Jely Huse Bewertungen 13

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fantastisk oplevelse med Jely Huse

Fantastisk oplevelse med Jely Huse – Vi kan kun anbefale dem!
Vi byggede hus med Jely Huse i perioden 2022-2023 og flyttede ind i oktober 2023. Vi har kun gode ord og oplevelser med dem, og vi kan kun give vores absolut bedste anbefalinger. Vi ville helt klart vælge at bygge med dem igen.
Før vi fandt Jely Huse, havde vi talt med flere store byggefirmaer som Hus Kompagniet, Eurodan, Lind & Risør og Milton. Vi havde også fået erfaringer fra bekendte som har bygget med store aktører, som ikke alle havde været tilfredse med deres resultater. Vores samtaler med de store firmaer var heller ikke helt, som vi havde håbet på – vi følte os meget begrænsede i forhold til mulighederne for at ændre valg løbende. Det gjorde, at vi oprindeligt valgte at udskyde projektet.
Men så stødte vi på Jely Huse under vores research online. Som et familieejet firma med over 60 års erfaring i at bygge huse siden 1963, besluttede vi at tage et møde med dem. Fra første møde havde vi fuld tillid til, at de kunne levere på vores drømmehus og hjælpe os igennem byggeprocessen.
Vores samarbejde med Jely Huse har levet op til alle vores forventninger. Kommunikation hele vejen igennem var fremragende, og vi kunne altid tale åbent om eventuelle ændringer undervejs. Vi fik rådgivning og anbefalinger, som gjorde os trygge, og man kan trække entrepriser ud, hvis man selv ønsker noget mere specifikt, som gulv eller fliser mv.
Det færdige hus er ikke kun utrolig smukt, men også solidt og bygget med den højeste kvalitet. Vi kunne ikke have drømt om et bedre resultat eller en bedre proces.
Vi har været utroligt glade for alle, der har været involveret i vores projekt – især vores byggeleder, John, som altid var forstående og hjælpsom. John var altid tilgængelig, og han gjorde en kæmpe forskel for os undervejs.
Vi kan varmt anbefale Jely Huse. Tag en snak med dem – I vil blive positivt overraskede og måske vælge et familieejet firma som Jely Huse i stedet for de store aktører.

21. Februar 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ville bygge med dem igen

Vi har bygget vores drømmehus med Jely Huse og ville til hver en tid gøre det igen. Stort 2 plan, garage og tagterrasse.
Vi har netop fået nøglerne og har afholdt det man kalder en ‘fejl- og mangelgennemgang’ sammen med vores egen byggerådgiver. Der var ingenting at komme efter.
Vi kender to andre familier som også har bygget med dem og det er bl.a andet på deres anbefaling at vi ‘turde’ skrive med dem.
Man må ikke sammenligne dem med andre typehus firmaer, Jely gør tingene på deres egen måde og de gør det rigtig godt.
Man kan ikke finde så meget info på trustpilot, fb grupper etc. fra folk som har erfaringer med dem og derfor skriver jeg denne anbefaling. Det ville have gjort os mere trygge dengang vi skulle vælge husfirma.
Hvis du læser dette som bygherre, så håber jeg du er blevet mere tryg ved at bruge dem og jeg sender de varmeste anbefalinger til Jely Huse med Dominique, John og Karsten.

7. September 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi kan desværre ikke anbefale JeLy…

Vi kan desværre ikke anbefale JeLy huse, vi havde ellers set de skulle bygge vores nye hus. Efter flere positive møder og den helt rette mavefornemmelse, skrev vi under på en skitseaftale. Set i bakspejlet skulle den have indeholdt pris på det aftalte byggeri, for da vi skulle skrive under på endelig byggekontrakt var prisen steget omkring 200.000 kr. Helt uden en forklaring, og det var meget underligt !? Vi måtte i tænkeboks da vi ikke synes det virkede helt fair, vi skulle selv lave flere ting og der var mange ukendte priser da der stod “bygherre” rigtig mange steder i kontrakten. Det viste sig vi kunne få bygget til en noget bedre samlet pris og helt uden ukendte priser hos Hybel Huse, (ja også Hansen Huse), så dem valgte vi at gå med istedet. Vi måtte selvfølgelig betale 40.000 kr for skitsetegning, som var ubrugelig med et nyt firma, for der stod intet om man kunne komme ud af den hvis JeLy løb fra prisaftalen. Det virker som om det er en forretningsgang og bondefangeri at skulle skrive under på en skitseaftale når det er dem der skal bygge, ikke kun tegne huset. Hos flere af de andre større byggefirmaer, skal man ikke skrive under på en tegning for at få den med hjem. Så en rigtig øv oplevelse !

23. März 2022

Vi har bygget nyt hus med Jely Huse

Vi har bygget nyt hus med Jely Huse, som stod klar til indflytning midt januar 2021.
Helt igennem en posetid oplevelse.
Selv om der hos Jely var store udfordringer grundet Covid19, fik vi bygget stort set uden forsinkelser.
Mangelliste - Ja det er så noget vi IKKE kender til.
Alt var stort set perfekt.
Alle samarbejdspartnere Jely havde, tømmer og mure m.m. var super dygtige.
Efter at have boet i huset i 9 måneder, må vi sige at alt hvad Jely har lavet stadig er perfekt.
TAK til Jely for et fantastisk hus.
Annette Bøgh

18. September 2021

Vi anbefaler Jely Huse

Vi har netop bygget hus med Jely Huse og vil gerne formidle vores positive erfaringer.
Ved den første telefoniske kontakt med Tine mærkede vi tydeligt, at her var et byggefirma som lyttede til vores ønsker og som kunne komme med de helt rigtige løsninger, idet de tegnede individuelle grundplaner. Tine har fuldt op på alle vores mange spørgsmål, tegnet og tilrettet, så vi blev helt tilfredse med grundplanen. Vi ønskede at tage flere delopgaver ud af entreprisen, og dette var ikke noget problem. De dygtige håndværkere har lagt vægt på kvalitet og grundighed samt været meget hjælpsomme. Vi havde ikke en byggerådgiver på, og vi har haft stor glæde af at følge byggeriet tæt, ligesom vi har sat pris på den ligefremme og direkte kommunikation. Hos Jely er man ikke et nummer i rækken, og det mærker man tydeligt. De små udfordringer, der har været er blevet håndteret professionelt af Tine og byggelederen John. Under hele forløbet har vi været og er meget tilfredse med processen og ikke mindst resultatet. Vi kan kun anbefale, at bygge med Jely Huse.

Marianne og Christian, Hadsten

28. Juni 2020

Fantastisk service - kompetente medarbejdere

September 2019 påbegyndte Jely Huse bygningen af vores etplans hus. Vi har fået en fantastisk behandling hele vejen igennem. Desværre havde vi tidligere været udsat for bygmestre og ejendomsmæglere, der snød os, Oprindelig havde vi tegnet en aftale med Danhaus, men efter vi havde skrevet under, ville de pludselig have 160.000kr ekstra; ellers ville de ikke fortsætte! Det var derfor med lidt bange anelser vi kontaktede Jely Huse.
Vores "bekymringer" blev gjort til skamme. Håndværksmæssigt, og på alle måder, var alt i orden.
Jely Huse har på intet tidspunkt lovet mere, end de har overholdt. I opstartsfasen på kontoret samarbejdede vi med Dominique, som på en underholdende, og kompetent, måde, orienterede om forskellige muligheder, og som gav os gode råd og inspiration til de tegninger, vi fremlage. Dominique havde en god indfaldsvinkel til forståelse af vores ønsker, og altid en fornuftig forklaring på hvorfor et ønske evt. ikke kunne opfyldes.
Byggeleder John har ligeledes været en støtte for os. Også han har været lydhør og forstående over for vores ønsker, og han har været forklarende hele vejen igennem. Kunne vi ikke nå John over telefonen, vendte han altid tilbage snarest muligt. Pga. tidligere firmaer/personer der har snydt os, har vi boet i campingvogn i knap 2 år. Det har været noget af en prøvelse for os, men der har John også været der nu og da med et trøstende ord for at muntre os lidt op. Også John har hele vejen igennem været forklarende og en super sparringspartner.
Håndværkere, såvel danske som udenlandske, har arbejdet godt og hurtigt ... når de har været der, for der er jo andre byggepladser en vores.
Jely Huse får vores varmeste anbefalinger. Vi kan ikke finde på noget at klage over ;-))

2. April 2020
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi byggede et 1 1/2 plans Jely hus i…

Vi byggede et 1 1/2 plans Jely hus i 2004 (det er det røde i vinkel side 1 på hjemmesiden) og her 15 år senere står det 100% kniv skarpt. Vi er super tilfredse og bygger gerne igen med Jely.
Da huset i 2004 skulle overdrages til os var det uden én eneste fejl eller mangel. Vi har sidenhen skiftet armaturer og fået repareret en elventilator. Huset kræver kun minimal vedligeholdelse. Kan i øvrigt anbefale en fuldmuring - det er så enkelt at vedligeholde med lidt maling. Tagstene er i øvrigt med en let engobering, så kommer der ingen alger etc.
Hilsen Mads

7. Mai 2019
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et byggefirma der holder hvad de lover - og endda mere til.

For lidt over 11 år siden tog vi kontakt til Jely Huse for at få dem til at bygge vores drømmehus, vi havde fået firmaet anbefalet fra bekendte som havde haft en rigtig god oplevelse i samarbejdet med Jely.

Dette valg var for os det helt rigtige, samarbejdet med Carsten Lykke, tegnestue og byggelederen John Lykke gik over alt forventing, og en måned tidligere end forventet var vores drømmehus på 200 m2 klar til aflevering. Alt var som aftalt og kvaliteten i top.

Så lidt over 10 år senere har vi valgt at sætte vores drømmehus til salg, da vi ikke har behov for så mange kvadratmeter efter et par af børnene er flyttet hjemmefra.

I forbindelse med at huset sættes til salg da kommer der en byggesagkyndig i forhold til tilstandsrapport. Han bemærker at overliggeren i carporten er begyndt at hænge på midten, noget som er sket over tid og hvorfor vi ikke selv har bemærket det.
Vi har en ret stor spændvidde i vores murede carport, da vi ønskede dette og fik Jely til ændre det til vort ønske.

Men nu stod vi her, med en overligger til mange tusinde kroner og en muret gavl - og på et hus som var udover den juridiske garantiperiode. Men vi tog nogle billeder og sendte dem pr. mail til Jely, næste morgen var John i telefonen og 3 dage senere på matriklen for at se på den famøse overligger.

Vi havde forventet en masse tovtrækkeri om hvem som skulle betale, men John fra Jely meddelte blot at det skal laves. Han skulle dog lige kontakte teglværket som havde leveret overliggeren for at høre hvornår en ny kunne blive leveret, og en sådan kunne så blive leveret i den rigtige sten cirka en måned senere.

Det viser sig at teglværket for mere end 10 år siden har lavet en fejlberegning, og dette er et kendt og anerkendt dansk teglværk (navn undladt, da der ikke er nogen grund til at hænge dem ud her på Trustpilot). Men de frasiger sig ethvert ansvar grundet tidsfristen, og dette informerer John også om.

Så uden at vi på nogen måde presser Jely, så påtager de sig samtlige omkostninger til udbedring af gavlen og til trods for at fejlen reelt ligger hos deres underleverandør (teglværket).
Det at tage en muret gavl ned, rense samtlige sten og genbruge dem for at de passer til resten af huset er et stort arbejde. Det endte med at vi havde 3 murere gående i 6 dage, og de krattede endda fugerne ud på hele væggen hvor carporten var og fugede denne op på ny.
Nu når de alligevel lige var der, så skiftede de også lige nogle fuger i et par sålbænke som var ved at være lidt slidte pga. vind og vejr.
Så vi har nu en tilstandsrapport uden en eneste anmærkning, hvilket siger noget om kvaliteten på huset generelt.

Det at Jely Huse håndterede problemet med overliggeren så professionelt og de påtog sig oveni et ansvar som reelt ikke var deres. Sjældent eller nok nærmere aldrig har jeg oplevet et firma opfører sig så hæderligt og professionelt som Jely Huse.

Så herfra de største og bedste anbefalinger til Jely Huse.

15. März 2019

Super dejligt hus

Vi byggede hus med Jely 2018 og har I gennem hele projektet følt os meget godt behandlet.
Byggeprocessen gik glat, håndværkerne kom til tiden og har I den grad opført sig meget proffesionelt.
En meget kompetent og dygtig byggeleder hjalp naturligvis også.
Godt arbejde.
Eneste ulempe var at vi selv skulle står for renholdelse af byggepladsen, så man skal huske at læse det med småt !

14. März 2019
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ville aldrig anbefale Jely Huse til…

Ville aldrig anbefale Jely Huse til nogen. Vi skulle bygge hus og havde et virkelig godt indtryk af Jely Huse i starten. De var venlige, servicemindede, fleksible og billigere end de andre. Det var en helt anden oplevelse end at tale med de andre typehus firmaer. Alt var super godt og både min kone og jeg var glade og trykke ved at skullel arbejde sammen med Jely Huse lige indtil vi havde skrevet under på skitseaftalen, og nåede til at skulle skrive under på kontrakten. Ligesom mange andre, betalte vi en advokat for at læse kontrakten igennem og han havde en række punkter som virkede bekymrende og derfor rådede os til ikke at acceptere uden nogle ændringer. Her fra skiftede tonen pludseligt - fra det ene minut til det andet. De sagde at jeg havde valgt en dårlig advokat og sagde at det var noget lortearbejde han havde lavet. Både sælgeren på Sjælland, Dominique og ejeren, Karsten, gik fra at være virkelig flinke og venlige til at blive sure og decideret ubehagelige. Flere gange lagde de bare på, da jeg forsøgte at finde hoved og hale I hvad der pludselig var sket. Dominique sagde ordret til mig "Jeg har været flink indtil nu, men jeg kan godt blive sur, og det bliver ikke rart. Jeg anede ikke hvad vi havde gjort forkert, og det virkede som om de bare blev mere og mere sure og ubehagelige jo mere jeg forsøgte at finde hoved og hale i hvad der var sket, så til sidst besluttede jeg mig for at skrive en uforbeholden undskyldning uden at vide hvad jeg havde gjort forkert. De tog imod min undskyldning, men vi kunne mærke at deres lunte efterfølgende var meget kort, hvis der var noget vi ikke forstod eller undrede os over. Til sidst besluttede vi os for at vi ikke havde den tillid til Jely Huse som et byggeprojekt kræver. Både min kone og jer forstår til stadighed ikke en lyd af hvad der skete. Vores oplevelse var at de faktisk ikke ville bygge for os men prøvede at få os til at selv at trække os så vi stadig skulle betale de 37 .000 kr. for skitsetegningerne som vi havde underskrevet i den tro at vi skulle bygge med dem. I et sidste forsøg på at have en dialog, rinede min kone til Dominique for at give Jely en chance for at vi ikke skulle føle os totalt kørt over, men der var ingen forståelse på nogen måde, og måtte derfor betale de 37.000 kr. Jeg har efterfølgende set på nettet at dette ikke er et enestående tilfælde. Vi er meget kede af den oplevelse vi havde. Jeg kan ikke huske at jeg som voksen nogensinde er blevet talt så grimt til, som de gjorde. Vi endte med at bygge med Eurodan - og nu hvor jeg ved hvor stort sådan et projekt er, er jeg virkelig glad for at vi ikke fortsatte med Jely Huse. Jeg tør slet ikke tænke på hvordan det ville have endt.

1. Dezember 2018

Fremagende!

Vi har bygget huse med Jely tre gange - Simpelthen fordi det er godt byggeri og et super samarbejde vi har haft med dem.

Man er ikke endnu een i rækken, og vi har haft et tæt samarbejde med både arkitekt og byggeleder.

Kvaliteten har været høj hele vejen igennem, og de har fejlrettet alle mindre mangler, som der altid vil være i nybyggeri.

Vi er meget begjstrede, og ville til enhver tid bygge med dem igen!

5. August 2018

Kan absolut ikke anbefales

Indgik i september md, 2016, en skitse aftale med JELY huse, til den samlede sum af 37.500 kr. Beløbet ville blive modregnet i den samlede entreprisesum, når vi efterfølgende skulle igang med at bygge.

Det kom vi desværre ikke til, da den kontrakt JELY fremsendte, viste sig at indeholde urimelige forbehold, ift det oprindeligt aftalte.
At de efterfølgende, modvilligt, oplyste at de ville strege deres forbehold, ændrede ikke på det faktum, at tilliden til dem var væk.

De fastholdt alligevel deres krav om betaling for skitsearbejdet, til trods for, at de selv var årsag til ophævelsen af samarbejdet.
De har til stadighed ikke leveret den situationsplan, som var en del af skitse aftalen...

Så alt i alt, en meget dårlig oplevelse med JELY huse

7. Dezember 2016

Jely Huse framragende

Jely Huse leverer en høj kvalitet, samt effektivt. Såvel administrationen som de enkelte håndværkere er en fornøjelse at samarbejde med. De løser smertefrit opgaverne under selv de vanskeligste lokalplanforhold. Vi er således særdeles tilfredse med byggeriet. Winnie og Jørgen.

3. November 2016
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr