jbf.no Bewertungen

6 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstremt arrogant og usaklig…

Ekstremt arrogant og usaklig kundeservice. Som mangeårig jernbaneansatt blir jeg nektet vanlig privat ansvarsforsikring på en 45 år gammel hobbytraktor til snømåking, kun fordi jeg har et helt sovende enkeltpersonforetak uten drift. Ble møtt med mistenkeliggjøring og ren frekkhet av saksbehandler. JBF skal være for jernbanepersonalet, men her oppfører de seg stikk motsatt. Vurderer nå å flytte alle mine forsikringer etter mange år som lojal kunde.

23. Juni 2026

JBF har elendig kundebehandling

JBF har elendig kundebehandling. De oppleves som amatører og er veldig trege på å svare. De svarer veldig tregt på saken og hvis du ringer inn for å få fortgang, møter du ofte grinete kundebehandlere som ikke er interessert i å svare via telefon så da er man like langt å må likevel vente på svar via en portal som fungerer og oppleves som veldig amatørmessig og uoversiktlig. De er elendige på oppgjør. STYR unna!

5. Februar 2026

Horribel kundeservice

Horribel kundeservice. Jeg har hatt 3–4 saker der JBF i utgangspunktet ikke har ønsket å dekke noe som helst. Først etter krangling og lange diskusjoner har de kommet krypende med halen mellom beina. Det er ekstremt slitsomt å være kunde her.

Man må nærmest stå med teskje og forklare helt grunnleggende ting for å få utbetalt det man har krav på. Har du en sak der du selv ser at avslaget er helt latterlig, så ikke gi deg – JBF lever godt på kunder som gir opp underveis.

De scorer høyt på kundetilfredshet kun fordi prisene er lave, og fordi mange ikke har hatt skadesaker der de faktisk har trengt hjelp. Den dagen du trenger dem, viser de sitt sanne ansikt.

Jeg bytter forsikringsselskap. Gud forby om det skulle skje meg eller barna mine noe – spesielt når personforsikringene er hos dem. De fremstår så umenneskelige at jeg ikke tviler på at de hadde bedt om endeløse bevis, stilt spørsmål ved obduksjonsrapporter og kommet med bortforklaringer dersom det verste skulle skje.

Møkka firma.

15. Januar 2026
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dekkningen på reiseforsikringen er ikke…

Dekkningen på reiseforsikringen er ikke holdbar. Ble frastjålet to bilnøkkler og husbøkkler til samlet kostnad over 20k og de dekker bare 4k. Nest en mnd vente tid på en 25% avkortet utbetaling på grunn av at man er uansvarlig når man låser inn ting i en vil over natta når man er på reise. Meget skuffet. Treg og dårlig kundeservice.

28. November 2025

Horribel kundeservice
Har byttet bank (med god grund) og satt i gang prosessen med å flytte bank id over til ny bank, men lenge før prosessen er ferdig mottar jeg melding om at min bank id er suspendert og uansett hvem jeg snakker med nekter de å åpne den midlertidig slik jeg kan ha tilgang til offentlig systemer frem til den nye id en er klar.

19. September 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Oppleves dette som svindel og brudd på forsikringsavtalen.

Jeg betaler årlig for hus/innbo-forsikring med den klare forventningen om at forsikringsselskapet stiller opp ved skade. Når jeg opplever at JBF unnlater å følge opp skadesaken og lar være å besvare mine henvendelser, og i tillegg avslutte en skadesak uten å gi tilbakemelding, oppleves dette som svindel og brudd på forsikringsavtalen.
Foretaket er meldt inn til Finansklagenemda.

3. November 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen dekning på ad blue ved…

Ingen dekning på ad blue ved motorskade…det går ikke tydelig frem av forsikringen som er skrevet veldig overfladisk.Andre selskaper skriver rett frem dekker eller dekker ikke.JBF er blitt ett selskap jeg ikke kjenner meg igjen i og jeg har vært kunde siden 1975 …

29. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ble overfalt og frastjålet ei …

Jeg ble overfalt og frastjålet ei klokke i Spania.Meldte dette til politiet i Spania,og fikk høre at dette var ganske vanlig.Jeg hadde ikke kvitteringer som jeg kunne legge frem.Klokken hadde jeg kjøpt i 2007 i Spania.Da bestemte JBF at de ikke ville betale for tap av klokken.Jeg har følt dette som å bli ranet for andre gangen.Jeg føler at JBF hadde gjort alt mulig for å slippe å betale.

5. Oktober 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det kan og koste deg dyrt hvis du har…

Det kan og koste deg dyrt hvis du har bilforsikring i jbf. Til dere som har det, pass på. Jbf har helt andre vilkår enn andre selskaper ift motor og drivverk forsikring.

Vi har en ganske ny bil som akkurat har passert garantitid 5 år, tenkte det var lurt og sette på superkasko pluss motor og drivverk for å være sikker om uhellet først er ute.

I januar fikk vi problemer med ad-blue på vår Mercedes, det var sprekt noen rør i mellom tank og eksos. Lang ventetid på verksted. Måtte ha leiebil, gikk 1 mnd før vi fikk svar fra verksted hva problemet var. Får beskjed fra JBF at de ikke dekket skaden fordi adblue tilhører eksosen på bilen, og ikke motor.

Sender inn klager og får bare et kort svar. Snakka med en kundebehandler som sammenlignet adblue system med bremser på en bil. Bryr seg ikke om kundene sine i det hele tatt. Vi sitter igjen med en stor regning på leiebil og verksted.

Det stod 2 like biler på verksted med samme skade, og "samme forsikring" den ene hadde dekning, den andre ikke. Den som hadde dekning var forsikret i Gjensidige og den uten dekning var forsikret i JBF.

Hertz hadde mange slike tilfeller, som regel betalte forsikringselskapene leiebilen frem til man fikk beskjed når det var store summer. Ikke JBF. De sender deg en kort Mail og svarer ikke noe mer på forespørsel.

Hilsen misfornøyd jbf kunde.

12. Februar 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr