Vi har arbetat med JM Band under en längre tid och är otroligt nöjda. De är alltid snabba i sin kommunikation, lösningsorienterade och väldigt behjälpliga oavsett vad det gäller. Leveranserna funger... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
All hanterades väldig bra beställning och leverans men kort tid att hantera och betala faktura. Den skapade 2606-2026 och vi fick den 0107-2026 betalning var 0307-2026. Det är väldig kort tid för a... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Snabb leverans och fina biljetter. Men faktureringen mindre bra. Vi fick ingen faktura skickad till oss vilket jag skrev info om att vi ville ha och vart den skulle skickas. Fick ingen information o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Bra brickor men det vore naturligt att det är 2 av samma nummer! Detta då 1 är kvar på galgen och en bricka lämnas ut till besökaren! Annars löste jag det genom att förstå 2x1=2!
Vom Unternehmen geschrieben
Sofienlystvej 6, 8340, Malling, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Jag kan skicka konversationen om man vill. Men ganska säker på att man inte ens försökte hjälpa mig med en snabbare leverans även fast det stod att det skulle kunna vara möjligt och att ledtider var 2-22 dagar och att man ofta får prioritet om man frågar. Blev ganska besviken tyvärr.

Antwort von Jmband.se
Snabb leverans men tyvärr inte svensktillverkat. Hade det varit det så hade det blivit 5 stjärnor.

Antwort von Jmband.se
Ida var väldigt hjälpsam och beställning av band var effektivt och enkelt!

Antwort von Jmband.se
Jag är nöjd med produkten och beställningsprocessen men väldigt missnöjd med leveransen. Det var så litet att det kunde ha skickats till brevlådan men istället kom drn till ett ombud 17 kilometer från hemmet. Schenker går enbart efter postnummer och vårat stäcker sig långt söder om där vi bor. Vi har endast km in till ombudet i stan. Jag har ingen bil, fick be om hjälp för att ta mig dit.

Antwort von Jmband.se
Vid beställning angavs att jag vill ha beställningen skickad till leveransadress. Detta skedde inte utan jag fick hämta ut paketet i Gamla Stan (arbetsplatsen ligger i Stadshagen).
Tror även att vi betalade extra för att få varan levererad. När man gör jobbet själv ska man inte behöva betala.

Antwort von Jmband.se
JM band är en fin firma med bra service, men transporterna av mina varaor fungerade inte. Jag fick inte varorna i tid till evenemanget, så allt har blivit lite meningslöst för mig...

Antwort von Jmband.se
Jag behövde expressleverans och de var väldigt bra på att ge mig service och allt kom fram i tid!

Antwort von Jmband.se
Jättefina produkter, enkel hemsida där man kunde designa sina egna produkter. Varorna motsvarade det man sedan fick hem i brevlådan.

Antwort von Jmband.se
Snabb leverans inga krångligheter gällande vilja ha längre betalningstid

Antwort von Jmband.se
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.