dag van vandaag!!
Correcte opvolging en snelle levering!
Dank U en graag tot gauw!

22. April 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Bedankt voor de mooie woorden! en de 5 sterren

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

ik had een product besteld maar deze…

ik had een product besteld maar deze was niet meer in stock. waar door ik toch een paar weken heb moeten opwachten dat is nooit fijn maar Joran lichte me altijd met een smsje de stand van zaken in wat natuurlijk zeer professioneel is verder heb ik hier niet meer aan toe te voegen ik geef hier zeker een voldoening goede service

3. April 2026

Antwort von JMProducts

Bedankt voor je review en je geduld! We begrijpen dat wachten niet ideaal is, maar fijn dat onze communicatie gewaardeerd werd. We werken eraan om leveringen uit Amerika sneller te laten verlopen. Hopelijk tot snel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

انصحكم وبشده بهذا المنتج SD1 اذا كان…

انصحكم وبشده بهذا المنتج SD1 اذا كان عندك بقعه صعبه في الجنط يشيلها وينضفها بسرعه ينضف اصعب الاماكن المتسخه والصعبه

14. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Antwort von JMProducts

Thank you for recommending SD1 from Innovacar and we're glad it helped you clean your car!

bonne qualité

Bonjour à tous , je suis très satisfait de mon produit . Encore merci

6. März 2026

Antwort von JMProducts

Merci beaucoup pour votre avis 5 étoiles !
Nous sommes ravis d’apprendre que vous êtes satisfait de votre produit et de sa qualité.

Extremely fast delivery

Extremely fast delivery, good communication and quality products. I will definitely buy again.

26. Januar 2026

Antwort von JMProducts

Thanks so much for the 5-star review! If you ever need anything, we’re always happy to help.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Geweldige firma hier helpen ze je altijd goed verder ook redelijk rap geleverd

25. August 2025

Antwort von JMProducts

We helpen met veel plezier bedankt voor de 5 sterren!

Awesome!

Great products, fast shipping and a great service!

13. Januar 2026

Thanks for the 5 stars!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Top service en goede producten.

Top service en goede producten.
En uiteindelijk toch pakket ontvangen en wat een top product is het werkt goed.niks aan gelogen

28. November 2025

Bedankt voor de 5 Sterren en het vertrouwen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr